Kajenje trave

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Mene, recimo, šport ne sprosti prav nič.
frown-1.gif

Prav zavestno sem poizkušala teči, hoditi v hribe, kolesariti (predvsem zaradi opevanega učinka na psiho), ampak bila je le bolj slaba volja zaradi naporov. Nobenega efekta, pa si potem mislim, le kaj bi se matrala, če pa od tega nimam nič.
crazy1.gif

pri športu ti na začetku ne boš imela občutka sproščenosti, ker še nimaš kondicije... ko ti pa enkrat določen šport rata rutina brez katere ne moreš več pa se temu lahko reče sprostitev. Pa tudi občutek je fajn, da si naredil nekaj dobrega po tem, ko si oddelal eno turo. Meni je recimo pri laufanju prvih 10minut muka, nadaljne pol ure je pa "trans" ker čisto odklopim vse in samo laufaš kot robot. Mi pa ni dobro da je kdo zraven, ki bi se stalno kaj pogovarjal, ker potem moram že razmišljat zraven
hysterical-1.gif

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.092
507
113
tam ko se terc po tori rola
Mamca, ne sekiraj se -nisi edina. Tudi sam sem takšen. Sem pred leti poskusil to reč. Zrolajo in še meni dajo en joint. Oni so se že pri prvi polovici skajenega smejali, kot poknjen češpl. Meni pa nič. Isto, kot bi navadnega kadil... Po drugem skajenem sem zadevo prepustil pozabi, pač ni zame. Kot poje Domiceljev Tomaž ''..pivo je moja droga...''

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.579
113
sklepanje ti gre slabo od rok, se slabse pa beres. Kje sem koga obsojal?! Jaz sem napisal, da se mi zdi zaskrbljujoce s kakim namenom je kadila. To je vse.

Zarad mene si lahk heroin v zilo pokne in se sprosca. s tem da bo definitivno bolj sproscena kot po travci. Napisal sem da se mi zdi zaskrbljujoce, zdej ce ti menis da ni je to tvoje mnenje. Ampak ne bos verjel, vecina narkomanov se je zelela samo sprostiti.

Proti travi pa drugace nimam nic, samo menim da kot druzba nismo pripravljeni na legalizacijo. Ze ce alkohol pogledamo - zadeva je legalna in ni malo folka ki je zabluzil zarad njega. Se bojim da bi lahko zaradi travce bilo podobno.

Kakorkoli, da ne bo se kdo do stropa skakal - nimam nic proti, naj se zakaja, predlagam tudi opiate. Zdi se mi pa zaskrbljujoce. Ampak sej je stara koka, bo ze zase vedla kaj je prav pa kaj ne. A ne da? Ja seveda.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ma ja, povsem pravilno sem kadila
evil.gif

Ne vem, zaenkrat sem opustila vse upe, mogoče bom pa še kdaj v prihodnosti z otroki kakšnega skadila
evil.gif
Naslednjič reci kolegu, da naj namesto trave z vrta prinese marihuano, pa potem poročaj. Pa pazi, da te Apollo8 ne zaloti. . Trava je za krave.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ampak sej je stara koka, bo ze zase vedla kaj je prav pa kaj ne.

Ampak kolk si pa ti prijazen
hysterical-1.gif

Zdaj me je pa prijelo, da bi se šla še napit
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa da ne boš pila radlerja in se potem čudila, zakaj nič ne prime...

in po 2 jointih moraš kej čutit, al si pa kadila origano.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Zasvojenost z alkoholom in se cim je pomojem v vecini ze to prirojeno pri osebi da je labilna al kaj ti jest vem da tako veselo notri pade. Razn kaksni heroini tist pa itak vsakega obdela vrjetno.

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
ksz.

Mogoče, se pa samo ničesar ne spomniš, da ti je dogajalo?
smile-1.gif
Drugače pa res ne verjamem, da si kaj konkretnega kadila.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Si ti tacerkven, da me pošiljaš za šporget ?
10.gif

Nisem vedla, da se zaseka pa puter pa taki namazi tud iz trave dajo naredit.
shocked-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz.

Mogoče, se pa samo ničesar ne spomniš, da ti je dogajalo?
smile-1.gif
Ker kratkoročna izguba spomina je pri travi nekaj povsem običajnega :D
Si mogoče kej nenavadnega opazile? npr. da ti manjka kak del oblačila, čeprav ga nikoli prej nisi pozabila oblečt, ali mogoče narobe oblečeno , popacano .......
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.182
1.964
113
Emona / Carnium
Ne vem, če sem cerkven. Te pokličem ko me vzame
evil.gif

Meni so božji namazi in pecivo veliko boljši od kajenja rora. Če kadim, mi iz gobca smrdi in tega ne prenesem
cool-1.gif

Aja, kaj pa, če ti nič ne čutiš zato, ker si blond? Počakaj še kak teden, mogoče te pa zadane
evil.gif

srce-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.579
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
sam a ni tako, da zaužit thc drži konkretno dlje kot pa pokajen?
Thc je thc... Ko je enkrat v telesu bo pac deloval kot thc ne glede na nacin vnosa. Bolj je pomoje fora v tem, da ga skozi joint v telo spravis konkretno manj kot skozi piskote. Sej ce pomislis kok robe gre za maso za piskote in kok je das v joint...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.579
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kot da bi sel v gostilno in rekel danes se ga bom pa napil da se sprostim...

Kaj pa?
sprasujem se.gif
Grem v gostilno na druzenje in debato s kolegi...ce se ga pa zraven natolcemo je pa to stranski produkt ne pa osnovni cilj.