Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik keber pravi:
Ja, se mi zdi. Zaenkrat nisem prebral še nič konkretnega. Nikakor in nikakor ne dobim konkretnih medicinskih razlag od tebe ali darjana. Pa sem mislil, da jih bosta stresala iz rokavov ko keks.
Jebat ga, si se pač zmotil. Tudi jaz nisem medicinc. Strokovnjak (bolje rečeno mehanik) pa kot vidiš pošilja brat gugla in podobne zadeve. Kot rečeno, zame ni razlike, jeba je v obeh (treh primerih) več ali manj enaka. In pizdarije se rešiš samo in šele ko odstraniš vzrok. Toliko od mene, kmeta
Ce ti ne vidis razlike se ne pomeni da razlike ni, ne samo da je, je ogromna razlika.
Tako kot je razlika med astmo in pljucnico. Pa pri obojih gre za "pljuca".
They go together like dogs and bones or horses and hay, but now it seems the humble banana is actually not good for a monkey after all.
The monkeys at Bristol Zoo are having bananas – and in fact all fruit – phased out of their diet – after research found bananas are too sugary and healthy [sic] and another West zoo said they can hype the monkeys up to fight each other more.
Experts said that the bananas and other fruit grown for human consumption has been developed to be far more sugary and less nutritious than the monkeys might otherwise have found in the wild, and therefore it was not good for them.
Toliko o tem kar je večina tu zagovarjala. Takšnega sadja, kot se trenutno najde na policah štacun, NE jemo od pamtiveka in današnje sadje je samo cuker, more or less...
Odvisno katero. Recimo pri gojenih lososih se lepo vidi, koliko več maščob imajo, ker jih pač futrajo. Ampak so te maščobe vseeno enake sestave, kot tiste divjih.
Pri sadju je problem, ker je preveč sladkorja, ne to da vsebuje sladkor, ampak ker ga je preveč. In sladkor gre skoraj direktno v špeh. A ni zanimivo, recimo profi tenisači, se velikokrat vidi, kako naredi grižljaj banane....pa se potem kake 15min tera po igrišču in potem še enega. Navaden človek pa rukne banano, dve..brez problema....kdo misliš da pokuri energijo iz banane in komu se le-ta shrani kot špeh?
A si ti ziher? Mogoče pa to zato naredijo, da nimajo "polnega" želodca. Tud jst med tenisom ne zglodam cele banane, ampak naredim kak grižljaj. Tudi ne napijem se na polno, ampak par požirkov, drugače se mi vse po želodcu obrača.
Mi pa jemo doma samo še domači jogurt. Naredim ga sama. Pravi svakinja, da edino po tem jogurtu nima težav s kislino. Je pa res, da moraš imet dobro domače mleko, pa pride res odličen.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.