Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Namesto da na sebi iščeš napake jih zdaj rajši išči na njej. Nobena, še tako perfektna ženska, ni popolna.
Svoje napake pa popravljaj pri naslednji. Poglaviten je začetek veze, ko se vzpostavlja ravnotežje v vezi (kdo bo malo bolj koga ubogal ter kako bo veza funkcionirala).Če hočeš to ravnotežje kasneje spreminjat, se ga da samo na slabše (beri: postaneš copata), na boljše skoraj nemogoče (beri: nehaš bit copata).
PS: ko si se ti zavedel problemov, je bila ona v mislih že z eno nogo iz veze.
Saj ni tako hudo, da bi zdaj sam sebe krivil in si s tem še oteževal delo, ampak pač vem, da bi lahko to drugače speljal, ker je pač ona čakala kdaj se bo to popravilo. No ja, vmes, ko bi moral reševat vezo, sem bil zaposlen 24/7 in se skoraj nisva videla...pa je počlo.
Imaš pa čisto prav, jaz tega pri 26-ih nisem vedel. Ženska planira en mesec prej, ko neha bolet pa bum. Jezen nanjo nisem, vidim pa, da ko je prvič pojamrala zaradi resnih problemov in rekla, da bi mogoče mogla it narazen, pa nisva šla, je razlog da nisva šla edino v tem, ker bi pač takrat tudi njo zlomilo...jaz sem se potem en mesec trudil, da popravim in sem bil tak fant, kot se od mene pričakuje oz. od neke resne veze 25-letnika, ona pa je v bistvu hladila čustva...