Kajenje trave

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Hotela sem se malo sprostiti, pa mi je kolega zrihtal travo. Pokadim 1 cigaret in - nič. Zrihta mi še enkrat - pokadim 2 in spet nič. Potem me je imel dovolj in mi je zvil eno res močno (je rekel, da v znanstvene namene
grin1.gif
), pa spet popolna ničla.
Zjutraj me je prišel pogledat in ni mogel verjet, da sem v službi, haha.....zdaj je pa dvignil roke od mene in me poslal k zdravniku, ker nič ne prime.
Kaj je to? Mal sem res razočarana......
frown-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.579
113
loti se sporta ne pa nekih substanc. Sicer proti travi nimam nic, se mi pa zdi zaskrbljujoce da nekdo kadi travo z namenom da se bo sprostil.

Kot da bi sel v gostilno in rekel danes se ga bom pa napil da se sprostim...

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
loti se sporta ne pa nekih substanc. Sicer proti travi nimam nic, se mi pa zdi zaskrbljujoce da nekdo kadi travo z namenom da se bo sprostil.

alkohol primerjaš z travo....
stupid-1.gif

alkohol je smrtno nevaren
trava NE!

btw ali ti je dal muda za bubrege ali ne znaš povlečt
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Menda ja ne boš rekel, da tega ogromno ljudi ne počne. Jaz tudi dostikrat zvečer spijem kozarec, da se umirim/sprostim.

Mamka, inhalirat bo treba, da bo kaj prijelo, nisi ti noben medicinski fenomen. Al ti je pa res baziliko prinesel.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.186
4.152
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Pokadim 1 cigaret in - nič.

Se ne kadi kot cigaret, sploh ne kot ženske to počnejo (malce pihanje da še v pljuča ne gre). Potrebno je povlečt in držat!
evil.gif

Sicer pa za travo je znan fenomen da se prvič ne zgodi nič, čeprav po logiki THC pride v kri in dalje v receptorje, torej zakaj ne bi bilo efekta?!
sprasujem se.gif
(bolj verjetno gre za prvo točko, nepravilna inhalacija)

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ma ja, povsem pravilno sem kadila
evil.gif

Ne vem, zaenkrat sem opustila vse upe, mogoče bom pa še kdaj v prihodnosti z otroki kakšnega skadila
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.579
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Menda ja ne boš rekel, da tega ogromno ljudi ne počne. Jaz tudi dostikrat zvečer spijem kozarec, da se umirim/sprostim.

Mamka, inhalirat bo treba, da bo kaj prijelo, nisi ti noben medicinski fenomen. Al ti je pa res baziliko prinesel.
A sem kje napisal da tega folk ne pocne? Jaz sem samo napisal da je to zaskrbljujoce... Ce grem zvecer na pir, grem ker mi je dober, ce jih spijem vec, jih zato ker se zadeva zavlece zaradi fajn druzbe. Da bi pa ob vecerih hodil na pir zato da se bom sprostil (ne govoriva o tem da si sproscen in v druzbi ampak o tem da brez tega ne bi mogel odmisliti tezav)....ne vem no...men se zdi zaskrbljujoce.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
če greš vsak večer na par pirov da se "sprostiš" si u bistvu alkoholik.... ampak ponavadi že zjutraj doliješ da sploh lahko zalaufaš. in to je res zaskrbljujoe...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.186
4.152
113
Meni je bolj zaskrbljujoče da moraš hodit k psihiatru vsak teden (ali pa v cerkev in k spovedi). Če se znaš sam sprostit tako da pokadiš enega ali pa spiješ dva pira 1x na mesec ni problem (pač obstajat mora meja, ne sme biti navada).

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.186
4.152
113
Ja pač si bolnik in rabiš zdravljenje, nisem rekel da je sedaj to narobe. Ampak obsojat človeka da je neuravnovešen ker 1x na teden spije sam na balkonu dva pira ali pa skadi en joint da se skulira je daleč od tega da si bolnik (kot tisti ki gre k psihiatru).

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
no, po mnenju psihologov se lahko čisto vsakemu posamezniku postavi neka diagnoza na psihi, ker čisto vsak ima nekaj, po čemer izstopa. Problem se pojavi, ko začne to stanje povročati težave v vsakdanjem življenju, takrat se pa pač poseže po zdravilih ali pogovorih, ker je lahko to že bolezen.

Kajenje traven, kozarec vina, piva občasno pa ni noben problem, ne vem zakaj ne, če ti pomaga 1x mesečno se popolnoma sprostiti na tak način. Problem rata, če ti ta sredstva postanejo način bega pred realnostjo in svojimi problemi namesto, da bi jih reševal.

@Apollo, sklepam da si ti nek budistični menih in si vsak dan v nirvani, ker tako obvladuješ svoje telo in misli, da si popolnoma sproščen? Vsa čast! Nekateri pač ne znajo tega, kar znaš ti in tudi ni nujno, da bodo kdaj znali. Takrat pač probaš kakšen drug način kot je trava.

Sprostitev je spet druga točka, eni grejo na masažo, ženske v šoping ali manikuro, tipi na pivo, spet tretji si pa ga zvijejo in ga pokadijo sami ali pa v družbi. Za moje pojme sta trava in alkohol po nevarnosti tam-tam, na enakem nivoju. Je OK dokler je v mejah normale in v normalnih okoliščinah, ko pa pride do zlorablanja pa se stvar lahko hitro zaplete. Treba je imet rešpekt pred takimi stvarmi.

Je pa še vedno šport najboljša oblika sproščanja, i agree....čeprav ga v zadnjem letu tut sam premal uporablam
redface-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.197
16.479
113
Apollo ni menih ampak policaj...tako da ima svoje načine sproščanja
evil.gif

@mamca - če to do zdej ni pomagalo pol pa hitr po neki hašiša ter iglo pa sam gas v žilo
tongue-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Mene, recimo, šport ne sprosti prav nič.
frown-1.gif

Prav zavestno sem poizkušala teči, hoditi v hribe, kolesariti (predvsem zaradi opevanega učinka na psiho), ampak bila je le bolj slaba volja zaradi naporov. Nobenega efekta, pa si potem mislim, le kaj bi se matrala, če pa od tega nimam nič.
crazy1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Dr. kanje folka ko naredijo brezvezn prekršek za astronomske zneske ene sprošča?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.197
16.479
113
ciljal sem na pretepanje ciganov in podobne fore
evil.gif

samo kaj, ko pa se to ne dogaja (več, žal), predvsem pa apollo ni tak
tongue-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Mene, recimo, šport ne sprosti prav nič.
frown-1.gif

Pa če pogledaš malo nazaj v človeštvo, lahko povežeš, da je ravno šport se za sprostit. Ali pa tudi ne no, sem mogoče malo zamešal s stresom. Jaz sem se po desetletju vrnil k mojemu športu in je top shit. Zaenkrat....

Moraš nekaj dobiti kar ti ustreza. Torej, šport tekanja po štacunah. Če pa to ni za žensko sproščujoče, je pa res, da potem trpiš na drugem področju. TRR.
grin1.gif