Kaj me čaka?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Evo, sem prišel do enega spoznanja, do nečesa, kar bo 99% ljudi tu kritiziralo, me je pa presunilo, da sem našel prava dva človeka, ki sta mi poleg vsega povedala, da naj poizkusim še zadnje ti. pravilno...Glede na povedano, se splača trudit, tako da jutri je DAN D, naredil bom vse, da ji povem kar čutim in če mi jutri (na vse besede in izlive) da odgovor ne, potem (prisežem) bom upošteval VSE vaše nasvete in dokončno vedel, da ona pač ni zame...

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Ojej, tudi če bo slučajno rekla ja, bo to samo podaljšalo agonijo. Če sta nehala enkrat, bosta sigurno še enkrat

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Optimist.
smile-1.gif
Reče ti na lep način, da se je ohladila, ti pa kar z glavo čez zid.

Iz te moke ne bo kruha, edino mogoče boš zašvica£ fu£.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
hja, niti ne optimist. tako ali tako se morava se videt, pa ce po pravici povem, nimam nic za izgubit...je tako? Ce je bil kaksen drug razlog vmes, bom pa tudi verjetno izvedel...

Sel bom preko sebe in ce ne rata, potem bom poizkusal vse cimprej pozabit.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Se strinjam, nared vse, kar je mogoče, tud če bosta skup spet, pa gresta potem res narazen, kar se mora zgodit, se bo pač zgodilo. Važn, da si ne boš očital, da si pustil kaj nerešeno. Mnogi pari, ko gredo narazen, gredo spet skup, pa potem zagotovo narazen.

Primer, jaz sem svojo pustu, mislm da 2x al celo 3x do zdej, pa sva še vedno skup. Resda zadnje leto je nisem kenslu niti enkrat, niti ne mislim, naj ona mene! Jaz sem ji dovolj gorja naredu dozdej.
grin1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Se strinjam, nared vse, kar je mogoče, tud če bosta skup spet, pa gresta potem res narazen, kar se mora zgodit, se bo pač zgodilo. Važn, da si ne boš očital, da si pustil kaj nerešeno. Mnogi pari, ko gredo narazen, gredo spet skup, pa potem zagotovo narazen.

Primer, jaz sem svojo pustu, mislm da 2x al celo 3x do zdej, pa sva še vedno skup. Resda zadnje leto je nisem kenslu niti enkrat, niti ne mislim, naj ona mene! Jaz sem ji dovolj gorja naredu dozdej.
grin1.gif

Hvala...sem toliko časa refreshal alter, da sem dobil tole potrditev. Grem, povedal bom kaj mi leži na duši, če bo rekla ne, potem lahko upravičeno rečem, da nisva za skupaj, ker če sem jaz pripravljen toliko naredit za naju in ona ne, potem bo tudi meni lažje.

Poznam par, ki je šel 5 krat narazen, pa sta danes po sedmih letih popolna kombinacija. Grem pa na slepo tja, nič se ne bom najavil.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Ej, sam jaz nisem nikoli doživel zavračanja, oz. besede NE, ne vem kako bi odreagiral, če bi mi rekla ne

Sam ne se ubit!
grin1.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Ti si nasel dva ki sta ti povedala to, kar si hotu slisat.

Pa ona ti je ze povedala, da noce bit s tabo. Verjetno bo pa tako, da bos sel ti ke, malo jamral potem sta pa 2 varijanti. Ali ti bo prec povedala da noce bit s tabo, ali pa ti bo za kak teden/mesec podaljsala agonijo, pa te potem spet pustila. Ce bi hotla bit s tabo, bi bla ze zdej.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
zetko,

ne govort neumnosti, kar se bo zgodilo, se bo pač zgodilo. Si upaš stavit s svojo glavo kaj bo naslednji teden/mesec (po tvoje)? Ne.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Mah, velikokrat sem probal kakšne nemogoče stvari, tudi v poslu, pa mi niti za eno ni žal. Če mi reče ne, se sigurno ne bom jutri po glavi tolkel ker sem probal, ampak bo lažje to prebroditi. Sicer pa je težko čisto jasno opisati situacijo, tu so neki majhni detajli ki jih je treba razčistit...

In ja, danes sem čakal, da bo nekdo napisal kar sem hotel slišat oz. prebrat, ker sem bil včeraj pijan in odločen da danes to naredim, pa me je danes zjutraj zvilo.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
To je ok, si boš vsaj na jasnem, kako je na stvari. Veliko parov pa gre narazen brez, da bi se zmenila do konca.
Če jo je minilo, ne moreš nič, to se lahko v zvezi vedno zgodi enemu ali drugemu.
Če pa bi mogla v zvezi kaj spremenit, pa je tudi ok, malo prilagajanja tudi ne škodi.
BTW: zbriši si tisti zajokani fris iz obraza, ker bo več škode naredil, kot koristi.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
hja, niti ne optimist. tako ali tako se morava se videt, pa ce po pravici povem, nimam nic za izgubit...je tako? Ce je bil kaksen drug razlog vmes, bom pa tudi verjetno izvedel...

Sel bom preko sebe in ce ne rata, potem bom poizkusal vse cimprej pozabit.

Maš zgubit nekaj tistega dostojanstva, ki ti je še ostalo. Šel boš tja in se racmeral že v prvi minuti. Ona te bo objela, češ bogi, bogi... kaj več od tega pa ne boš dobil. Če bi hotla nazaj, verjami da bi delala kaj očitnega v tej smeri in bi to že zdavnaj opazil. Ona bi tebe mogla prosit, če gre lahko nazaj...saj te je ona pustila. Ne pa tkole, ajej.

Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:

grin1.gif

Hvala...sem toliko časa refreshal alter, da sem dobil tole potrditev. Grem, povedal bom kaj mi leži na duši, če bo rekla ne, potem lahko upravičeno rečem, da nisva za skupaj, ker če sem jaz pripravljen toliko naredit za naju in ona ne, potem bo tudi meni lažje.

Poznam par, ki je šel 5 krat narazen, pa sta danes po sedmih letih popolna kombinacija. Grem pa na slepo tja, nič se ne bom najavil.

Ma [censored] se ti.
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Ja, zdaj bo vidla, da en labilen človek ne bo mogo skrbet za družino, zato bi mogo k njej prit nasmejan in dobre volje, kar je pa nemogoče. Šit je to ja.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
ynos,

življenje ni črnobelo, ima toliko spremenljivk, da je nemogoče točno povedat kaj se bo zgodilo, da bo on cmeral, ... itd. kvečjemu dokazuješ, da si starokopiten in omejen.

Delaš konkretne sodbe (kaj se bo zgodilo), brez jasnih okoliščin, ki jih tudi nikoli ne boš imel, ker nisi eden od njiju.

To, da oseba selekcionira, kaj hoče slišat in kaj ne, je samoumevno in obstaja od časa človeka samega. Doživljanje realnosti je različno od posameznika do posameznika. Če on hoče nekaj, potem naj to stori, ker to je njegova svobodna odločitev, ne glede kako je neumna ta odločitev. Imamo samo dve vrsti oseb, tisti, ki skušajo skozi zid in tisti, ki opazujejo.

Če človek sliši samo tiste stvari, ki jih hoče slišat in če dobro vplivajo nanj, potem ni potrebe, da se zanaša na slabo stran. Pravijo, da če posameznik ima cilj, potem je že polovico poti do cilja, to drži, kot pribito. Drugo bi bilo, če on sam nebi vedel, kaj hoče.

Če bi tvoje trditve držale, kot pribite, potem nebi bilo nikakršnega razvoja v družbi.

Zdaj pa glej, da (če že) repliciraš na napisano, se mi ne izmikat v tvojem slogu, kaj si ti hotu povedat, itd...pozorno preberi napisano in komentiraj z argumenti. Prihranil boš čas obema. ;-)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Počakajva, pa bova videla kako bo. Še najbolje.
smile-1.gif

Da bo cmeral, pa vidim po postih, ki jih je napisal v tej temi. Preveč labilen in odvisen od njene bližine.

Žal zdele nimam časa, da napišem daljši reply..., lahko pa ti napišeš, od kje logika, da bi ga vzela sedaj nazaj (razen iz usmiljenja, kar podaljša agonijo še za kak teden).

Ženske razmišljajo na drugačen način. Niso tako impulzivne, ampak ve da bo končala vezo že mesec vnaprej in prej vse temeljito premisli in pretehta..., vmes že vnaprej napol preboli konec veze...in ko čustva zadosti uplahnijo, nabere pogum za konec. Takrat da konec, kar je posledica vsega tega razmišljanja zadnji mesec...

Edina druga varianta je, da presedla na drug stol, ki deluje bolj udoben...., stol se nepričakovano zlomi, ona pa priteče po stari, znucani stol (tebe). Take oportunistke pa res ne rabiš.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Nič nisem jokaj, nekaj stvari sem ji razložil, na čase sem dobil solzne oči, to pa je tudi vse. Čuti do mene nič, zato grem z življenjem naprej, škoda 4-ih let in moje neposlušnosti...Imela sva ime za fantka, za punčko sva ga še iskala...

jebeštrga, tako je očitno življenje.

P.S.: žal mi pa ni, da sem to naredil danes...niti približno mi ni žal

Nazadnje urejeno:

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
To, kul. Razčiščeno. Boli, duši, ampak mine. Nista šla narazen zato ker nisi dost dober, ampak mata pač različna pričakovanja. Nič nisi narobe naredu. Niti ona ne. Tisti nasveti, da v glavi nared pra*ico iz nje so mimo, tut to je laganje samemu sebi. Zdj pa ven na sonce, online nasvetov je na milijone, (skor) noben ni primeren za vsakega, glavni pa so: Ne bit sam, ne se obtoževat, ne mislt, da je konc sveta pa dj času čas. Za ostale finese boš pa sam pogruntal, kaj ti sede.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Ženske razmišljajo na drugačen način. Niso tako impulzivne, ampak ve da bo končala vezo že mesec vnaprej in prej vse temeljito premisli in pretehta..., vmes že vnaprej napol preboli konec veze...in ko čustva zadosti uplahnijo, nabere pogum za konec. Takrat da konec, kar je posledica vsega tega razmišljanja zadnji mesec...

Edina druga varianta je, da presedla na drug stol, ki deluje bolj udoben...., stol se nepričakovano zlomi, ona pa priteče po stari, znucani stol (tebe). Take oportunistke pa res ne rabiš.

Mislim, da tudi moški lahko ustrezajo temu vzorcu. Vsaj po sebi sklepam.
smirk-1.gif

tjuren,

važn, da ti ni žal. Tko vsaj veš na čemu si. Life goes on...
cheer.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
To, kul. Razčiščeno. Boli, duši, ampak mine. Nista šla narazen zato ker nisi dost dober, ampak mata pač različna pričakovanja. Nič nisi narobe naredu. Niti ona ne. Tisti nasveti, da v glavi nared pra*ico iz nje so mimo, tut to je laganje samemu sebi. Zdj pa ven na sonce, online nasvetov je na milijone, (skor) noben ni primeren za vsakega, glavni pa so: Ne bit sam, ne se obtoževat, ne mislt, da je konc sveta pa dj času čas. Za ostale finese boš pa sam pogruntal, kaj ti sede.

467716-post_slo.gif