Kaj me čaka?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ona je prva začela z namigi, meni pa tudi ni blo treba posebej rečti, da sem stegnil jezik in jo povabil.
uf-1.gif

Sem se hotel samo prepričati, da sem res budalo s čim se moram ukvarjati, pa sem dobil še potrditev. Hvala.
Da sem budalo sicer ugotovljam vsak dan sproti.
bonk.gif

Do zdaj nisem kaj dosti razmišljal o tem kaj delam. Nocoj sem se pa odločil, da pretuhtam vse skupaj, če je vredno, sploh sem nekako ugotovil, da sem takorekoč zapravil pol leta svojega življenja za norije in bi si v tem času lahko našel kaj resnega.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Stari pol leta še ni tako hudo, jaz sem tako zabil par let.

Takele veze so nekakšen ping-pong...jo ti skenslaš ona nazaj prileze...te ona skensla tebe nazaj potegne....enkrat morš narest CAK pa presekat do konca.

Sej te štekam, seks je hud pa obema paše, ampak na koncu maš pa avto porajsan če ne gobec razbit pa brez babe ostaneš. Tko da CANCEL, pa eno bolj zrelo najdet. Saj se najde kaj.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
ksz

Pa porka madona, kaj se to dogaja to pomlad. Jaz sem se pa v soboto skregal s fukfrendico. Sicer po lastni bedariji, ker sem se namulil, saj že pol leta vara fanta, pustit pa ga noče (ker baje vse naredi, kar mu naroči). Moram priznat, da sem se ta čas že pošteno navezal nanjo.
Njen tip pa tudi ve že ves čas za njene izlete, ampak je neke čudne sorte in ne spoka kufrov - ona pa njega tudi ne nažene (no enkrat ga je ven vrgla, pa ga drug dan nazaj vzela).

Danes sma se delno že pobotala, dotaknit se je še ne smem, se pa že pogovarja z mano. Pa njen tip me je klical, da me bo narezal, če še malo drezam v njo.
d055.gif

Kaj pravite, kaj se lahko izcimi iz tega? Zgodba je resnična, zakomplicirana do konca.
Si lahko od take ženske obetam kako resno zvezo? Ženska dobro zgleda, seks taboljši. Tipa ne bo pustila, ker ji vse nosi na pladnju, že drgač je ded neka cmera - pa me razpizdi, da spi zraven njega, jaz se pa moram v avtu onegavit z njo.
tongue-1.gif

Ima kdo kako taktiko, kak ohranjat ali pa koneckoncev skenslat to "vezo", ker sem opazil da imam že probleme z navezovanjem stikov z drugimi ženskami (kot da me ne privlačijo).
uf-1.gif
Problem je tudi ta, da se videvama dnevno tudi po službeni dolžnosti.

A si ti iz Ricky Lake ušel? Prvič, da razčistimo, ti nisi normalen, poleg tega tud una dva vpletena nista normalna in s takimi boljš da se ne ukvarjam sploh, ker dobim spužvast jezik pa mi še kej druzga lahko iz ust prileti pa se bom tle raj ustavila. Moram rečt, da imam ful dober občutek za tipe, ker se mi kaj takega še ni zgodilo. Moraš bit karakter pa se odločit za eno fajno osebo, če ne gre pa glavo gor in iskat naslednjo in bit sam s sabo dobr frend.

majč
wink-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
a zato pa zdej pilleta snubiš???? ker maš dober nos za tipe? dej nehi no.

torej kako se bo zdaj to končalo?

pa vmes sem prebral, da sem spet sajkek.. bravo :S...prosim da prenehate s tem, sajkeka (ki ni vedno cist gladek) pa lahko tudi odrežete zaradi mene.
tnx

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Halo, jaz ga nič ne snubim le naslajala bi se rada nad mladičem, če je pa tako postavn. Gledam pa še zmer lahko a veš.

Kako se bo končala zgodba...hmmm bejba bo našla enga bogatega sponzorja in odpikala ta dva nesposobneža, se odpeljala z jahto v Dubaj in delala vse na potomstvu, da ji bo pol ko mu bo grozila, da bo povedala njegovi ženi, bogataš zapustu vilo z bazenom na Bahamih. Le-to bo nato prodala in se z novim sponzorjem preselila v New York, dnar bo naložila in živela od obresti.

Mogoče je pa to vse res.

wink-1.gif

majč

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Halo, jaz ga nič ne snubim le naslajala bi se rada nad mladičem, če je pa tako postavn.
majč

Men se zdi, da je titula Sloveneta v ženski obliki še prosta ... pa ...
evil.gif

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Sej ne da bi koga zanimal...ampak vseeno povem, da sem precej bolš. Mam še tiste težke trenutke, ampak sem doma samo po kakšno urico in mi pomaga.

Sm se pa zašvicu full k sem nekej slišal, ampak bom šel tudi čez to.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
To ni za na forum...Pa itak ne bi razumel, ker je ful osebno in marsikomu ne bi pomenilo nič.

Malo sm doma, potem pa spet na pir, amlo so me že siti v gostilnah
smile-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Ni prijetno, pa še marsikaj ni in še marsikaj ne bo v prihodnosti...ampak [censored] ga. Še malo pa se bom spet smejal življenju
smile-1.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Odgovarjam nate ampak velja kar za vseki ste končali neko razmerje lai ga še boste.
Najprej je treba preboleti vezo, ki si jo končal, potem sebe popolnoma spremeniti, da ne ponavljaš istih napak z drugim partnerjem.
Kdor ne ve, nisem več najstnica, sem že preko 50 let stara, zato sem mogoče dala v življenju skozi malo več slabih in lepih obdobij kot vi mlajši od mene.
Imela sem slab zakon in mi je žal, da sem v njem vztrajala četrt stoletja, če bi končala , ko se je prvič grdo zataknilo, bi danes mirneje živela, čeprav samska ali osamljena, svoboda je poleg zdravja najpomembnejša v tem našem kratkem bivanju na zemlji.

Nazadnje urejeno: