Ni problema, jaz tebi recept, ti pa meni dobavitelja. Roka roko umijeCitat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sej ce pomislis kok robe gre za maso za piskote in kok je das v joint...
Pojma nimam.
A poznaš kakšen recept
Ni problema, jaz tebi recept, ti pa meni dobavitelja. Roka roko umijeCitat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sej ce pomislis kok robe gre za maso za piskote in kok je das v joint...
Pojma nimam.
A poznaš kakšen recept
Zdrobi, da boš dobil "začimbno mešanico" in jo vmešaj v maslo. Namaži na kruh, dodaj delikateso po izbiri in pojej. Malo dlje je treba počakati, da pride v sistem, zadane pa kot metek.Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
razsvetli me
Če je tako, potem ti tudi recept nič ne koristi.Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
nimam dobavitelja niti robe, kaj pa zdej?
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Zdrobi, da boš dobil "začimbno mešanico" in jo vmešaj v maslo i dodaj jednu žlicu Vegete. Namaži na kruh, dodaj delikateso po izbiri in pojej. Malo dlje je treba počakati, da pride v sistem, zadane pa kot metek.
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Ne razumem izjave, da družba ni pripravljena na legalizacijo marihuane. To, da so nekateri ljudje obsesivni in nagnjeni k pretiravanju se itak odraža pri vseh njihovih dejavnostih ... alhokol, hrana, denar, karkoli pač. V takšnem primeru je smiselno omejevati le substance, ki očitno škodijo zdravju in vodijo v telesno odvisnost, o ostalih se pač pouči o posledicah in se prepusti svobodno izbiro.
Zame je prepoved marihuane odraz srednjeveškosti družbe, ki igra neko liberalnost in demokracijo. Podobna zgodba se ponovi pri odnosu do istospolno usmerjenih, ali drugih marginalnih skupin.
Hočeš reči, da nisem kredibilen, ker ne vzpodbujam trpljenja in represije?Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Zate je srednjevesko tut meso jest,tko da nisi lih referenca.
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Meni je pa prav hecno, kako nekateri z levo roko jemljete uporabo drog.
Jaz sem proti legalizaciji mehkih drog saj ne želim, da se okoli mene vozijo zadetki; je že pijanih preveč na cesti. Tisti, ki mu paše ga tako ali tako skadi.