moja beda je v tem, da sem 10 let premlad. je pa tot tudi sreča, ker me ne jebe revma.
stanovanja so bila namenjena socilanim primerom, akr so bili 'bosanci' in znajdljivim slovenskim in drugim 'direktorjem'.
lep primer je rtv, kjer je ena in ista oseba dvignila tri stanovanja. po vsaki ločitvi ga je pa žena odnesla. in ne men govort, da se ni dal drugače živet, ker moj fotr ni dobu stanovanja, pa je invalid. živel je kot podnajemnik, kasneje pa je sam kupil stanovanje. hotel je dvosobnega, a ker ga ni bilo je kupil novega štirisobnega. v istem času so direktorji in čistilke bili ali znajdljivi, ali sovcilani primer.
še ko je za kredo prosil v službi, so moral sprmeenit pogoje odobravanja, ker se je kredo dajal tistim, ki niuso imeli nič, ne pa tistim, ki so anbrali že nekaj deset mio dinarjev.
in ne mi da se ni dal stanovanaj kupit, ker ga ni bloka, kjer ne bi bilo 50+%lastniškega. in ker vemo, da imamo največji % lastniških stanovanj v EU. da ni blo komunizma in socializma, ter jazbinška, bi imeli pa prst v riti. počas nam ga pa vleče ravno v rit.
glede tistega, ki ga obsojate, da meša jazbinška in denacionalizacijo. mnogi so kupili stanovanja staršev, tašč, mnogi pa tudi stanovanja neznanim osebam, s tem, da so jih oprostili najemnine, ter takoj naredili oporoko na njih.
in kot je nekdo napisal.
STANOVANJA SO BILA DROBIŽ. ČE BI BILA DANES TAKA PRILOŽNOST, JIH KUPIM DUCAT.