Jeb** mat** tej državi - radar na coni 30

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Sej ne vem kam nej dam. Pa v tej temi so ravno redarji iz žabarije na tapeti, tak da lepim sem.

Po kakšnem ključu je tale Volvo dobil kazen? Vsi avti so bili ravno tako prej parkirani. Sumim, da je moral to en stanovalec potelefonirat in je redar na hitro prišel. OK, mogoče rahlo, ma res rahlo ovira dostop do bloka. Ma to ni omembe vredno.
smirk-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Malo nabranih obvestil inu informacij.
grin1.gif

Citat:

Citat:
Nekateri misljo, da se lahk parkorajo kakor jim volja, vsak kdo drug k bi tko parkirou bi pa dobu listk... vsaka vam čast občinski redarji.... k sm ga zaparkirou je pa v treh minutah inšpektor pršu... k bi bli povsod tolk hitri...

Citat:
hej, če mene prašaš, subaru čist ok parkiran, clio je pa za kuverto, ker je parkiral lih ku se mu je dvignilo :shock:

če so vsi parkirani pod kotom, ga serator nima kaj biksat vzdolžno, pa naj ima radar v pizdovju al pa ne.

dodajam, zej sem se spomnil da sem slikal radar v akciji na koncu naše ulice:

nekaj je pizdil da ne smem slikat, pa sem mu rekel naj mi prepreči če more.
in da naj napiše listek za napačno parkiranje (na pločniku!!) sebi inu onemu citronu zadaj.

in pazi to: pacman izjavi da to NI pločnik, ker ni nivojsko ločen od ceste !!
ej mamu ti, v teh 40 letih kar jaz živim tule, so že kar nekajkrat preplastili cesto in JA, tole je pločnik !!

ne jebe 5 posto, oblast oblastna, pardon, zbiralec obvestil nerazgledani.

če tole ni na pločniku, pole sem jaz kinder-jajc-marsovc:

Citat:
OBALNA EKIPA!! kdor še neve je nov fiksni radar v smeri koper ljubljana na koncu koperske "avtoceste" 100m pred izvozom trst-bivje-ankaran.. [smilie=angry.gif]

http://www.delo.si/novice/slovenija/redarji-odpeljali-pravilno-parkiran-avtomobil.html

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
heh, tu sem jaz jurija colal (no v bistvu mi je dala pol nižjo kazen, vse skup pa je bilo okrog 650€ na koncu)

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
jst sm že ene parkrat vidu kako so se marsovci parkirali gor na rožniku. Ok, če so marsovci ne vem, ker me je blo strah pa nisem upal do njih., sam bli so pa iz vesolj. Majkemi
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.477
449
83
ksz

Par dni nazaj sredi dneva vidim smrkca z lučkami, ki na avtobusni obravnava vozilo. Pomislim, da spet šerife špilajo, nekoga so ustavili s sireno in lučkami in sedaj avto obrnit na glavo in pisat kazni za vse mogoče...

Se odpeljem mimo, nakar čez nekaj časa sosed v smehu - a si vidu to? Spet so redarji merili na avtobusni in čez 10min je že prispela policija, ker da tam ne smejo parkirat in jih spokala proč. Edino za kazen mi in povedal, če je padla.

confused-1.gif

hysterical-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
jst sm že ene parkrat vidu kako so se marsovci parkirali gor na rožniku. Ok, če so marsovci ne vem, ker me je blo strah pa nisem upal do njih., sam bli so pa iz vesolj. Majkemi
smile-1.gif
Jst ti tud verjamem, ker če si videl policijske MOKC-e (mobilne okc-je), to so TAM-i letnik 1986. Res zgleda k zastarela vesoljska ladja k ne sodi v ta čas in prostor
smile-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Nimam slike.
TAM 150 kateri ima zadaj namontiran kontejner hiško, katera je snemljiva. Vidiš ga lahko pred PP v Kranjski gori v času skokov v Planici.

Al pa na Vodovodni 90% časa.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
morm rečt, da nisem niti vedel da to obstaja. a je kaka slika?
Sm pa mislil da boš ti predložil kakšne dokaze, študije, diplomske, raziskave..., da ti bomo verjeli, zdej pa druge fehtariš za slike

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Nevem, kakšne raziskave, študije itd, bi tvoj zblojen um rad imel, če napišem predatorju ( kar je razvidno iz re: predator), če ima kakšno sliko ker me zanima kako MOKC zgleda. Sicer je pa tudi res, da so moje trditve o nezemljanih enako podkrepljene z dokazi kot tvoje trditve o grozodejstvih policistov in redarjev in to te očitno tudi moti
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Nevem, kakšne raziskave, študije itd, bi tvoj zblojen um rad imel, če napišem predatorju ( kar je razvidno iz re: predator), če ima kakšno sliko ker me zanima kako MOKC zgleda. Sicer je pa tudi res, da so moje trditve o nezemljanih enako podkrepljene z dokazi kot tvoje trditve o grozodejstvih policistov in redarjev in to te očitno tudi moti
smile-1.gif
Zmotilo me je samo to, da od mene vedno zahtevaš nekaj, kar sam nikoli ne daš. Samo zaradi mene pa ni treba izgubljat cajta pa iskat dokazov kaj si videl, kvečjemu če bi to še koga drugega zanimalo. Jest sem že prej napisal da ti verjamem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.342
7.416
113
Citat:
smile-1.gif

Enako kot modra T7-ka ki je parkirana na gricu v garazi. S to razliko da ima zadaj kontejner in teleskopsko anteno. Morda mam jaz kje kako sliko, ce najdem dobis na ZS

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Še zmeraj delata. Najbolj nevarni so prvi kilometri, ko ga je treba "prebremzat", cel podvig
grin1.gif

Pa podatek o letniku sem dal napačen, en je letnik 1983 drug pa 1984. Oldtimer-ja
smile-1.gif

Dost offtopica, več prek ZS.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Sej ne vem kam nej dam. Pa v tej temi so ravno redarji iz žabarije na tapeti, tak da lepim sem.

Po kakšnem ključu je tale Volvo dobil kazen? Vsi avti so bili ravno tako prej parkirani. Sumim, da je moral to en stanovalec potelefonirat in je redar na hitro prišel. OK, mogoče rahlo, ma res rahlo ovira dostop do bloka. Ma to ni omembe vredno.
smirk-1.gif

<object width="640" height="505"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/5yXF4MLy7mA&hl=en&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/5yXF4MLy7mA&hl=en&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

Tukaj sem pa živel 15 let.
cheer.gif

Včasih nikoli ni bilo tam kazni. Zdaj so baje non stop. Pa folk nima kje parkirat. Kriv je verjetno tisti nov zakon, če na cesti ni črtkane črte, potem ne moreš na pločniku parkirat. Čeprav je bilo to dovoljeno prej 20 let.

Enako sem dobil jaz pred svojim blokom na kodeljevem. Debilizem. Se pa selim zdaj v nov flat s podzemno garažo.
cheer.gif