Citat:
Uporabnik keber pravi:
Meni se že zdaj zdi bolje, ker se je folk hitro upočasnil. Saj še kdaj kdo pripizdi, ampak na splošno so hitrosti v 30 conah precej padle. Vsaj jaz se kot pešec ali kolesar v takem območju počutim bolje.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
ima, samo očitno je bila opcija, da se samo tempomat vgradi - v bistvu imam na koleščku samo zgoraj on, spodaj off in ne tako kot pri opciji z limiterjem, kjer je off na sredini...
ampak roko na srce, limiterja ne pogrešam, v naselju pri 50 pa že uporabljam tempomat
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
ko rondo odpeljem s 40 ni več nobenga zadi.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Na dolenjskem tudi manjka denarja
Mislim da si tule zgrešil.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
..... Vendar pa npr. Radarska meritev sama po sebi ni prekrsek. Prekrsek je parkiranje sluzbenega vozila. Torej analogije tu ni.
Ni važno kako mi delamo, važno je kako govorimo da delamoCitat:
Uporabnik Jado pravi:
lol sami so v prekršku.
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Koliko je omejitev se vidi na posnetku. Torej 50km/h. Skrbijo za našo varnost. A ni lepo? Meni ni tisti dan nobeden sekal, naredil škarjice, prišel po moji strani ..... če verjameš
Jado, nobenega ne ogroža, zato je lahko tam.Je Mahonej lepo obrazložil. Če bi se pa ti tam pripeljal 65km/h, bi pa ogrožal sebe, unega v kangooju, pol dolenjske s celotnim šolskim centrom Novo Mesto, ter še nekaj novorojenčkov v šempeterski bolnišnici. Najbrž ne rabim omenjat, da bi bil bedak, kateremu ni pomoči in noriš po naselju. Tako kot gospa v rdečem cliu. Tej ni ušlo 300€. Sicer sej je prav. Je le šla čez omejitev in na svojem pasu ogrožala sebe, mene, unega v kangooju, pa še pol štajerske.
Tako postavljen kangoo nima z varnostjo nobene veze, razen za žajbla. Njemu se očitno prikažejo iz asfalta ven kar naenkrat, otroci majo stave kdo bo zadel avto, ko se bo pripeljal mimo,.... Kot je nekdo napisal. Pri 50 vse rešiš, pri 60 pa povoziš pol sveta.