Kaj me čaka?

qwerty

Zelenc'
12. okt 2007
18
0
1
Živjo MG3,

Pa si prepričana, da danes ne bi naredila iste napake, če bi se znašla v podobni situaciji? Vprašanje je splošno.
Mogoče še kakšen praktičen napotek za "izlet vase in spremembe".

Lepo se imej
roza.gif

lp

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Sej ne da bi koga zanimal...ampak vseeno povem, da sem precej bolš. Mam še tiste težke trenutke, ampak sem doma samo po kakšno urico in mi pomaga.

Sm se pa zašvicu full k sem nekej slišal, ampak bom šel tudi čez to.

Švicat se "splača" ko so zadeve še v teku...ko pa je vsega konc pa se tud z vsemi namigi, kaj je BAJE dogajalo ko sta bla še skup ali kaj je nekdo slišal nekoga pravit in podobno...ne splača ukvarjat. Naenkrat se pojavijo osebe, pametne ko 100 mater, ki se jim zdi, da so že prej nekej vedle in slišale pa ti niso upale povedat in podobno...brezveze...brezveze se ukvarjat s tem ali je to sploh res ali ne!

OK je blo pa fora slišat, da ima naslednji od bivše ful malega
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja za tako štorijo jes tud vem..mojga prijatla je tudi ena frača pustla zaradi drugega tipa..potem se je pa izkazalo, da je tanov ful zanič v postelji- kao da ni vedel, kaj naj počne z babo v postelji ipd.
rolleyes-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
To je tudi mene doletelo. Je hotela še malo potelovadit, ker je bil tisti za mano obupen..., enkrat sem šel, drugič pa ne več, zignoriral oz. "pozabil" poklicat. Naj se znajde pa išče druge tiče.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
To je tudi mene doletelo. Je hotela še malo potelovadit, ker je bil tisti za mano obupen..., enkrat sem šel, drugič pa ne več, zignoriral oz. "pozabil" poklicat. Naj se znajde pa išče druge tiče.

Zakaj si pa že prvič šel, če si tako načelen?
grims-1.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
Na začetku, ko si zaljubljen bi za ljubljeno osebo naredil vse, treba je postaviti mejo, ker jaz tega nisem naredila me je moj ex mož nekako zasužnjil in pričakoval, da bo vedno v središču pozornosti, vendar ko se rodijo otroci ne more biti vedno na prvem mestu in začnejo se prvi prepiri.
Nisem prepričana , da napake ne bi ponovila, bi na začetku razčistila, da nisem njegova last ampak njegova žena in, da si bova vsa dela delila ne glede, če so kaka dela malce bolj moška in druga malce bolj ženska.
Vsekakor si je treba vzeti čas za posvečanje drug drugemu, v nasprotnem primeru je prekinitev zveze,oziroma ločitev brezizhodna, ker se čedalje bolj oddaljujeta drug od drugega.
Pogovori, pogovori in vsa tudi najmanjša nesoglasja in probleme reševati sproti, ne čakati, da se nakopičijo.
Nikdar pa ne misliti, ko začne v zvezi nekaj škripati, da bo z leti bolje.
To je največja napaka, z leti se stvari lew poslabšujejo, vmes pride lahko do kake finančne krize, bolezni, težav z otroci in , če nista od samega začetka znala sodelovati v reševanju malih težavic, velikih ne bosta zmogla in slej , ko prej bosta šla narazen.
Naj ti odgovorim še na vprašanje o izletu vase.
Spremenit se je treba pri sebi, in si reči, ne teh napak ne bom ponavljala, naj me stane kar hoče, začela bom drugače kot sem v propadli zvezi, če me bo partner na začetku sprejel takšno kot sem in me ne bo želel spremeniti, ampak mi pustiti svobodno voljo
pomeni , da sem se preobrazila že pred začetkom nove veze, in ne popuščati.
Ja dragi saj ti bom jaz umila glavo, postrigla nohte, ker si danes utrujen, ja lahko ampak , če mi bo to vračal,ko bo videl, da sme bolna, utrujena in mi priskočil na pomoč, četudi pride utrujen z dela.
Res je, da se po prvi zaljubljenosti malce spremenimo,(beri ohladimo) saj imamo še druge obveznosti, ki se spremenijo, ko začnemo z nekom živeti skupaj, ampak veza bo uspela, če si vsak dan sproti povemo, kaj nam ni všeč, oziroma nam je začelo nekaj presedati, ker se je partner bodisi spremenil v tem času ali ap v prvem navalu zaljubljenosti kake njegove napake nismo odkrili, oziroma se nam ni zdel amoteča , kasneje pa nas to začne motiti.
Pa še tole vam polagam na srce, redkokatera veza, ki se konča, a si želimo partnerja/ko nazaj ne bo nikdar več to kar je bila, saj poznamo rek
volk dlako menja značaja pa ne.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
En mesec je naokoli, šel sem skozi sranje, ampak zdaj sem ok, ne sekiram se več, sploh ne po tem ko sem zvedel, da spizdila z drugim - pa ne se zdej po prsih tolčt tisti, ki ste to napovedal. Človeka še celo poznam, ampak ga pomojem ne bom v življenju več videl, pa to konec koncev ni sploh več važno. Res sem verjel, da je ona nekaj posebnega, zdaj pa malo kalkuliram in vidim, da mi je ona do zdej naredila največje sranje.

Zdej mam eno prijetno 20 letno družbo, malo za rolat pa za kakšno kavo in pomaga ful. Blefiram nič, resne veze nočem, a po drugi strani mi je kul čisto vsako sekundo. Na vse sem v bistvu pozabil in zdaj bom pač počel kar mi bo sedlo, če to pomeni, da bom več na rolerjih, bom pač več na rolerjih. V glavnem ne planiram nič več, kar bo življenje prineslo bo pač prineslo, kar bo odneslo pa naj odnese.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
men je žal da si si moral lagat in nas nisi poslušal. drugače pa še dobro se je izteklo, lahko da bi še kje moral plačevati alimente za pankrta ki ni tvoj, ali pa dat pol stanovanja itd...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Žal mi je edino, da sem se krepkih 14 dni sekiral na polno...

Pa kaj češ. Pač si se sekiral..zakaj bi ti bilo za to žal? Sej drugače takrat ni šlo.. Važno je, da je zdej ok.
aplauz.gif

p.s.- Ko sem bila jaz v takšni situaciji, sem se v samskem stanu naučila igrat kitaro, šla na road trip s kolegicam, žurala non stop...