Kako kupiti smučarsko čelado

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
zdajle se ne morem spomnit imena te firme. je pa to italijanska varianta...
meni ni preveč všeč.

katera očala imaš da imaš takšne probleme z rosenjem?

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
@Hondi: daj še meni reci kaj o tej tanki želvi.

Čelada ti pa mora biti ravno pravšnja.
Jaz sem imel eno, ki mi je bila malo majhna, pa me je ob nošenju bolela glava. Prevelika pa tudi ničemur ne koristi.
Pa pomeri jih od različnih znamk, ker če ti bo številka od ene neudobna, se boš v isti številki drugega proizvajalca lahko zelo dobro počutil.
Ušesniki so meni must-have, ker ob mrazu z njimi veliko bolj uživaš. Jaz imam snemljive, ker marca ali pa aprila, pa znajo biti tečni in ti je zaradi njih vroče.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Evo sem že dobil
smile-1.gif

http://www.osbe.it/catalogo/sc...PROTON%20SERION

točno tako bi vzel samo cena je ??

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
Nikoli nič pokrito, kapo očala to je to. V bistvu še kape nimam če ni hudga mraza. Zdej če bi vedel katere trgovine prodajajo v italiji take čelade bi bilo super, ker grem drug teden v Udine in Padovo pa se mi ne da stokrat ustavlat pa iskat.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz
v decembru sva za punco kupovala čelado.
Pa si da prvo gor in se je začelo; ja ne vem kak more bit, men je ta dobr. Ji rečem naj trese glavo, premika čelado... Njej vse nekak ok. Probama še ene 4druge plus od vsake 2velikosti in vsako čelado 2x, dokler ni rekla, ja ta se mi zdi najboljša, najboljš paše na glavo. Trajalo je pa kake pol ure.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
ksz
v decembru sva za punco kupovala čelado.
Pa si da prvo gor in se je začelo; ja ne vem kak more bit, men je ta dobr. Ji rečem naj trese glavo, premika čelado... Njej vse nekak ok. Probama še ene 4druge plus od vsake 2velikosti in vsako čelado 2x, dokler ni rekla, ja ta se mi zdi najboljša, najboljš paše na glavo. Trajalo je pa kake pol ure.

V trgovini, kjer ti prodajalec ne zna svetovat kako čelado rabiš. Poiščeš izhod in greš dalje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
v hervisu je blo
smirk-1.gif

k se je ena že ravno ponujala sva vprašala, odgovor je bil; te najbolj pašejo na glave, nardi en krog okol naju pa gre
crazy1.gif

sicer pa sam najbolj veš kaj ti paše na glavo. sploh če probaš več čelad in vidiš razliko med njimi.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
a ima kdo kako idejo kje bi dobil kaj ceneje Alpina čelade,

Alpina Nuts mi je zelo dopadljiva, zatezovalna in s ščitniki za ušesa, pa je v hervisu 100 eurov

če bi jo kje dobil za 80 (novo) verjetno ne bi več razmišljal

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.576
89
48
A si zihr ker tule jih ni pa sem vse trgovine pregledal. Sej rabil bi jo samo probat, da vem katero velikost vzet. Potem bi jo preko neta naročil ( če bi bila v trgovini predraga ). Taka kot jo hočem je v akciji 109€ + ptt.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Huh Mejduš. Prehitro sem mislil. Intersport je bil in to v shoping centru v Udinah.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Kje se da kej v LJ dobiti Alpinine čelade? V teh večjih trgovinah so vse razprodane na razprodajah.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Kje se da kej v LJ dobiti Alpinine čelade? V teh večjih trgovinah so vse razprodane na razprodajah.

saj čelade niso bile nikoli na razprodaji, vse so imele enake cene kot sredi poletja..