Fak to je velik stikov. A delaš kaj kjer si veloko v stiku z različnimi ljudmi, al kako si pišel do takih številk.Pa ves kje si dobil te stike? Jaz imam vsak dan kakega več, trenutno 8.
Fak to je velik stikov. A delaš kaj kjer si veloko v stiku z različnimi ljudmi, al kako si pišel do takih številk.Pa ves kje si dobil te stike? Jaz imam vsak dan kakega več, trenutno 8.
Bi kar rekel da ste pobrali. Je nalezljiv v božjo mater.Tudi pri nas se zna zgoditi da bo nekdo staknil. Včeraj smo bili z otroki na kosilu pri ženinih starših prvič po dveh mesecih, danes zjutraj pa sporočijo, da je tast okužen. Se je šel zjutraj testirat ker je imel malenkost vročine.
Bili smo tam kakšne tri ure. Fizičnih stikov nismo imeli, smo pa seveda sedeli skupaj. Predvidevam, da je veliko možnosti za okužbo?
Skratka, običajna gripaOb prvih znakih se greš testirat pa je. Vročina nad 37.5, kašelj, smrkanje, utrujenost, glavoboli, vonj, okus, misice in sklepi... nekaj od tega
Pri nas od mene ni dobil nihče. Tesni stiki, poljubljanje z otrokoma, sex z ženo (sicer od zadaj itd.Tudi pri nas se zna zgoditi da bo nekdo staknil. Včeraj smo bili z otroki na kosilu pri ženinih starših prvič po dveh mesecih, danes zjutraj pa sporočijo, da je tast okužen. Se je šel zjutraj testirat ker je imel malenkost vročine.
Bili smo tam kakšne tri ure. Fizičnih stikov nismo imeli, smo pa seveda sedeli skupaj. Predvidevam, da je veliko možnosti za okužbo?
Pri nas isto. Jaz tiste tri vecere rahlo polne glave in žeja, tamali in taboljsi pa nic.Pri nas od mene ni dobil nihče. Tesni stiki, poljubljanje z otrokoma, sex z ženo (sicer od zadaj itd.
Te 2 stika sta zbolela naknadno....tudi jaz ko sem vnesel kodo so ljudje dobili opozorilo za nazaj....tako da čist možno da ko si bil ti z njima v stiku sploh nista bila še bolna...Danes ob 11h hitri test negativen, še vedno rdeč app pravi 12 dni nazaj - 2 stika, bilo pa jih je največ 6 na appu, sredi tedna.