Jernej in ostali ... ata mi prej ni dobro povedal ali pa ga nisem dobro razumel, ker se je zraven jokal ... zjutraj sta šla tja, da je doktor, ki se s tem ukvarja pregledal ... potem pa sta šla ob 2h nazaj v mb k temu doktorju, da je izrezal ven bulo, vzel neke vzorce ali nekaj (ne vem kako to poteka) da so jih poslali v laboratorij v ljubljano.
Prej pa sem bil doma, pa se je mama glih pogovarjala po telefonu s sodelavko ... in sem slišal, same slabe stvari, čisto se mi je srce strlo ...
Namreč, pravla ji je, da ko je bila zjutraj tam, da so doktroji ji pravli same slabe stvari, da je rak že zagotovo daleč v notranjosti.
Potem pa je rekla še, kako se je vse to začelo ... da se je enkrat ob nekaj potegnila, pa jo je speklo, točno na tem mestu in da se je od takrat to vse začelo.
Še marsikaj sem slišal, ampak sem popolnoma iz sebe, da se sploh ne spomnim trenutno vsega.
V glavnem, noben doktor ji ni rekel, mogoče pa ni, ali pa da ni tak hudo ... vsi so bili mnenja, da je res slabo vse skupaj.
Ata je slikal to bulo, je na telefonu, če jo dobim, jo bom objavil.
Zame sicer še ni tako hudo, ker imam že družino in živimo za sebe ampak problem je, da bo ata ostal brez svoje ljubezni s katero je živel več časa kot sem jaz,
Vse do srede, dokler se ni zvedelo kakšno je stanje, smo srečno živeli vsi skupaj, danes je svet obrnjen na glavo, vse gre narobe ... to leto je prekleto.
Če bog obstaja, jo naj reši!