Citat:
Saj sta te tudi elvir in gretzky povabila na furo z motorjem pa se je nisi udeležil, zakaj ne?
A bejži bejži, a misliš da je stardec od včeraj? Take buče lahko prodajaš v vrtcu, eXHairu in podobnmim...jaz takih buč ne kupim.
Vsak, ki se zaveda da je pod kontrolo bo vozil previdno in po predpisih. Tud ti si na izpitni vožnji in pred inštruktorjem vozil tako kot treba vozit, drugače nebi dobil vozniške (no saj ne vemo če vozniško sploh imaš) zdaj ko pa veš, da te nobeden ne kontrolira, pa pizdarije zganjaš.
Jaz nisem nikol trdil, da mladina ne zna po predpisih vozit, jaz trdim, da mladina NOČE po predpisih vozit in tle je problem.
Prav tako bi blo takrat, če bi šel z elvirom al pa gretzkyem na furo. Ko bi mene naložila na motor, bi sigurno peljala lepo, ko pa bi stardec hrbet obrnu n se odpravil domov, pa gaaaaassssaaaaaa...
No obstaja še ena možnost in ta je, da bi ti in tale dva fanta mene radi malo
čez moj hrbet. Zato je stardec zelo previden pri takih zmenkih. Saj ne da se vas bojim, vsakega posebej bi že urihtal, če bi pa vsi na enkrat vame skočili, se pa lahko ob kakšnega spotaknem in padem...