Na podlagi tega že lahko tožbo vložiš, tak mimogrede.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A je to žalitev? Samo dejstvo sem povedal.Citat:
Ti nikogar ne žališ? Mojga fotra si označui za lažnivca
Ne, važno je kaj narediš.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Poznam te takega, kar napišeš tukaj. Sam si kriv, če pišeš nekaj, delaš pa drugo.Citat:
Razen stardeca, ki ima pavšalno pravico, da skritizira vse po vrsti, pa čeprav ne pozna nobenega izmed nas.
In veliko forumašev nekaj leporečijo, na cesti pa so prekrškarji. Veš, ni važno KAKO poveš, važno je KAJ poveš.
A vas Žlendrove izjave mogoče motijo? Po vaših izjavah sodeč vam ne paše preveč to na kar on skoz opozarja, govori, priporoča......Citat:
stardecu titulo "Žlender"
A si ti moderator, al zdrahar tukaj?Citat:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
--------------------------------------------------------------------------------
Ti nikogar ne žališ? Mojga fotra si označui za lažnivca
A je to žalitev? Samo dejstvo sem povedal.
Na podlagi tega že lahko tožbo vložiš, tak mimogrede.
(hej, jaz sem samo dejstvo povedal...)
Tako je. CPP je treba upoštevat, pa kakršen že je. Samo tako se lahko cestna "igra" igra.Citat:
Važn da se ga upošteva.
Nekomu pa je morda neumno, da se v križišču spelje takrat ko je zelena luč, ustavit pa je treba takrat ko je rdeča. To je za nekoga lahko totalen nesmisel. Ampak če hočemo, da bo zadeva funkcionirala, moramo vsi upoštevat te barve, ki se jih je nekdo izmislil. Če bomo delal tako kot se bo komu zdelo pametno ali neumno, zadeva ne more funkcionirat. CPP je dogovor vseh udeležencev v prometu in ta dogovor je nujen, če se nočemo vsi pobit.Citat:
In ja tud zakoni in napisana pravila so včasiuh nesmislna tudi CPP.
Kakšno uro nazaj. Pa upam da nisem nazadnje.Citat:
Povej mi ti kdaj si se nazadne ustavil pri STOP znaku?
Zakaj pa ti sploh hočeš vozniško dovoljenje, če pa nočeš vozit tako kot je dogovorjeno med tistimi, ki vozniško dovoljenje imamo?Citat:
Zato ker potem nebi dobil papirja (vozniškega dovoljenja) in bi me policaji jebal u glavo.
Zakaj bi pa ti sploh plačal kazen? Če nočeš upoštevat CPP-ja ignoriraj še polcaja in kazen! Ti itak ne šljiviš žive sile, ker ti delaš po svoje in kot misliš da je prav.Citat:
Rabm ga zato da po nepotrebnem ne dobim kazni iz strani policaja.
Ignoriraj ga še doma.Citat:
Če ga ignoriram me bodo pa domov pršli iskat in bom še več plačal.
Ko se boš v živo pojavil na pravi cesti za pravim volanom s pravim avtom, te bodo dobili. Brez skrbi. Otroke, ki na računalnikh vozijo virtualne avtomobilčke, zarenkrat policaji še ne lovijo. To lahko počneš.Citat:
Kazen mi pa itak nebodo napisal ker pač me ne dobijo.