Kaj se dogaja s Pošto?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.820
555
113
42
povsod malo
Pazi zdaj ti tole:
Poslano iz Vintgarja pri Gorjah v Radovljico 16 dni, enako Vintgar na Blejsko Dobravo 6 dni... in pazi zdej ti tole sem poslal z navadno znamko A bolj za foro kot ne ( je bila akcija kupiš 3 razglednice 1 zastonj) na Švedsko bolj natančno v Kiruno kjer je res na koncu sveta 5 dni
confused-1.gif
brez doplačila in podobnega.

Naša monopolna pošta je kr neki.

Edino kar mi je kul so znake posebno tiste po meri narejene.

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sem tudi sam opazil... Tamala je narocila dve knjigi preko Amazona... ena iz Nemcije, druga iz Anglije... Obe sta bili naroceni 4.4. ... Iz UK je prisla vceraj, iz Nemcije je se vedno ni...

Prav tako sem poslal eno posiljko 6.4. nazaj v Nemcijo (reklamacija nakupa preko eBay) ... pa je do danes se niso prejeli ...
frown-1.gif
...

Jaz sem pred kakimi 14 dnevi tri različne pošiljke iz Nemčije (eno tudi od Amazon.de) dobil v dveh dneh. Očitno na rok dostave vpliva preveč dejavnikov, da bi lahko potegnili neke uporabne zaključke.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Tudi dostava znotraj SLO je zadnje časa bolj tko tko. Načeloma je vedno v 1 dnevu blo, čeprav majo uradno 3 dni čas. Zdaj sem pa že ene parkrat določena pisma dobil šele 2 oz. 3 dan.
10.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Nam na firmi se je ze nekajkrat zgodilo, da je sel paket drug dan na drugi konec slovenije. moral bi ns jesenice, pristal je v mariboru. enkrat bi moral nekam na zgornjo gorenjsko, dobimo ga v kopru. hecno je, ker se je vsem tem strankam mudilo..

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.616
88
48
1. Naročeno (eBay) v >UK, plačano in odposlano v torek.
Tracking pravi:
- prejeto na pošti ob 16.32
- logistični center Heathrow 19.20
- dostava na Brnik 07.40 naslednji dan

- dostava na dom naslednji petek.

Torej iz trgovine v UK do Brnika je pošiljka potrebovala cca 15 ur.
Iz Brnika v Posavje pa, hm, 10 dni, torej cca 240 ur.

2. Reklamirana baterija za prenosnik poslana in predana v četrtek popoldne na pošti v Posavju, obljubljena dostava v Shanghai v 8. dneh. Cena skupaj cca 4.6E v ceni je tudi doplačilo cca 0,8E za Tracking.
Tracking pravi :
- naslednjo sredo še vedno samo - prejeto na pošti v Posavju.
- naslednji četrtek - predano v mednarodno izmenjavo.
- potem vse tiho je bilo ...
Jebeš tak tracking, ki se konča na meji Slovenije.

Čez 5 tednov prinese poštar novo baterijo, odposlano pred 9 dnevi iz Kitajske.

Še Kitajci imajo boljšo pošto. tam te tracking pelje do .... napisa prejeto iz mednarodne izmenjave.
No, potem pa se začne čakanje.

Če kupim kaj preko Bolhe, ponavadi dam naslov poštno ležeče na službi bližnjo pošto.
Koliko je pripomb, zakaj k njm, če imam svojo pošti 30 km od te !?!??!?!?!
Kaj te k... briga, baba glupa poštarska neinteligentna ! Tu si, da mi predaš pošto, ne da me sprašuješ po zdravju.

Da ne govorim o nekih spominskih in Rdeči križ obveznih dodatnih znamkah v tednih solidarnosti ali kaj že imajo !
Ko mi jih omeni, takoj pograbim kuverto in kupim A znamko, jo nalimam in odvžem pošiljko v nabiralnik.
Ne dam tud centa več, kot je minimalno potrebno.

Toliko o naši Pošti !

Ja, takšno pošto imamo.

LP

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Ti si pa en navaden butast [cenzura], [cenzura] ti materna, pezde!!! Koji [cenzura] maš za zmerjat uslužbenko, ki dela pošteno za male pare, [cenzura] jedna!!!
Kva [cenzura] govoriš o nekih doplačilnih znamkah, [cenzura]!? A si je to pošta zmislila, a pošta kasira ta keš? Dej mal razmisl, kaj pišeš!!!
stupid-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Znamke tipa A je itak pametno kupiti na zalogo. Lepa zaščita pred inflacijo. :D
Ko so pa dnevi raznih križev in gasilcev in nevemčesa, te pa to tudi bolj malo briga, zabrišeš v kaselc pa je.

mimika

Pripravnik
8. feb 2008
703
0
16
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Jaz tudi čakam eno pošiljko iz VB/UK že 3 tedne. Poslana je preko Royal Mail.
frown-1.gif
Jst sem dobil v 20 dneh, zgleda so mal "optimizacije" delal, ker iz UK je vedno prišlo v max 1 tednu. Sedaj je skoraj vseeno če kar iz kitajske naročim...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Tudi sam sem bil vajen, da pride pošta iz VB v roku tedna do deset dni. Pa ni več temu tako.
frown-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.258
9.886
113
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Jaz sem cca. 3 tedne nazaj poslal pismo v Rusijo ... Nič še ni dobil, pa poslal sem prednostno kao 7 dni ...
Par mesecev nazaj prednostno poslal paket v Rusijo. Prišel po skoraj dveh mesecih.
rolleyes-1.gif
No, vsaj prišel je.
Se je pa treba zavedat, da ni vedno kriva naša Pošta. Namreč v VB imajo tudi sranje s pošto. Če je še kakšna stavka vmes je potem itak fertik za ves naslednji teden ali še več, preden popucajo zadeve. O ruski pošti pa niti ne bi pričel razpravljat.
grin1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.760
9.974
113
40
MB
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne, takim tudi tam ne morejo več pomagat ...

lahko si pomagamo sami, da nerabimo brat takih izpadov, predlagam gumb prijavi kot spam
smile-1.gif