S podpisom na evrpskem poročiku si lahko zgolj obrišeš rit, če te misli krivec okrog prinest. V skrajnem primeru se lahko izgovarja na grožnje, itd. Policijsko poročilo pa je to, kar rabiš. Lastne izkušnje. Sam isto: če nema para na roke takoj, bo policist popisal stanje, potem se pa lahko povzročitelj še tako trudi, pa bo slej kot prej plačal. Alternativa gotovini je takojšen podpis priznanja na njegovi zavarovalnici. Vse ostalo je loterija in v današnjem svetu, ko je čefurjev že krepko več kot normalnih ljudi je šansa, da boš pušnil vsaj 90 odstotna.
Imel primer, ko se je 55 letni možakar v obraz lagal. No, na koncu je vseeno njegova zavarovalnica skeširala, izključno zahvaljujoč policijskemu zapisniku. Tip je potem verjetno prodal avto, da plačal kazni in škodo.
Aja, pa ko imam enkrat policijski zapisnik, me boli ku... za tvoj podpis.
Kje pa ti pobiraš te neverjetne zgodbice o ničvrednosti policijskih zapisnikov se mi pa tudi ne sanja.
Še to: ti kot alternativo polletnemu jeb.anju s tistim šoferjem predstavljaš primer, ko si se z normalnim vozikom vse zmenil. glede na to, da si naletel na čefota je prava alternativa to, da bi dobil na suho v rit. Ker če ne bi imel pol. zapisnika bi dobil nič. In šofer je pušil isto bonitete, kot če bi takoj priznal, nič manj. Tako da, tvoji odgovori so polni nesmislov, kot ponavadi seveda.
Imel primer, ko se je 55 letni možakar v obraz lagal. No, na koncu je vseeno njegova zavarovalnica skeširala, izključno zahvaljujoč policijskemu zapisniku. Tip je potem verjetno prodal avto, da plačal kazni in škodo.
Aja, pa ko imam enkrat policijski zapisnik, me boli ku... za tvoj podpis.
Kje pa ti pobiraš te neverjetne zgodbice o ničvrednosti policijskih zapisnikov se mi pa tudi ne sanja.
Še to: ti kot alternativo polletnemu jeb.anju s tistim šoferjem predstavljaš primer, ko si se z normalnim vozikom vse zmenil. glede na to, da si naletel na čefota je prava alternativa to, da bi dobil na suho v rit. Ker če ne bi imel pol. zapisnika bi dobil nič. In šofer je pušil isto bonitete, kot če bi takoj priznal, nič manj. Tako da, tvoji odgovori so polni nesmislov, kot ponavadi seveda.
Nazadnje urejeno: