Kakšna služba,nosijo maske?Trenutna statistika pri partnerici na šihtu.
5 pozitivnih(vsa grupa, ki je prejšni teden delala skupaj), od tega 3 z blagimi simptomi, 2 ženski v 40tih letih pa sta obležali.
Moja gre danes preventivno na test.
Maske, rokavice, razkuževanje in zračenje.Kakšna služba,nosijo maske?
Torej maske + rokavice +razkuževanje + prezračevanje pomaga?Maske, rokavice, razkuževanje in zračenje.
Lekarna
Enako tukaj. Zdajle smo mel doma suho gradnjo, vodoinštalaterstvo, elektriko, parketarstvo, malarijo pa še mizarijo, vse kalbo in sinovi, pa sem bil na začetku tko sfukan, da je blo veselje, no gre pa počas v stare tirnice. Žena ki je mela gripa like simprome športa brez težav že dva meseca.Isto pri meni...sem pa po cca 1-2 mescu športanja že počasi vn iz te "krize"
Kaj pa cepljenje (a niso bili že v lekarnah že eni prvih cepljeni)?Maske, rokavice, razkuževanje in zračenje.
Lekarna
V privat lekarnah to ne gre takoKaj pa cepljenje (a niso bili že v lekarnah že eni prvih cepljeni)?
Se pravi je preventiva loto listek? Ali so tiste srečke vsaka zadene, vsaka dobi?Maske, rokavice, razkuževanje in zračenje.
Lekarna
Čestitke za šalabajzersko okužbo. Tudi 7000 strank je sedaj najbrž tudi že v karanteni.
Lahko, kadar je to korak do svobode. Eni pač že planirajo letne dopuste.pa ne moreš čestitat za okužbo, no.