Očitno si potem zamudil tole na Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_controlCitat:
Uporabnik keber pravi:
Grem na wikipedijo, pa dovolj zvem. Na strani 911report in podobne pa ne mislim hodit. Ker potem lahko tudi Lojza iz bifeja vprašam.Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
@obema: Lahko si malo poguglata chemtrail in pa contrail, če vaju zanima.
Glede na to, da imaš časovno izmerjeno, koliko časa so trajali izpuhi 20 let nazaj, potem sklepam, da spremljaš.Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Kje sem napisal "že 20 let spremljam nastajanje sledi za oblaki"?
Torej privatne letalske družbe, od Adrije naprej dejansko spuščajo v zrak vse sorte zato, da spreminjajo vreme ...Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Očitno si potem zamudil tole na Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_control
50 let se že vreme modificira, pa tega ne veste, kje vi to živite? Aja, bife pri Lojzetu.
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Očitno si potem zamudil tole na Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Weather_controlCitat:
Uporabnik keber pravi:
Grem na wikipedijo, pa dovolj zvem. Na strani 911report in podobne pa ne mislim hodit. Ker potem lahko tudi Lojza iz bifeja vprašam.Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
@obema: Lahko si malo poguglata chemtrail in pa contrail, če vaju zanima.
50 let se že vreme modificira, pa tega ne veste, kje vi to živite? Aja, bife pri Lojzetu.
In zdaj to brezplačno za nas dela še Adria Airways, Lufthansa, RyanAir, KLM, SAS, Turkish Airlines, Emirates, SudanAir, KoryoAir, Aeroflot, EastAsia, Cathway Pacific itd. ter tudi vsi tisti, ki imajo privatne Learjete. Zanimivo, da vedno ob istem času na istem mestu. Kako so piloti celega sveta usklajeni, ne moreš verjeti.Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Ti kar sklepaj. Drugače pa imaš avion od nevemkatere zavarovalnice, ki v primeru toče (oz. določenih pogojih) poleti in škropi zrak, da prepreči točo. Si že slišal/bral zanj, če se prav spomnim je to okolica MB.
Vreme je še tamal problem. Problem so vse bolezni ki jih nam dol stresajo. Samo poglej koliko je naenkrat bolezni po svetu, poleg neviht, orkanov, potresov...!!! Le zakaj že toliko časa ne zamašijo naftne vrtine?Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Ali vidva mogoče mislita, da oni s tem spreminjajo vreme? (keber, utisevalec)
Kaj pa? Saj ravno vidva s Patsy namigujeta na to.Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Jst ne mislim, jst VEM!
No, si si kar v istem postu odgovoril.Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Kje sem pa jaz namignil na to??? Prosim prilepi mi besedilo?
Zastrupljajo zrak.
Moje splošno znanje definitivno konkretno presega tvojega, tako da novic iz televizij, primerno zmontiranih, da zgleda bolj zaskrbljujoče, jaz ne jemljem resno. Tisti vladni dokumenti so seveta vzeti iz konteksta (hudiča, zakaj pa ni linkov do teh dokumentov na vladne strani?) ali pa prikrojeni. Za moje znanje angleščine pa ne skrbi, sem siguren, da tudi tukaj presegam tvoje znanje.Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Aja, nimaš časa, ker cele dneve na forumih nabijaš na take teme in se delaš pametnega.