Covid-19 Kako sem se kratkočasil skupaj z korona viruSsom!

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.701
9.487
113
Pr ženi je blo tko, da se je v soboto zvečer oziroma kr pozn ko smo gledal film pojavu glavobol, zjutri se je šla testirat in pol je sledil dva dni vročine, glavobola in orenk bolečine v mišicah. Lekadol je prijel brez težav. Do srede nekje je vse razen bolečin v mišicah prenehal, od glavobola je do včeraj ostala bolečina za očmi. Okužla se je v sredobali četrtek.
Tamlajša dva sta šla dan ali dva za njo s podobnimi simptomi.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.830
2.083
113
Včeraj je moja zaradi zbolelega sodelavca opravila pcr test, ki je pozitiven. Razen izgube vonja je zaenkrat ok. Jaz sem si pred 24h naredil hitri test, ki je negativen, simptomov nobenih. Smatram se za okuženega, zato sva skupaj izolirana od sveta.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.639
506
113
Tudi pri nas se zna zgoditi da bo nekdo staknil. Včeraj smo bili z otroki na kosilu pri ženinih starših prvič po dveh mesecih, danes zjutraj pa sporočijo, da je tast okužen. Se je šel zjutraj testirat ker je imel malenkost vročine.
Bili smo tam kakšne tri ure. Fizičnih stikov nismo imeli, smo pa seveda sedeli skupaj. Predvidevam, da je veliko možnosti za okužbo?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.701
9.487
113
Tudi pri nas se zna zgoditi da bo nekdo staknil. Včeraj smo bili z otroki na kosilu pri ženinih starših prvič po dveh mesecih, danes zjutraj pa sporočijo, da je tast okužen. Se je šel zjutraj testirat ker je imel malenkost vročine.
Bili smo tam kakšne tri ure. Fizičnih stikov nismo imeli, smo pa seveda sedeli skupaj. Predvidevam, da je veliko možnosti za okužbo?
Bi kar rekel da ste pobrali. Je nalezljiv v božjo mater.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.639
506
113
Ja, 50:50, pa štirje člani, skoraj zagotovo bo en fasal, potem pa itak nimaš kaj.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.701
9.487
113
Mene je orenk matral v bistvu sam en dan in eno noč, ko sem imel parkiran cel dan buldožer na prsnem košu. Pol je odpelu.
Tastarejši mulc misli, da je mel en večer mal vročine, to je zaenkrat vse.

19. jul 2007
2.838
1.563
113
Če pravilno intetpretiram zgornje zapise, Alter empirično potrjuje:
Podatki zadnjih dni nakazujejo rahlo hitrejše širjenje epidemije, kar bi lahko pripisali sprostitvi nekaterih ukrepov. Še večji vpliv pa bo imelo medpraznično druženje, zato lahko januarja pričakujemo povečanje števila okuženih

Se pravi, otroci še vsaj en mesec ne bodo videli šole. :( :mad:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.415
2.372
113
Pomurje
Pri nas od mene ni dobil nihče. Tesni stiki, poljubljanje z otrokoma, sex z ženo (sicer od zadaj :) itd.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
Ja ta virus je smešen v vseh pogledih...jaz..kolker vem hvalabogu nisem uspel nobenega ssabo potegnit....pa smo se obnašali zelo nepreventivno...vsi so dobil "tesen stik" na aplikaciji ko sem vnesel kodo....zbolel pa noben!

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Danes ob 11h hitri test negativen, še vedno rdeč app pravi 12 dni nazaj - 2 stika, bilo pa jih je največ 6 na appu, sredi tedna.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.741
15.793
113
Od stika (okužbe) ter do pojava simptomov in pozitivnega testa lahko mine tudi več kot 14 dni in pa tudi več (rdečih) stikov še ne pomeni, da si/boš 100% fasal zadevo. Spremljaj se in so (do drugih) malce bolj preventivno obnašaj pa boš videl kaj čas prinese.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
Danes ob 11h hitri test negativen, še vedno rdeč app pravi 12 dni nazaj - 2 stika, bilo pa jih je največ 6 na appu, sredi tedna.
Te 2 stika sta zbolela naknadno....tudi jaz ko sem vnesel kodo so ljudje dobili opozorilo za nazaj....tako da čist možno da ko si bil ti z njima v stiku sploh nista bila še bolna...