Kajenje med vožnjo

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
"čiki" se zelo lahko in hitro razgradijo v naravi. Bolj škodljivo je metanje raznih plastenk in vrečk iz avtomobilov.

Kdaj je bila nazadnje kakšna večja nesreča, katere vzrok je bilo kajenje?

Si že slišal za požare južno od nas, za katere so krivi čiki, ki jih budale sredi poletja mečejo skozi okna svojih vozil?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Dolj mi visi za hrvate?

Naj gori cela istra...zaradi mene.

Tole nima veze z ZVCP, enako se lahko zgodi, če se nekdo sprehaja in vrže čik na tla. Tole spada v kak drug zakon.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Poznam enega modela ,ki je med vožnjo kadil pri odprtem prvem in zadnjem oknu.
Ko je odvrgel ogorek ven ,mu ga je zračni tok zanesel nazaj čez zadnje okno in mu prežgal prevelko na sedežu preden je to opazil.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
meni je nekdo (ko sva bila vzporedno na avtocesti) zabrisal čik in jaz brez strehe. itak da nisem opazil da je čik šel direkt na mrežo proti vetru. mamo mu nabijem. prežgal mi mrežo. je moral bit pa kamiondžija, pes mu jaj.ca lizal
jezen.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
"čiki" se zelo lahko in hitro razgradijo v naravi. Bolj škodljivo je metanje raznih plastenk in vrečk iz avtomobilov.

Kdaj je bila nazadnje kakšna večja nesreča, katere vzrok je bilo kajenje?

Filtri se ne razgradijo oz. se razgradijo enako hitro kot plastenke, vrečke in podobne smeti. Za večjo nesrečo se ne ve... veliko ljudi naenkrat zapelje na nasprotni pas... Morda delajo samomor, morda so zaspali ... ali pa kaj tretjega (je pa bolj povezano z iskanjem in prižiganjem kot pa samim vlečenjem).

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Vsak šofer misli zase da je najboljši. Tudi tisti, ki telefonirajo, kadijo in vozijo hkrati.

Telefoniranje med vožnjo je kaznivo, prav tako bi moralo biti kajenje, igranje PSP-ja, slikanje sončnega zahoda, listanje po Playboyu ali Men's Healthu. Sem kadilec, pa med vožnjo ne kadim, v bistvu mi niti ne paše.

Ne najboljši, dober pa. V 11 letni karieri brez nesreč, hudih pizdarij, ogrožanj ipd. In to kljub čikom, sendvičom, bananam, telefonom, krofom iz trojan, kebap, divx, bj, ... Eni še radijske postaje ne znajo menjat, brez da na bankino ne zapeljejo.
Kar pomeni da čiki ipd. neposredno ne ogrožajo nobenga

Nazadnje urejeno:

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ksz
sam med vožnjo kadim zgolj v recimo 5% voženj. in takrat dejansko opažam, da ko si pritikam ogenj h konici cigarete da res nič ne spremljam, ne pred sabo vozeče ne nasproti vozeče. res da to traja samo ca sekundo, ampak vseeno...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ja super, kaj pa kadi če ne zna? Tudi meni je že x krat padel dol, pa imam tolko pameti v glavi da vem da lahko še kaj drugega kot škarpo nabašem. Pač ga z nogami vgasnem ali ga pustim. Rajši luknja v tepihu kot jaz v tovornjaku
stupid-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Sicer ne spada med voznjo s cigareto, so pa cigareti v zgodbi. Nekaj let nazaj je italjan na petrolu lepo stresel vsebino pepelnika iz avta po tleh. Pac prisel, stresel pepelnik skozi vrata, sel tankat, placat... In med tem casom k je on bil noter je lepo prisel petrolov delavec, stvar pometel in mu vse vrgel nazaj noter...
smile-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
ja super, kaj pa kadi če ne zna? Tudi meni je že x krat padel dol, pa imam tolko pameti v glavi da vem da lahko še kaj drugega kot škarpo nabašem. Pač ga z nogami vgasnem ali ga pustim. Rajši luknja v tepihu kot jaz v tovornjaku
stupid-1.gif

Ja, tole me pa res zanima, da ga boš med vožnjo pohodil in pustil, da boš imel luknjo v tleh.
Tole ti pa verjetno nihče ne verjame...

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Zakaj pa ne?
Je pa res, da smo moški bolj sposobni treznega razmišljanja kot ženske.
Pa ni šuvinistična.
ne-ne-1.gif

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Zakaj pa ne?

Nasplošno slovenci damo preveč na avtomobile, da bi delali luknje v pod zaradi cigarete
evil.gif

Pa ni rasistična, ampak psihološka
cool-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tudi meni je že kdaj padel čik na tla. Pustil sem, ob primernem mestu ustavil, pogledal in šel naprej. Kaj hudega itak ni ker so obloge slabo gorljive. Kvečjemu manjša luknja. So what. Saj nisem avta kupil zato, da ga bom za pol cene čez par let prodal kot novega. Boli mene za novega lastnika. Če mu kaj ne paše se naj spoka in kupi nov avto ter ga temu primerno tudi plača.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Zakaj pa ne?

Nasplošno slovenci damo preveč na avtomobile, da bi delali luknje v pod zaradi cigarete
evil.gif

Pa ni rasistična, ampak psihološka
cool-1.gif

Me zelo veseli, da nisi vzela šovinistično, ker tako ni bilo mišljeno.
Se strinjam s "coolpowerjem", da ga briga za naslednjega lastnika.
Včasih so na avtosedeže dajali prevleke, da je bil avto bolj ohranjen. Ja, za naslednjega lastnika. Oni so se pa matrali...
Včasih sem tudi jaz pazil na avto. Potem te pa mine. Kaj me briga, če froc bruha, je in drobti, saj drugače ne more. Bz pa je, da nekdo kupi avto "za velike pare" in potem maltretira vse sopotnike kaj lahko in kaj ne...
Žal pa je to v veliko primerih resničnost...

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Eh, jaz tud kadim v avtu, pa bom tud naprej..

Drgač pa-če vržeš cigaret skozi okno in te ustavi policaj, ti lahko napiše kazen okoli 100€ (točno cifro sem pozabil), zaradi onesnaževanja okolja...

like, been there, done that.. Pa je bil smrkec dober in me je v prvo samo opozoril...
cheer.gif

Jst sm zadnič fural 25h skupaj pa me je policaj ustavil že ko sem prišel v slovenijo...sm bil tak ubit pa še kadil sm,...sm ga prosu če se lahko mal umakne, da vržem cigaret skoz okno. Ma niti poštudiral nism da je kazn...pa je sam reku, "tole bo pa 200€". Na konc me je spustu ker je tak vidu da se nima smisla neki ven metat ob pol 4ih zjutri, jst si pa tut nism pršu gor ka sm narobe nardil
grin1.gif