Jeb** mat** tej državi - radar na coni 30

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vedno se držim omejitev, ne norim, plačujem parking, vežem se itd...in dobil kazen po pošti na Pugljevi 8, za vožnjo 50km na uro v kao coni 30. Kaj je namen radarja tam, razen za polnjenje blagajne? Dobil sem 250 EUR + 3 pike!

Ker se tam praktično vsak dan peljem me prav zanima koliko kazni še pošljejo in koliko pik mi odbijejo zaradi te bedarije. Naj se spravijo raje loviti tiste, ki res hitro vozijo.

Marš!

stara tema, pa vseen. dobil danes 300 eur + 3 pike za 38 na 30. trnovski pristan. sploh nism vedu, da je tam 30 omejitev..

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.800
278
83
Največja slovenska vas
Ja res je... še dobro si jo odnesu... prjatu dubu 500€ + 5pik za 45, če se ne motim... Mora bit pa radar že kakšno leto postavljen v nekem vozilu, meri pa v obe smeri. Parkrat, ko sem se vozil s kolesom mimo sem gledal, vendar ga nisem zapazil...

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
tale je od manj kot mesca nazaj. ocitno se jim mudi razposlat, ce bodo res znizal kazni.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Vedno se držim omejitev, ne norim, plačujem parking, vežem se itd...in dobil kazen po pošti na Pugljevi 8, za vožnjo 50km na uro v kao coni 30. Kaj je namen radarja tam, razen za polnjenje blagajne? Dobil sem 250 EUR + 3 pike!

Ker se tam praktično vsak dan peljem me prav zanima koliko kazni še pošljejo in koliko pik mi odbijejo zaradi te bedarije. Naj se spravijo raje loviti tiste, ki res hitro vozijo.

Marš!

stara tema, pa vseen. dobil danes 300 eur + 3 pike za 38 na 30. trnovski pristan. sploh nism vedu, da je tam 30 omejitev..

Ni taka kazen če greš več kot 10+ čez? Tukaj nekaj ne štima..

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Sej ne vem kam nej dam. Pa v tej temi so ravno redarji iz žabarije na tapeti, tak da lepim sem.

Po kakšnem ključu je tale Volvo dobil kazen? Vsi avti so bili ravno tako prej parkirani. Sumim, da je moral to en stanovalec potelefonirat in je redar na hitro prišel. OK, mogoče rahlo, ma res rahlo ovira dostop do bloka. Ma to ni omembe vredno.
smirk-1.gif

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/5yXF4MLy7mA&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/5yXF4MLy7mA&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Tukaj sem pa živel 15 let.
cheer.gif

Včasih nikoli ni bilo tam kazni. Zdaj so baje non stop. Pa folk nima kje parkirat. Kriv je verjetno tisti nov zakon, če na cesti ni črtkane črte, potem ne moreš na pločniku parkirat. Čeprav je bilo to dovoljeno prej 20 let.

Enako sem dobil jaz pred svojim blokom na kodeljevem. Debilizem. Se pa selim zdaj v nov flat s podzemno garažo.
cheer.gif

celovški dvori?
confused-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Marš!

Ni taka kazen če greš več kot 10+ čez? Tukaj nekaj ne štima..
vse štima.
0-10 čez =300 +3
10-20 = 500 +5
20-30 = 1000 +9
30+ = 1200 eur + 18 pik

Marlboro

Pripravnik
18. apr 2012
83
0
6
Take norce je treba spravit iz cest, CPP se je treba striktno držat. Raje 20 manj kot preveč!

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
To sem jaz razlagal že pred letom ali dvema. Te omejitve po Lj, so postale enostavno nevzdržne. Poleg tega so znaki postavljeni tako, da ga z lahkoto spregledaš, sploh če ne poznaš ceste. Le zakaj je tako. Kazni pri omejitvi 30, so pa tudi
bonk.gif

Če se ti da, se poskusi pritožit, ker na tem odseku je znak 30 tako čudno postavljen, da na krožnem ne veš, ali je za ravno ali desno mišljen. In seveda z lahkoto ga spregledaš, sploh, če paziš še malo na ostali promet, to bi bil moj izgovor, da je znak postavljen nepravilno, da se z lahkoto spregleda. In teh znakov 30, ki so tako čudno postavljeni, je še ogromno. Le zakaj
10.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Ali pa pogledaš, če se da pridet v naselje po kakšnem kolovozu, kjer ni znaka.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
na kroznem je postavljen na zacetku ceste. tole s pritozbami imam slabe izkusnje in bom ziher placal polno in se stroske postopka.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
394
3
18
Kako na začetku, preden greš v krožnega? Pred časom, ko sem se tam vozil, je bil na sredini krožnega, če bi šel na prvem izvozu ven desno, na desni zgoraj visoko. Gledam smer proti roški. Če se razumeva, v glavnem totalno nepregledno, mogoče so že popravili. Jaz se izogibam cest, kjer je 30 kot hudič križa, če se le da
evil.gif
Ker ta omejitev, je definitivno za omejene in ne za varnost.
Z pritožbo, pač vedno riskiraš, da boš plačal polno pa še dodatek zraven, zato pa imamo 50% off, za pridne državljane
hysterical-1.gif

Če je znak še vedno tako čudno postavljen, bi jaz poskusil.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
znak je postavljen takoj ko zavijes iz kroznega na trnovski pristan. na neki luči ali nekaj podobnega. za moje pojme pravilno postavljen..

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Bemu, jaz po LJ vozim samo še na tempomatu. Brez tega je pa zajeb... držat 30 km/h. Stalno gledaš na števec, okrog pa nič.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Tempomat je zlata vreden. Še raje pa uporabljam omejevalnik hitrosti v teh conah 30. Seveda pa moram prej videti table, da sem v coni, kar pa ni vedno lahko.
10.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Tempomat je zlata vreden. Še raje pa uporabljam omejevalnik hitrosti v teh conah 30. Seveda pa moram prej videti table, da sem v coni, kar pa ni vedno lahko.
10.gif
Ej, najboljš kar vedno furat 30 km/h
evil.gif
.

Je.bemu Jankoviča... Široka cesta za popizdit pa se jeb.. s 30km/h. Dobro, da je še prtljažnik in zadnja klop med mano in tistimi zadaj, ker drugače bi imel ritno luknjo veliko že za šlepar.
grin1.gif