Covid-19 Kako sem se kratkočasil skupaj z korona viruSsom!

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
To pa enostavno NI RES! Ce si bil v tesnem stiku in ne moreš delat od doma, država povrne stroške delodajalcu. Zakaj širite nekaj kar ni res??? Imaš na linku obrazec in navodila. Če pa je delodajalec in njegova kadrovska tok nesposobna da tega ne ve in ne zna izkoristiti je pa druga zgodba.

Zakaj to širimo? Ker je jebene podatke skoraj nemogoče pridobit. Katergakoli vprašam kako je s tem, mi ne zna povedat.
Zdele sem prvič prišel do info kako prideš do potrdila o karanteni.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.572
2.618
113
še v SLO - ampak komaj
V podjetjih, kjer je kadrovska in/ali Pravna na nivoju jim je vse jasno in funkcionira že dolgo časa. Kjer pa nimajo blage veze je pa v podjetju problem.

Do tega linka sem prišel v 1 minuti Google, naredil dobil potrditev od kolegice kadrovice.

A je bilo to kadarkoli na kateri od tiskovk objavljeno?
A se je vlada potrudila, da bi to informacijo dala predvajati kakšen teden po ureditvi na portalu (se pravi po 11.11.2020 - glej datum protokola) pred vsakim dnevnikom, nato pa vsaj enkrat tedensko?
In ja - se celo delno strinjam, da bi RTV to lahko samostojno objavil - a še vedno je odgovornost vlade (njenih ministrstev), da poskrbi za ustrezno obveščenost svojih državljanov. In ne mi zdaj priti z idejo, da bi se moral vsak sam pozanimati.
Mimogrede - moja “zadnja informacija” je bila, da je “službeni zdravnik” (delo in šport) odgovoren za izdajo bolniških listov in da naj delodajalec sam ureja. Moram takoj po praznikov potipati kadrovnico ali so moji dejansko na tekočem.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Sam imaš pa jajca da si se z sputnikom izpod pulta cepil.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Kje pa misliš da je Danfoss cepivo dobil? Izpod pulta.