Kaj me čaka?

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Sem pa podrt do podna.

Heh sva ze dva! mislm tkole da smo samski naenkrat
rolleyes-1.gif
še slabš je k se ti neumno vse skup zdi!
Pa bi reku da cajt vse pozdrav
ne-ne-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ej pubeci....zaj pa tak......noben še ni od tega umrl...no skoraj noben
evil.gif

Tak, da se ne sami sebi smilit......vem, da je hudo, ampak večina normalnih je to že dala skozi, mogoče tudi večkrat......

Kaj ti naj rečem...nisi edini, se je dogajalo se dogaja in se bo dogajalo......zaj pa leti nekam vun....pa se ga vlij ko Qrba...pa to ponavlaj, cel mesec, da bo hujše mimo....potem ap se začni s čim ukvarjat,, kot so ti že svetovali poprej...kak špsort, kuža...itd

Pa vse stike obvezno prekini, čeprav te še podzavestno nazaj vleče....

PS: NE bit PIČKA

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Ej pubeci....zaj pa tak......noben še ni od tega umrl...no skoraj noben
evil.gif

Tak, da se ne sami sebi smilit......vem, da je hudo, ampak večina normalnih je to že dala skozi, mogoče tudi večkrat......

Kaj ti naj rečem...nisi edini, se je dogajalo se dogaja in se bo dogajalo......zaj pa leti nekam vun....pa se ga vlij ko Qrba...pa to ponavlaj, cel mesec, da bo hujše mimo....potem ap se začni s čim ukvarjat,, kot so ti že svetovali poprej...kak špsort, kuža...itd

Pa vse stike obvezno prekini, čeprav te še podzavestno nazaj vleče....

PS: NE bit PIČKA

i agree

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ja... stike prekinit. pa cimprej jebacico najt. se hitro ''pozdravis''
grin1.gif

Ko bi vse bilo tako simpl. ko se enkrat s "tastom" pogovarjaš kako boš z njegovo hčerko živerl in podobno, je težko stike prekitnit. No. praktično je nemogoče, so mi preveč pomenli, da bi zdaj kar nehal biti v stiku.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ja... stike prekinit. pa cimprej jebacico najt. se hitro ''pozdravis''
grin1.gif

Ko bi vse bilo tako simpl. ko se enkrat s "tastom" pogovarjaš kako boš z njegovo hčerko živerl in podobno, je težko stike prekitnit. No. praktično je nemogoče, so mi preveč pomenli, da bi zdaj kar nehal biti v stiku.

Seveda je mogoče. Se pač ne javiš nikomur od njih.
Aja, koliko sta pa stara in kako dolgo sta bla skup?
Kako daleč narazen sta doma?

Jaz sem skoraj celo družbo menjal...
Sicer pa je zdravilo vodka, dobiš brez recepta.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Hmmm, tu bi ti dejansko prišel prav edinole od ynosa nasvet, samo..., samo on nikoli ni skenslan, oz. ostane sam le, ko si tako sam
želi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Hm. Mi smo vedno reševali probleme s pijačo. Sicer ne vem, koliko let jih šteješ, a nikoli ni prepozno, da se ga gre ven orenk napit, pa mogoče malo zajebavat za ostalimi babami pa bo boljše.

Drugače pa: Walk it off...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
življenje niso samo pičke, ko boste to eni skapirali vam bo dosti lazje.

Aki1

Pripravnik
14. okt 2007
485
0
16
Ljubljana
Vsem nam je lahko govorit o temu, kako naj pozabi, ker trenutno nismo v tem.
Sami pa vemo, da ko nas to doleti oz. nas je doletelo pa smo bili drugačni.

Pojdi s prijatelji, pojdi ven. Po možnosti, če imaš njene slike, sms-e briši vse tako se s tem ne boš obremenjeval. Ne dopusti si, da ti punca pokvari življenja
smirk-1.gif
.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
o ja, težka je tale. Ampak res, ni druge kot malo obrnit življenje in slej ko prej pride nekaj novega. Pa se potem sprašujemo, kako bomo še koga lahko imeli radi, kje bomo to osebo sploh spoznali....a življenje je polno presenečenj.

Če ti uspe, pojdi čez vikend nekam, izpovej se komu, pa večim če je treba, nekaj malega tolažbe ti prinese tudi izlitje čustev tu na forumu, sploh ker te nobedn ne pozna. Vsi pa spoznamo po določenem času (eni prej eni kasneje) da se za nazaj ne splača več stokati. Vsekakor pa človek na take "polomije" čisto drugače gleda, ko je zopet srečen ali ko vsaj preboli.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Mal se boš sam sebi smilil, zelo samga in zelo neuspešnega se boš počutil Koliko časa bo trajalo je mal tut od tebe odvisno. To da si se na njeno familijo navezal, je še dodatna težava. Vse se da, če se če. Nekaj časa (to poletje) prekini stike z njimi, če le niste sosedi.
Drugače pa glej iz dobre strani. Pustila te je na pomlad. Še cela je ostala, pa poletje. Na muč ga boš lahko žgal. Omenil si še glasbo. Če se stem ukvarjaš, ne boš imel problemov S ženskami ne bo težav
Mislim, da ne boš dolgo rabil.
PA NIKAR Z NJO V STIKU BIT.
10.gif
NIKAKOR