Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Pa kaj se je nekomu zmešalo, da ob vsem tem pomanjkanju dohtarjev daje po 37dni dopusta???
en dan se mi bo spipalo in bom tisto bajto zažgal, koristi tak al tak nobene od nje.
Sem bil na preiskava za neko reč, dobim izvid od o zadevi ne duha ne sluha. Samo cuker pa holesterol pa neke brezvezne zadeve. Vprašam kaj pa moja reč? Pa me mal zabodeno gledajo pa pravijo, da najbrž je negativno. Najbrž?
Pol sem tolk časa sitnaril, da mi je dohtarcal obljubila, da bo preverila in mi hkrati dala vedet, da lahko kar spakiram, če mi kaj ni prav. Mislim, tema.
Pa za koga kurca plačujem 400EUR na mesec? Da je ona [censored] lahko 2 meseca na leto na dopustu, pa da obdela 8 ljudi na šiht (sem štel, ko sem čakal)? Pol mi pa še jezika, ko zahtevam kvalitetno storitev...
Benti satana, ko gre za dohtarje kar pikice dobim, evo mam že peno na ustih, moram hitr na en pir skočit.
lp
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ne da se mi več to razpredat - itak boste vsi pametni, "da imam vročino samo zaradi prehlada" in da "samo delam gužvo v ordinaciji".In da vam nimam kej govort, da vi pa ja bolje od mene veste, "da imam čas klicat točno takrat", ko se kakšna sestra namisli.
Brez veze.
Ko boste ostali pred vrati (zdravniška inteligenca je tu seveda izvzeta), boste še kako razumeli bistvo tega ukrepa.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
A je tebi sploh približno jasno, kaj uvedba takih mašin naredi?
Posebej v kombinaciji z grožnjami, da se je treba na pregled naročit?
Očitno ne.
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Še enkrat - preberi si poste ZELO POČASI.
Če ne gre, vprašaj mamico, ko pride iz trgovine, kjer ti je kupovala kokakolo in čips.
Mogoče boš našel odgovor na to, zakaj za take reči ne navaljujem v čakalnice.
Če pa ne, pa nič hudega - od nepismenih ljudi se nepismenost pač pričakuje.
Citat:
(madona, res sem sama kriva, kaj pa razpredam o taki temi z osebki, ki niti dobro jutro še niso rekli resničnemu življenju ).