Jest samo upam da bom izkoristil, cim vec vikendov. Za ok (za moje standarde) cene Al boš pa ti pokril izpad
Jest samo upam da bom izkoristil, cim vec vikendov. Za ok (za moje standarde) cene Al boš pa ti pokril izpad
mi tudi,.. ceprav imam plan iti po Božiču, tako da bom ošli delati hitri test
Upam da bodo imeli veliko odpovedi (da bodo šle cene app in hotelov dol)
Top cena.... lahko na zs kje je tohmm cena?.
Jaz dam že par leto 65€ na osebo, za polpenzion. Za tak denar pomoje, da še pri nas ne dobim.
Lokacija v osrčju dolomitov.... nebeški mir...welnes v ceni, domača hrana, garaža... 10 min z avtom od žičnice.
Zame je kot celota neprecenljivo...
Tolko imam doma do Pohorja - ni Dolomiti, je pa smuka celo sezono za 5 dnevno Superski Dolomiti.hmm cena?.
Jaz dam že par leto 65€ na osebo, za polpenzion. Za tak denar pomoje, da še pri nas ne dobim.
Lokacija v osrčju dolomitov.... nebeški mir...welnes v ceni, domača hrana, garaža... 10 min z avtom od žičnice.
Tudi mene zanima, prosim na zs. Hvala.hmm cena?.
Tolko imam doma do Pohorja - ni Dolomiti, je pa smuka celo sezono za 5 dnevno Superski Dolomiti.
V izogib nesporazumom - čez 10 dni grem v Bormio in Livigno, oboje pol minute od avtodoma do proge oz. gondole; januarja pa še v Les Menuires - izpred apartmaja se odpeljem s smučmi in pripeljem nazaj, v ceni 1000€ za 3 sobni app za 6 oseb (gremo 4, torej cca 35€/dan/osebo) je tudi bazen, haman, sauna.
Bodo pa cene kart za 6 dni na nivoju domače letne karte, razen v Bormiu in Livignu, tam bom imel pol ceneje .
Tolko imam doma do Pohorja - ni Dolomiti, je pa smuka celo sezono za 5 dnevno Superski Dolomiti.
V izogib nesporazumom - čez 10 dni grem v Bormio in Livigno, oboje pol minute od avtodoma do proge oz. gondole; januarja pa še v Les Menuires - izpred apartmaja se odpeljem s smučmi in pripeljem nazaj, v ceni 1000€ za 3 sobni app za 6 oseb (gremo 4, torej cca 35€/dan/osebo) je tudi bazen, haman, sauna.
Bodo pa cene kart za 6 dni na nivoju domače letne karte, razen v Bormiu in Livignu, tam bom imel pol ceneje .
Nisem užaljen, tudi približno ne.gas moja cena dnevne v Dolomitih je 38€, večdnevna odgovarjajoče manj, pač učiteljske cene.
KStoner ne rabiš bit takoj užaljen - zame je pač vožnja na smučišče - no go, to imam doma. Dolomiti so navili vse cene, da se o app ob smučiščih sploh ne menimo - rezervirano (celo s predplačili) za najmanj eno leto vnaprej - sem dal to vse skozi. In ja Francija je po obsegu smučišč povsem primerljiva (če ne celo boljša), dal pa sem primerjavo cenovno za podobno storitev ob progah (bazen, savna), vem pa da so apartmaji v Dolomitih precej večji.
kaj pa ce si 6x cepljen?Na, zdaj rabis PCR za v Avstrijo..
Ne, ne rabiš. C je dovolj.Na, zdaj rabis PCR za v Avstrijo..
hmm cena?.
Lahko povezavoJst dam 150 €/dan za cel stuk (apartma cez vse), je pa na smuciscu... LaVila (Alta Badia)... glih nazaj. Razn dnevnega jutranjega aktiviranja kart je vse ostalo kot je blo. Sam folka je manj, kar je cisti +