Kak do primernega partnera?!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nemorem vrjet.

Pred kratkim grema z mojo narazen in nisem glih tip, da bi žaloval 4 mesece, tako da po treh tednih
že začnem malo hodit po pijačah in v kina... Sn obleto zdaj 6 cvetov... Sama gamad! Resnično ena
nima potenciala da bi blo tu kaj pametnega. Ena samo razlaga o bivšem, druga razlaga o bedarijah,
katere sem prerasel v srednji šoli, četrta še sama neve kaj bi s sabo...

Se malo to spoznamo v službi, koelgica od kolegice ko ima sestrično, bla bla, seveda vse niti speljemo
preko fejsbooka, in gremo na sladoled,...

Da mi je prav svinjsko ampak po prvem "zmenku" nisem več telefona dvignil nobeni, ena pa sploh ni poklicala...

Mislim, a je to naklučje da je 6 lepih punc zaporedoma tako mimo? Pa nisem kompliciran tip človeka, z mano
se lahko pogovarjaš o Ice Age poteku risanke do kvantne fizike, lahko predebatirama vojno na jugi, skratka vse,
ampak s temi nisem našel skupnega jezika, pa mi vsi pravijo da sem ultra komunikativen, ampak kaj pa to
zaena gamad hodi po totem svetu...

In vedno bolj se mi zdi, da so ženske na FB manj kvalitetne od tistih ki so na internetu res toliko da naredijo kaj
za šolo al pa si preberejo kak smešen mail.

In glej ga zlomka. Včeraj me na FB klikne kolegica, s katera je soseda od sestrične. Načnema debato, in ona meni,
kako lahko grema zvečer na pijačo če imam čas, ker je fraj in se nima kam dat...

Ok, grem na drink. Sisama limonado pa kofe in se družima in je vse super fino fajn. Dejansko tej mam namen dvignit
telefon danes. Pol pa zvem prko xy kanala, da ima fanta s katerim je na razhodu. (vbistvu sta končala ampak še hodita na kave)

Kaj sn zdaj jaz tu neki jeben členek v njunem sistemu? Na kavi sem jo vpašal, če ima fanta oz. če se videva s kom, pa je rekla
da že dolgo z nikomer... Sn jaz tu neki getaway gate, da bo prebolela bivšega al kaj?

Meni vseskupaj smrdi. In najdem neko jagodo, ki bo očitno kul za zmenkovanje, pol pa tako stvar zvem...

Babe, pa kaj ste čist f*kjene že? Pa kaj morn v avstrijo po babo al kaj?

Gamad fukotožna!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
idi lepo na filipine ali pa na tajsko pa si tam eno najdi, calaš njeni familiji , jo pripeleš sem pa imaš mir
ko se bo naučila po naše jo boš še celo kaj razumel, ona pa ti bo itak že fse tvoje želje iz oči in obraza znala prečitat
ne vem kaj kompliciraš.
bo ti zvesta, pridna itd. pa še grde niso oz se kar lepe najdejo
vem da ti je dolgčas..
meni tudi
smile-1.gif

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Ja na tak način si je eden moj znanec omislil ženo. Dokler nista bila oženjena je bilo tako ,kot ti praviš po poroki pa samo še na kavču leži in se redi
smile-1.gif

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Ne vem kaj kompliciraš. Z bivšim pač hodi na kavice, da ji ni dolgčas. Ti jo večkrat ven povabi pa bo bivšega pozabla.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
sranje je. jaz isto dozivljam. [censored] ga...

babam se preprosto kisa... ce pa je kolk tolk normalna, je pa bolj okrogle sorte al pa grda ko satan.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.261
4.843
113
prvič ima lahko full treme in kvasi neumnosti, tko da daj jim vsaj še kakšno šanso, pa boš videl,
kako se bo potem pogovor razvlekel. Če govori o bivšem ga itak ni prebolela in tam ne izgubljaj
časa, da boš pa našel prav toliko razgledano kot si sam, hmm, ja težka bo
smile-1.gif

Lahko si pa direkten, pa jim poveš kaj te muči, ne pa da si pusy in ne dvigneš telefona....
crazy1.gif

Za ta zadnjo, direktno jo vprašaj, povej kaj si slišal, če je o.k. bo bolj cenila tvoj direkten dostop koker pa
da nekaj zahrbtno preverjaš, kaj bi ti raje, da te preverja ali da te vpraša direktno?

l.p.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jebes samski zivot. enim nam je pac bolse v zvezah. mel sem tako, ki sem jo htel zenit, pa sem jo sam zajebal.

jaz bom sel raje med menihe, pa bom z jajci kamne dvigoval. vsaj nebom na picke mislil.