Kaj bi naredili v takem primeru (preveč denarja)?

krengorenc

Pripravnik
12. jul 2011
136
0
16
softi, ne bom se prepiral. OK, če ti tako praviš!
Jaz vem, da je težko biti redoljuben in taisti denar spravljati-obračati. Ne govorim pa o prispevkih , katere imaš na plačilni listi. Če bi dobro prebral bi videl, da sem omenil zavod za zaposlovanje . Sicer pa, poglej si naslednje za julij :

ŠIRŠI OBSEG PRAVIC
"OSNOVA ZA OBRAČUN
PRISPEVKOV" "ZNESEK OSNOVE
EUR" "STOPNJA
PRISPEVKOV" "ODMERJENI PRISPEVKI
ZA PLAČILO
v EUR"
polovica zneska 60 % PP 454,69 24,35% 110,72

Plača torej 110,72 € za bruto plačo 1515,63€

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Kolega naj raje pazi, da vse skupaj ne pride lokalnim okvirjem na uho, ker bo tiktak brez vsega
d055.gif

Kaj mu bodo pa pobrali? Tistih par jurijev keša pa tv? Dnar je tko v vezanih vlogah (3 banke, 2x 100k, 1x 50k, mater, vse vem), stanovanj pa mu tudi ne morejo kar tako zapleniti.
smile-1.gif

Tista hiša na baliju zgleda hudo, ampak ne vem, če bi bili tramovi dovolj močni za štrik.
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
hm..

prde model, pa ti na mizco zlozi klesca za piljene zob, svedet za vrtanje kolen..in dve nedolzni azdevici..pistilo, pa..kaj vem kaj..med une prve sem pozabil macolco za drobljenej clenkov.

in ti rece
mali..cez dva dni da je denar tukaj..drugace gre levi del opreme v uporabo. ce se bos pa hecal s polcijo pa gobezdanjem, bo sel pa desni.
pa mali..ne pozab na kljuce od stanovanj..cez en teden nej bodo prazna

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz mu nisem prijatelj, ampak znanec, pri njemu se zamenja tolko folka, da menda še sam ne ve.

Babe si ne more najdet, vsaj ne glede na njegovo obnašanje in izgled, hobijev nima (nobenega športa), delat ne zna nič ... Vseeno pa bi rad nekaj naredil s sabo, ker čuti, da iz dneva v dan propada med štirimi stenami. Zajebano, a?
smile-1.gif

Bi rekel da kar veliko veš o nekem "znancu" da nisi njegov loverboy? Zato pa nima punce, saj je ne rabi ehehe

Moj nasvet - BRIGAJ SE ZA SEBE SPLOH PA PRAVIŠ DA NI TVOJ PRIJATELJ TOREJ KAJ TE BRIGA NJEGOV DENAR !!!

B81

22. jul 2007
38.010
11.167
113
S toliko denarja si lahko že privošči eliminacijo ustrahovalcev
grin1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.803
6.567
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Kaj mu bodo pa pobrali? Tistih par jurijev keša pa tv? Dnar je tko v vezanih vlogah (3 banke, 2x 100k, 1x 50k, mater, vse vem), stanovanj pa mu tudi ne morejo kar tako zapleniti.
smile-1.gif
Očitno je tudi nepreviden, če znancem razlaga take podrobnosti. In uporablja pravo ime na forumih.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
nič ne bo z njega. Softijeva napoved se bo uresničla, samo veliko prej, kot je napisal.
Če stvari razlaga ljudem okol njega, na forumih so razprave, se bodo že našli tipi, da mu bodo pomagali, da ne bo imel več težav z preveč denarja in stanovanj. Če je takšen, kot pišete, bo æez nekaj let socialni problem in bomo v SN brali, kako je bogi revež.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kaj pa tebe briga kako on zivi in kako bo sfučkal denar. Faušija navadna si, ki se hočeš nanjga prisesat. Marš.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
smile-1.gif
Očitno je tudi nepreviden, če znancem razlaga take podrobnosti. In uporablja pravo ime na forumih.

Kot prvo nisem nikjer potrdil, če je to tist tip, ker sploh ne igra nobene veze, če vas pa že zanima, ni!

softi, daj no, a veš že za koga, ki se mu je to naredilo? Veš kolko bogatunov je pri nas.
smile-1.gif

Vem pa te stvari, ker modelu par piv zelo razveže jezik. Kakšna faušija, lepo vas prosim.
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
Jaz vem za ene par takih ki so prevec govorili pa so ostali brez. En izmed njih je pokojni Poharc iz Tekačevega.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs:

jest bi naredil en hud bife, in bi tisto pedenal v nulo. tist ostal denar bi bil pa za razne čukrčke. Lepa hiša,Vikend bohinj, trenta, morje. kakšen motorček in kakšen avtoček za v nedeljo za na kakšen izlet.

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Saj pri nas tud živimo na 960.000 evrov vredni kmetiji, tržna vrednost po pogodbi.

Vsi bi sedaj debelo gledal, ajmo prodat, ma da jaz slišim to besedo doma iz drugih ust bo huda predla.

Denar bojda 280.000 evrov danes ni težko zapravit. En dobr avto za 60-80.000 evrov, ene dobre počitnice za 5000 evrov, dobri nakupi, pa si v roku 5 leti na 0 evrov.

Če nekdo dobi ta denar je izjemno dobra priložnost, da se nabere še več, ampak ob takih ponudbah (avti, telefoni, tv-ji, pc) ljudje zapravljajo.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jaz vem za ene par takih ki so prevec govorili pa so ostali brez. En izmed njih je pokojni Poharc iz Tekačevega.

Živiš v zmoti, če misliš, da se je to zgodilo zaradi tega, ker je preveč govoril.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Živiš v zmoti, če misliš, da se je to zgodilo zaradi tega, ker je preveč govoril.

Tle na alterju se prov kolobari. Ko eden obmolkne se novi pojavi. No pa ti nam povej zakaj je umrl.