Je komu že kdaj tu pajek odpeljal avto ?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.717
128
63

Meni ga še ni, mi je pa ena ženska od tam že grozila s pajkom.
evil.gif

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.717
128
63
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
A nisi vrnil vozniškega? Spet rineš v težave!

Zakaj ? Saj nisem nikoli parkiral več tam od one sitne ženske naprej, ko sem še mel izpit
evil.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Dvomim, da je Nigelova žlahta. Jaz se bolj nagibam k temu, da ima malo bolj sofisticran smisel za humor kot polpismene spam opice...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Ne podpiram da sta parkirale tam kjer je plac za invalide. Ampak vseeno no. Razbiti avto nekomu je pa malo huda.

Kaj a mislš, da je namerno razbil avto? Se zgodi... najbrš zarad malomarnosti, najbrš je napčno pritrdiu tist gor... Vrjamem, da je redarstvo zavarovanu tut za take dogodke, tko da bo deklica pač dobila nov avto... vprašanje pa je, če jo bo ta "nesreča" izučila kaj se sme in kaj ne...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.514
5.699
113
Dvomim da bo dobila nov avto.....ampak samo njegovo eurotax vrednost kar je
smirk-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Kaj a mislš, da je namerno razbil avto? Se zgodi... najbrš zarad malomarnosti, najbrš je napčno pritrdiu tist gor... Vrjamem, da je redarstvo zavarovanu tut za take dogodke, tko da bo deklica pač dobila nov avto... vprašanje pa je, če jo bo ta "nesreča" izučila kaj se sme in kaj ne...

Taka nesreča te nima kaj izučiti glede na to, da je to krivda nekoga, ki žal svoje službe ne opravlja vestno. Če bi to veljalo, bi še prašiči leteli, ko bi zagledal klavca.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
jo bo izučilo ko bo nekaj časa brez avta :/ in bo mogoče naslednjič to neodgovorno smrklovje uporabilo glavo še za kaj drugega kot fafanje in pomislilo kje se lahko in kje se ne sme parkirati.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Nekako podobno lahko rečem za redarja...
cool-1.gif
Le da je nespoštovanje predpisov in malomarnost redarja nekomu povzročilo visoko materialno škodo, napačno parkiranje pa ne.