Kaj delam narobe?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.413
5.658
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja prebral sm še posebi un del k si napisu da ga prehitiš pa greš pred njega pa še mal bremzaš pa se izživljaš....tega sm 3x prebral!

Se pravi nisi?

""Na začetku sem šel po desni, potem pa pred njega pa malo bremzal ali vozil 60 Potem sem pa dojel, da to ni ravno varno in da s tem delaš še večji kaos greš lepo mimo in je mir.""

Mogoče opaziš razliko?

Kdo kle na forumu opazi razliko
sprasujem se.gif

Citat:
Citat:
Tak k te bo preko nišana gledu verjem da mu ni do forumov pa pogovarjanja!

Ti jih zgleda veliko poznaš.
hysterical-1.gif
Dej ne nabijaj no

Ne takih k bi dobesedno pištolo mel pod zicem avta hvala bogu ne poznam....sm pa že na tacga [censored]čka naletu....hvalabogu je mel samo kladivo!
wink-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:

Ne takih k bi dobesedno pištolo mel pod zicem avta hvala bogu ne poznam....sm pa že na tacga [censored]čka naletu....hvalabogu je mel samo kladivo!
wink-1.gif

Še premal te je vsekal.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
ksz...mislim, da je vecji problem moč avta in velikost organa pri tistih, ki se pri svojih 130/h ali manj nočejo umikat
smirk-1.gif

baš je problem se umaknit, če nekdo za tabo pripelje hitreje..niti zapremzat ti ni treba pa je že mimo..očitno nekaterim predstavlja menjeva pasu in uporaba ogledalc strašne težave
bonk.gif

in tega je po naših cestah ogromno, posebej okoli ljubljane..
jaz bi pobrala izpite vsaj polovici voznikom, ki jih srečujem na cesti vsak dan..pa marš na avtobus..

Kamele0N

23. jul 2008
42.413
5.658
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
ksz...mislim, da je vecji problem moč avta in velikost organa pri tistih, ki se pri svojih 130/h ali manj nočejo umikat
smirk-1.gif

baš je problem se umaknit, če nekdo za tabo pripelje hitreje..niti zapremzat ti ni treba pa je že mimo..očitno nekaterim predstavlja menjeva pasu in uporaba ogledalc strašne težave
bonk.gif

in tega je po naših cestah ogromno, posebej okoli ljubljane..
jaz bi pobrala izpite vsaj polovici voznikom, ki jih srečujem na cesti vsak dan..pa marš na avtobus..

O nadi (z malo!)
pozdrav.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.413
5.658
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

wink-1.gif

Še premal te je vsekal.

grin1.gif

Se pravi pretekli čas ti dela probleme?

Na začetku (vozniške kariere) sem šel (pretekli čas)...

(Potem sem pa dojel, da to ni ravno varno in da s tem delaš še večji kaos greš lepo mimo in je mir.) = Tega verjetno nisi bral?

"Ne takih k bi dobesedno pištolo mel pod zicem avta hvala bogu ne poznam....sm pa že na tacga [censored]čka naletu....hvalabogu je mel samo kladivo!"

Tisto kladivo bi mu z driverjem v rit teejal. Ampak ti si bolj pussy zgleda. Še vedno je pa opcija da ga zbiješ. Jaz sem enega že nalašč, ampak to je druga zgodba
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.413
5.658
113
Citat:
Se pravi pretekli čas ti dela probleme?

Na začetku (vozniške kariere) sem šel (pretekli čas)...

(Potem sem pa dojel, da to ni ravno varno in da s tem delaš še večji kaos greš lepo mimo in je mir.) = Tega verjetno nisi bral?

"Ne takih k bi dobesedno pištolo mel pod zicem avta hvala bogu ne poznam....sm pa že na tacga [censored]čka naletu....hvalabogu je mel samo kladivo!"

Tisto kladivo bi mu z driverjem v rit teejal. Ampak ti si bolj pussy zgleda. Še vedno je pa opcija da ga zbiješ. Jaz sem enega že nalašč, ampak to je druga zgodba
evil.gif

Ko se naredi tema sredi sončnega popoldneva ker neka omara metr devetdeset pride na vrata pa te hoče vn iz avta vlečt ker si se baje preveč približal njegovemu Audiju A8 za katerega je dal zadnje pare in se zadolžil povsod naokol ( uradna izjava na policiji)
stupid-1.gif
verjem da takrat je čist useen kaj si al pussy al pa rambo (kao)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ni varnostna razdalja glupa. Glupa je 30m na Ac pr 100km/h!
Valda mora bit varnostna razdalja! Sam v mejah okusnega! Zračuni si, kok bi mogu met uradno razdalje pr 100km/h. Kam bi pa prišli, če bi se vsi tega držali? sej ti tud zihr nimaš po uradnih izračunih varnostne razdalje, a ne?

in ne prehitevam po desni, kot sm že rekel. če pa že, se pa ne vrivam v varnostno razdaljo, ker prehitevam take, k majo 50m lufta vmes, in se mu vidi, da sploh ne ve kje je, in za kaj se gre... in zakaj je vozni pas in zakaj odstavni.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
sej to je poanta: te ne briga komu se bo nalimal spet na rit; kaj imaš ti za razmišljat namesto drugega šoferja;umakni se in pusti človeka mimo! kar te očitno nič ne stane ob praznem voznem pasu...če bi se kulturno vsi umaknili (300m prazni vozni pas) se prav nikomur ne bi kajne?!

Kamele0N

23. jul 2008
42.413
5.658
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
pussy

Sm se pozanimu preko raznih softi stayl ljudi glede asfaltiranja......človek je izterjevalc tko da bv se s takimi petljat.....zato sm pa tud reku Red_Devilu.....boš že na koga z gunom naletu
evil.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Prvic sta se srecala, pa si ze takoj vedu kdo je to in da se mu je pametno izognit?
confused-1.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
sej to je poanta: te ne briga komu se bo nalimal spet na rit; kaj imaš ti za razmišljat namesto drugega šoferja;umakni se in pusti človeka mimo! kar te očitno nič ne stane ob praznem voznem pasu...če bi se kulturno vsi umaknili (300m prazni vozni pas) se prav nikomur ne bi kajne?!

Sej ravno to je problem..razmišljanje. Tisti ki samo blenda pa se lima na rit verjetno boremalo razmišlja...Enkrat po buč, da bi spregledal spredaj kolono...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ce je guzva se je itak brezveze umikat, razn ce kdo res ne menca na prehitevalnem pa zaostaja, pusca ogromno prostora pred sabo....takrat lepo po desni, ker se itak nebi umaknil......tko in tko ne dojame
stupid-1.gif
.

Kamele0N

23. jul 2008
42.413
5.658
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
se en pussy
evil.gif

Da da
aplauz.gif
rad bi te vidu! Nism mX stayl.....mam kr solidnih 183cm.....sam nimam pa 130kg (hvalabogu)

Kamele0N

23. jul 2008
42.413
5.658
113
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
potem se mi pa dozdeva katerega misliš (črn A8)

Da črn A8...sam zdei ga nism več vidu...očitno so se mu še na davčno od mtke obesl
smile-1.gif