Ja, rdeče obarva vsem za 14 dni nazaj, kar je totalno pretiravanje. Ve se, da si kužen 2 dni pred znaki.Te 2 stika sta zbolela naknadno....tudi jaz ko sem vnesel kodo so ljudje dobili opozorilo za nazaj....tako da čist možno da ko si bil ti z njima v stiku sploh nista bila še bolna...
Boljš da tebe ni, kot kasnej nobenga.Ne morem. Imamo že itak krizo ker 1 manjka zaradi poškodbe. Da še mene ni, bo velik problem. Seveda pa ne bi rad naredil štalo in še ostale okužil. Ma jeba je tole.
Kje si pa opravil hitri test?Danes ob 11h hitri test negativen, še vedno rdeč app pravi 12 dni nazaj - 2 stika, bilo pa jih je največ 6 na appu, sredi tedna.
Me veseli, da začenjate počasi razmišljat o tem.A lahko delaš od doma? Če ne, ti pripada verjetno kritje s strani države.
Dobis po opravljenjem hitrem testu kaksno pisno potrdilo o rezultatu?Kje si pa opravil hitri test?
Ne bi vedel....ampak kolker spremljam so testi prej preobčutljivi (false positive) kot pa da bi ti bil bolan in bi pokazalo negativno....
Dobiš sms tko kot na pcr. V primeru plusa tud kodo za app.Dobis po opravljenjem hitrem testu kaksno pisno potrdilo o rezultatu?
Isto kot za PCR, tudi na spletnem portalu e-zdravje.Dobis po opravljenjem hitrem testu kaksno pisno potrdilo o rezultatu?
Me veseli, da začenjate počasi razmišljat o tem.
Ti kar odgovorim: ne pripada ti nič, razen če si potrjeno okužen, potem je bolniški stalež.
V glavnem, za slabo sliko v Sloveniji so krive trgatve, kostanjevi pikniki, martinovanja in RTV.
Čaki, če te prav razumem si bil v rizičnem stiku 12 dni nazaj, v tem času nimaš simptomov in na testu si bil negativen. Tebe pa sedaj skrbi da si okužen.In kaj narediti v takem primeru kot pri meni s šihtom? Ostati doma en teden pa da vidiš če zboliš?