Jebeni čemtrejli

Bushez

Pripravnik
4. okt 2007
127
0
16
LJ
Kje sem napisal "že 20 let spremljam nastajanje sledi za oblaki"?
Bil je lep sončen dan (brez oblaka), aja na 10000m je padal dež
bonk.gif

Ok bilo je 7 ur, moja napaka.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
@obema: Lahko si malo poguglata chemtrail in pa contrail, če vaju zanima.
Grem na wikipedijo, pa dovolj zvem. Na strani 911report in podobne pa ne mislim hodit. Ker potem lahko tudi Lojza iz bifeja vprašam.
Očitno si potem zamudil tole na Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_control
50 let se že vreme modificira, pa tega ne veste, kje vi to živite? Aja, bife pri Lojzetu. :)

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Kje sem napisal "že 20 let spremljam nastajanje sledi za oblaki"?
Glede na to, da imaš časovno izmerjeno, koliko časa so trajali izpuhi 20 let nazaj, potem sklepam, da spremljaš.
zmaga.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Očitno si potem zamudil tole na Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_control
50 let se že vreme modificira, pa tega ne veste, kje vi to živite? Aja, bife pri Lojzetu. :)
Torej privatne letalske družbe, od Adrije naprej dejansko spuščajo v zrak vse sorte zato, da spreminjajo vreme ...
17758-icon_confused.gif

Ej, ne smeši se, zdaj je pa že neumno.
hysterical-1.gif

Bushez

Pripravnik
4. okt 2007
127
0
16
LJ
Ti kar sklepaj. Drugače pa imaš avion od nevemkatere zavarovalnice, ki v primeru toče (oz. določenih pogojih) poleti in škropi zrak, da prepreči točo. Si že slišal/bral zanj, če se prav spomnim je to okolica MB.

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Jaz bom kar kupil Saharo, pa en mali avionček, pa bom mimogrede pozelenil celo zadevo in prodal naprej.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.164
4.149
113
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
@obema: Lahko si malo poguglata chemtrail in pa contrail, če vaju zanima.
Grem na wikipedijo, pa dovolj zvem. Na strani 911report in podobne pa ne mislim hodit. Ker potem lahko tudi Lojza iz bifeja vprašam.

Ja, nazadanje ko so pri nas modificirali vreme (so posipali oblake iz letal zaradi nevarnsoti toče) se je zbralo en kup nekih aktivistov ki so trdili da je to nevarno - potem so sicer projekt ukinil ker je baje efektivnost premajhna.

Večina vremenskega kontrolinga se dogaja v smeri PREPREČEVANJA hujših posledic ki jih povzroča vreme (toče, orkani, itd.) v 70h letih se je sicer delalo tudi na uporabi vremenskega kontrolinga za vojaške namene - ampak projekti so vsi (ruski in ameriški) bili ukinjeni po koncu hladne vojne (pa ne ker se jih ne rabi, ampak ker niso nič pametnega odkrili).

Zdej pa malo fizike, vreme je namreč fizikalen pojav. Koliko energije vsebuje en ciklon slabega vremena?
rolleyes-1.gif

Zdej pa povejte, kaj je v teh letalskih sledeh da lahko naredi tak efekt?!
sprasujem se.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Ti kar sklepaj. Drugače pa imaš avion od nevemkatere zavarovalnice, ki v primeru toče (oz. določenih pogojih) poleti in škropi zrak, da prepreči točo. Si že slišal/bral zanj, če se prav spomnim je to okolica MB.
In zdaj to brezplačno za nas dela še Adria Airways, Lufthansa, RyanAir, KLM, SAS, Turkish Airlines, Emirates, SudanAir, KoryoAir, Aeroflot, EastAsia, Cathway Pacific itd. ter tudi vsi tisti, ki imajo privatne Learjete. Zanimivo, da vedno ob istem času na istem mestu. Kako so piloti celega sveta usklajeni, ne moreš verjeti.
cheer.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Adria? Aja, kje si pa to prebral? Tebi domišljija dela vidim nenormalno, ne vem kaj pri Lojzu v pir mešajo. Prvič slišim,da bi Adria to delala. Mogoče pa ti kaj več veš od drugih pa se samo delaš, da nimaš pojma? undercovergovernmentofficial.press

Bushez

Pripravnik
4. okt 2007
127
0
16
LJ
Ali vidva mogoče mislita, da oni s tem spreminjajo vreme? (keber, utisevalec)

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Saj piloti sploh ne vedo, kaj stresajo.

Vedo samo undercover ljudje. Takile "mali zeleni". Že po obleki se vidi dai so vsi muslimani. Zakaj pa misliš da nikoli ne najdejo Bin Ladna, a? ZDA - islam zarota!!!!

0511-0812-1218-5835_Airplane_Mechanic_clipart_image.jpg

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Vreme je še tamal problem. Problem so vse bolezni ki jih nam dol stresajo. Samo poglej koliko je naenkrat bolezni po svetu, poleg neviht, orkanov, potresov...!!! Le zakaj že toliko časa ne zamašijo naftne vrtine?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Kaj pa? Saj ravno vidva s Patsy namigujeta na to.
rolleyes-1.gif

Aja, Patsy, normalno da še nisi slišala, da bi Adria to počela, v tistih ameriških larifari filmčkih na youtubu pač niso našteli vseh letalskih družb. Ampak glede na to, kar pišeš in kaj pravijo v tistih filmčkih (ja sem jih že gledal - toliko bullshita na kupu redko slišiš), potem je gotovo tudi Adria vpletena.

Bushez

Pripravnik
4. okt 2007
127
0
16
LJ
Kje sem pa jaz namignil na to??? Prosim prilepi mi besedilo?
Zastrupljajo zrak. Ali ni to dovolj?

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Tisti filmčki z you tuba so vzeti iz novic iz televizij. Ampak seveda moraš najprej angleško razumet, da si jih ogledaš.
Pa če misliš, da je to vse kar se da prebrat, si pa res omejen. Malo višje poglej pa si kakšen vladni dokument preberi. Linkov imaš dovolj.

Aja, nimaš časa, ker cele dneve na forumih nabijaš na take teme in se delaš pametnega.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Kje sem pa jaz namignil na to??? Prosim prilepi mi besedilo?
Zastrupljajo zrak.
No, si si kar v istem postu odgovoril.
grin1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Aja, nimaš časa, ker cele dneve na forumih nabijaš na take teme in se delaš pametnega.
Moje splošno znanje definitivno konkretno presega tvojega, tako da novic iz televizij, primerno zmontiranih, da zgleda bolj zaskrbljujoče, jaz ne jemljem resno. Tisti vladni dokumenti so seveta vzeti iz konteksta (hudiča, zakaj pa ni linkov do teh dokumentov na vladne strani?) ali pa prikrojeni. Za moje znanje angleščine pa ne skrbi, sem siguren, da tudi tukaj presegam tvoje znanje.
cheer.gif