Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
20 km/h laufata na 10 km darjan in Kenenisa Bekele.
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Se pravi vprasanje je ali je hoja rnamo efektivna kot lahrl trk. In pa casovno me zanima, je 1h hoje na dan dovolj?
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Kakor kdo. Sem laufal tudi že po več ur pa se je zgodilo da mi ni bilo niti za trenutek dolgčas. Bi pa popyzdil če bi še takrat ko tečem moral imet nekaj v ušesih oziroma nekoga poslušat. Nekoga motivira nabijanje muzike, drugega (recimo mene) vsaj ena ura bolj ali manj tišine (kolikor je to v gozdu ali na polju pač mogoče). Se mi tudi dogaja da po eni uri ko pridem nazaj se sploh ne spomnim kako sem na cilj prišel. Ker vmes odplavam nekam.
To je pa že skoraj triatlon (tek+plavanje), samo še kolesarjenje manjka.Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Kakor kdo. Sem laufal tudi že po več ur pa se je zgodilo da mi ni bilo niti za trenutek dolgčas. Bi pa popyzdil če bi še takrat ko tečem moral imet nekaj v ušesih oziroma nekoga poslušat. Nekoga motivira nabijanje muzike, drugega (recimo mene) vsaj ena ura bolj ali manj tišine (kolikor je to v gozdu ali na polju pač mogoče). Se mi tudi dogaja da po eni uri ko pridem nazaj se sploh ne spomnim kako sem na cilj prišel. Ker vmes odplavam nekam.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa še podnapisi za tebe, zgleda so potrebni, za fat burnat natiraš srce (torej daš takšno obremenitev telesu) med 60 in 70% tvojega max utripa. Kaj pa to pomeni za tebe pa je vseeno, če hoja po stopnicah ali maratonski tek.
Yap. Ampak s kolesom. Zmagovalna kombinacija...Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Sprasujem za hribe
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa še podnapisi za tebe, zgleda so potrebni, za fat burnat natiraš srce (torej daš takšno obremenitev telesu) med 60 in 70% tvojega max utripa. Kaj pa to pomeni za tebe pa je vseeno, če hoja po stopnicah ali maratonski tek.
Misliš, da ko si par internet strani prebral in 10x šel laufat, zdaj pa znaš vse na svetu?
Pri 60-70% je res relativno največ maščob pokurjenih, ampak še vseeno pri 80% porabiš absolutno več maščob, kot pri 60-70%.
Če bo treba, ti pa še podnapise dodam.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj se pa potem enostavno ne tera herz na 90% ali 100% ?