Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
in na kakšen način si jo pol fiksiraš na glavo da se ti ne premika naprej nazaj ??
Pa kaj je sploh kriterij da je neka čelada boljša? Zame ni boljša če si jo ne morem zategnt tut če piše gor ferari.
ta je pa bosaCitat:
Uporabnik KStoner pravi:
večina boljših čelad je brez zategovalca zadaj! tko da...
seveda morš pa izbrat pravo velikost pri takšnih čeladah.
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Živjo!
Torej, kupil bi si smučarsko čelado. Na kaj je treba paziti pri nakupu? Je bolje, da je malo večja, malo manjša, ravno prava? Ščitniki za ušesa, da ali ne? itd.
lp
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kje pa dobis tanko zelvo? Kar sem do sedaj gledal so same motokros izvedbe in se mi zdi na prvi pogled bolj kot ne moteca zadeva.
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
jaz imam dolge lase, in čelada šiba naprej nazaj ne glede na to kakšna je razen če si zategnem zategovalec.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kje pa dobis tanko zelvo? Kar sem do sedaj gledal so same motokros izvedbe in se mi zdi na prvi pogled bolj kot ne moteca zadeva.
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
jaz imam dolge lase, in čelada šiba naprej nazaj ne glede na to kakšna je razen če si zategnem zategovalec.
si si sam odgovoril.
drugače ima moja najdražja lase do sred hrbta in ko je doživela nezgodo (se zaletela v smučarja ki ji je prečkal pot) jo je dvignilo v zrak ČEZ njega in bums v tla
nezavestna
vsaj 2 minuti
če ne bi bilo čelade se ne bi dobro končalo, čelada je ostala na glavi tako kot mora
žal sem vse to videl z razdalje 30ih metrov...