No, najprej odgovarjam kot potencialni (no, al pa tudi ne, ker res kupujem avto) kupec.
Najbolj me pritegne to, da podajalec ni avtohiša, pa da je 1.lastnik. Obvezni so vsaj 4 AB, avtomatska klima, ABS, ...
Čeprav tisto s 1.lastnikom je varljivo. Trenutno iščem scenica letnik 04 ali 05, pa je ogrooomnooo prvih lastnikov. Ja, res, ampak so vsi več ali manj pripeljani iz Italije, pa vsi imajo okrog 100.000 km. Pa tovrstne oglase čekiram že cel mesec. Ali se obračajo eni in isti, ali pa ne ustreza kriterijem.,
Pa da odgovorim še kot prodajalec: še vedno ! sem povedal po resnici, vedno, ko sem prodajal svoj avto. V zadnjem primeru sem morda povedal še več, kot bi lahko, pa je kupec kljub temu odpeljal avto (recimo, to, da kuri malo več olja, bi mu lahko preprosto zamolčal, saj bi olje dolival šele po dveh, treh mesecih ... ko bi mu pričela utripat lučka, OK, za vrata, ki se niso mogla odpirat pa sem mu pač že moral povedat, a ne?).
Torej, zagovarjam poštenje. Zdaj pa, v kateri del populacije spadam, pa mislim da, ni težko uganit. Bogat ne bom nikoli ...