Kajenje med vožnjo

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
hehe ista varjanta ko moj brat, se pripelje na hr mejo z mobitelom v desni roki na uhi, z levo pa mu osebne ven tišči
stupid-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz pa kadim in tudi bom še naprej kadil za volanom, pa če se postavite na glavo.

cheer.gif

Saj nam nekadilcem je dejansko vseeno. mene moti samo to, če kdo meče čike skozi okno.

Če pa bo kdaj tak zakon pri nas sprejet, pa se bodo morali kadilci sami odločiti: ali še vedno kaditi v avtu(pa če mi policaj kar takoj napiše položnico za xxx eur)
wink-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Jaz pa kadim in tudi bom še naprej kadil za volanom, pa če se postavite na glavo.
....
Ko bo uveden satelitski sistem cestninjenja, ti bodo še en senzor v avtu naštimal, ki bo poslal podatke policiji, pa boš položnico dobil direkt domov.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Sam kot kadilec vem, da mi koncentracija pri kajenju med vožno občutno pade. Še posebej nevarno je prižiganje cigaret in otresanje pepela (ko je treba zadet pepelnik), kaj šele da bi ga ugašal ...

Zato sem sam proti kajenju med vožnjo in tudi poskušam, da čim manjkrat to prakticiram.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
jaz tudi med vožnjo ne kadim, ker me moti da je avto potem cel usran od pepela. zdej poleti še nekako gre ker lahko frcaš skozi okno, ampak drugače pa se mi ne da pucat avta vsak mesec. pa še mimgrede lahko čik prisloniš na zic al pa kam. jaz se raje ustavim pa lepo skadim, tako imam vsaj čist avto pa pepelnik, ki marsikdaj pride prav še za kaj drugega kot pa pepel

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
....
Ko bo uveden satelitski sistem cestninjenja, ti bodo še en senzor v avtu naštimal, ki bo poslal podatke policiji, pa boš položnico dobil direkt domov.

a ti v vsaki stvari vidiš teorijo zarote?
confused-1.gif

modi, sori za OFF
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
36.933
10.501
113
KSZ

Kadim v avtu, pa bom še naprej.
Skozi okno, se razume. Ni mi pa jasno, da tu in tam vidim človeka, ki kadi v avtu in ima vse šipe zaprte. Kam se potem to kadi?
Ravno včeraj, ata v novem mercedesu in šipe gor in čik v lapah.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz

Sam kot kadilec vem, da mi koncentracija pri kajenju med vožno občutno pade. Še posebej nevarno je prižiganje cigaret in otresanje pepela (ko je treba zadet pepelnik), kaj šele da bi ga ugašal ...

Zato sem sam proti kajenju med vožnjo in tudi poskušam, da čim manjkrat to prakticiram.

Saj vozniške izkušnje popravijo tudi to napako (nekoncentracijo med kajenjem)
cheer.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Voznik mora biti vedno zbran. Izkušnje gor ali dol, vedno te lahko doleti kaj nepričakovanega.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Ja, samo mislim, da ljudi bolj motijo mobiteli (vsaj nekatere). Ko voziš za njimi oz. čakaš na semaforju in se dogajajo čudne stvari, vidiš, da klobasajo po tel. Po možnosti imajo roko zavito okoli glave (desna roka-levo uho), čakajo 10 sekund pred zeleno, vozijo cik-cak, pri omejitvi 50 vozijo 28,... Potem pa še vidiš tablico...
uf-1.gif