Jebeni čemtrejli

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Najraje imam pa zagovornike teorij zarote, vsiljive vegeterjance in pa posiljevalce z zdravo hrano... kar zivcn ratam
crazy1.gif

Čakaj, da žajfa odkrije to temo, boš imel vse našteto (+anketarja) v eni osebi.
evil.gif

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
KSZ

čakam še na Al Gore-a in njegove frustracije... to so vsi skupaj ene navadne "attenition whore" ... ljudje ki so propadli pa nimajo kaj pametnega delat, potem pa "svetujejo in opozarjajo"...

lp

Bushez

Pripravnik
4. okt 2007
127
0
16
LJ
@MViper: Res je ful dobra teorija zarote. Hkrati lahko na lastne oči vidiš sledi avionov, ki kar ne zginejo. Tega včasih ni bilo, vedno je sled zginila za avionom.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kakšne pa ti ven mečeš? Kdaj bo sled izginila za avionom, je odvisno od vremenskih razmer v ozračju. In ja, že od začetka reaktivnega letenja so sledi ali ostale ali zginile.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Folku pač ni jasno, da dandanes leti nekje 100x več avionov kot včasih. Valda je več črt in vsega, saj nismo več v socializmu.

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
nisem patsy ampak Patsy. ;-)
Patsy is an Irish girl name. The meaning of the name is `Noble`.

če ne znaš drugega kot žalit, se ne oglašaj.

Bushez

Pripravnik
4. okt 2007
127
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kakšne pa ti ven mečeš? Kdaj bo sled izginila za avionom , je odvisno od vremenskih razmer v ozračju. In ja, že od začetka reaktivnega letenja so sledi ali ostale ali zginile.

Hočem povedati, da sledi ne izginejo. Sem jih opazoval tekom dneva, veter jih je malo razpihnil, premaknil, ampak še vedno so bile na nebu in tudi po večih urah niso izginile. 10-20 let nazaj tega ni bilo. Ne zagovarjam teorije zarot, so mi pa zelo čudne te sledi.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.164
4.149
113
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Kakšne pa ti ven mečeš? Kdaj bo sled izginila za avionom , je odvisno od vremenskih razmer v ozračju. In ja, že od začetka reaktivnega letenja so sledi ali ostale ali zginile.

Hočem povedati, da sledi ne izginejo. Sem jih opazoval tekom dneva, veter jih je malo razpihnil, premaknil, ampak še vedno so bile na nebu in tudi po večih urah niso izginile. 10-20 let nazaj tega ni bilo. Ne zagovarjam teorije zarot, so mi pa zelo čudne te sledi.

Čudno, 20 let nazaj je bilo čez slovenijo v enem mesecu letalskega prometa toliko kot ga je danes v enem dnevu (malce pretiravam ampak razmerje nekoč:danes je precej veliko, sploh odkar smo v NATU in čez naš zračni prostor poleg civilnih letal letijo še manj "civilna").

In ja, 20 let nazaj tudi ni bilo popoldanskih ploh in padavin, ki nastajajo sedaj vsako poletje ane?!
grin1.gif

Osnovna šola in geografija bi te morala naučiti nekaj o tem pojavu (zakaj je nebo zjutraj jasno in se potem popoldne pooblači?), če te ne potem ni sistem kriv ampak si sam.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
10-20 let nazaj tega ni bilo. Ne zagovarjam teorije zarot, so mi pa zelo čudne te sledi.
Torej praviš, da že 20 let natančno spremljaš razpihavanje letalskih sledi? Gotovo imaš razdelano statistiko po dnevih, celo urah.
sprasujem se.gif

Trenutnega vremena najbrž nisi nikoli dal v tvojo enačbo zarote?

Bushez

Pripravnik
4. okt 2007
127
0
16
LJ
@ Utisevalec: Se strinjam, da je več letalskega prometa kot 20 let nazaj. Ne vem, kaj imajo padavine tukaj veze. Vreme se vedno spreminja, pri nas ga še za 3 dni vnaprej ne napovejo pravilno. Nebo zjutraj ni zmeraj jasno. Geografija me je naučila, da to velja za tropski pas.

@keber: nikjer ne trdim (pravim), da že 20 let natančno spremljam razpihavanje sledi. Nimam statistike.

@obema: Lahko si malo poguglata chemtrail in pa contrail, če vaju zanima.

Je pa težko verjeti, da bi nas nekdo zastrupljal tako. Ampak me to v današnjih časih ne preseneča.

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
@obema: Lahko si malo poguglata chemtrail in pa contrail, če vaju zanima.
Grem na wikipedijo, pa dovolj zvem. Na strani 911report in podobne pa ne mislim hodit. Ker potem lahko tudi Lojza iz bifeja vprašam.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.164
4.149
113
Citat:
Uporabnik Bushez pravi:
@ Utisevalec: Se strinjam, da je več letalskega prometa kot 20 let nazaj. Ne vem, kaj imajo padavine tukaj veze. Vreme se vedno spreminja, pri nas ga še za 3 dni vnaprej ne napovejo pravilno. Nebo zjutraj ni zmeraj jasno. Geografija me je naučila, da to velja za tropski pas.

Veza je v tem da se ozračje ponoči ohlaja, kar pomeni da vlaga v ozračju "izgine" oz. se tudi odloži na tla (rosa); ker ponoči ni oz. je manj izhlapevanja je vreme zjutraj jasno (če ni vplivov ciklonov). Čez dan se zaradi ogrevanja tal v zraku nabira vodna para, ki tvori potem lahko tudi oblake oz. oblačnost. Če se zaradi raznih preprek (recimo naše alpe oz. predalpski svet v katerega spada 80% slovenije) vlaga ne more "porazgubit" po večji površini nastanejo lahko tudi popoldanske plohe in nevihte.

Torej "ekvatorialne padavine" so tudi pri nas (in več ali manj je lokalno vreme povsod na isti princip) in nastanejo na podoben način - ampak zaradi vplivov tudi drugih (večjih) zračnih mas in tudi reliefa niso stalne.

Torej ideja chemtrailistov, da je zjutraj nebo jasno potem pa pridejo letala in se naredi oblak ki zastre sonce je precej majava, ker jo (na drug način) razloži že osnovnošolska geografija/zemljepis!

Bushez

Pripravnik
4. okt 2007
127
0
16
LJ
Se strinjam z tvojim postom, edino ne vem kje si ti prebral, da potem nastane oblak iz chemtrailov. Priznam, da zjutraj nikoli nisem gledal v nebo, če so kakšne sledi. Sledi so v bisvu vodna para. Tako kot se pozimi iz avtomobila kadi bel dim (zaradi temperaturne razlike) in dokaj hitro zgine. Točno to me moti pri sledeh avionov, ker ne zginejo in se vlečejo po nebu kot črta dima, ki ne zgineva ampak ga samo veter razpihava in posledično tako zgine po 8 urah (to sem spremljal na lep sončni dan brez oblačka, in če v takem vremenu v 8 urah sled ne zgine, po moji logiki to ni vlaga). Čudno je tudi to, da teh sledi ne puščajo vsa letala. Za nekaterimi sled lepo zgine. Jaz si želim, da je to res le teorija zarote, ker če ni se nam nič dobrega ne obeta. Važno je, da si ljudje o tem preberejo, pogledajo video posnetke in malo premislijo z lastno glavo.

Nazadnje urejeno:

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.056
6.246
113
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:

... Pa dež je baje tudi že povečini umetno narejen, zato ni nobenih strel več.

...američani niso vedeli kam s strupenim fluorom in so ga vtaknili v zobne paste in vodovodni sistem.

17758-icon_confused.gif

Ma ne vem al sem zdaj jaz nor al kdo drug. Zakaj pri vragu sem predvčerajšnjim pokrival avto ko je iz smeri Austrije prišibalo neurje.. Pa ravno po bliskanju strel sem ga v daljavi prepoznal
bonk.gif

Pa fluor je jeba... Če ga je preveč, ga pa v zobno pasto spraviš...
aplauz.gif
Veš tolko ga imajo da ne vedo kam ga spravit, pa so ga še v zobno pasto začeli tiščat...noroooooo

Mater kako sovražim neumne ljudi!
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Vremenske razmere na 10.000 metrih so precej bolj komplicirane od funkcije "lepo vreme" on/off.

Zato lahko ene sledi zginejo na višini praktično takoj, druge samo 1000 metrov višje pa obstanejo kar precej časa. Edino teh 8 ur ti pa ne odkupim, ker pretiravaš v stilu, "že 20 let spremljam nastajanje sledi za oblaki". V osmih urah je kakršenkoli oblak tudi ob popolnoma nevetrovnem dnevu čisto nekje drugje.

Citat:
Važno je, da si ljudje o tem preberejo, pogledajo video posnetke in malo premislijo z lastno glavo.
hysterical-1.gif