JAO JAO JAO

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
ksz...

v sloveniji se samo cerkvi in ciganom ne sodi in imajo privilegij zakona.
vsi ostali naj.ebemo za mišji ku.rac

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Jebomater če pa ti nisi budala desetletja pol pa tud ni noben
bonk.gif
zakaj budala ?
a zato, ker se zavzemam za enakost pred zakonom

vecina tuki pac se ni dorasla nekaterim zadevam
uf-1.gif

Da bi se vsaj še tebo cigo v GolfaV zaletu...me zanima če bi jih pol še zagovarjal

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Lega , če ne mormo bit. Ker nas država sili v tako razmišljanje. Mi smo bili 5 članska družina še pred 10 leti, a smo bili po financah za polovico manjši od enake ciganske. Zakaj je tako?
Poglej mal po zaporih v sloveniji in mi naštej cigane, ki so zaradi kraje not. Jih praktično ni. Mene policaj drka, ker mi ne dela parkirna luč, a mimo pridivja v astri, brez izpuha, brez luči in mogoče star 18 let, pa niti ne trzne. Zakaj?
Zakaj bi bili potem državljani strpni, če se dela krivica. Zakaj mormo prenašat to takorekoč nasilje. Kje je zdej tvoja enakopravnost? Namest, da se hraniš s znanimi osebami, raje pri sendviču, kot eni, kuj našrt za tvojo enakopravnost.
Še najbolje jo boš dosegel, verjemi da tudi najhitreje, če prideš za 14 dni na dopust blizu ciganskega naselja nekje v Novem mestu, Dobruški vasi ali pri Krškem. Prosim, naredi to, na moje stroške.

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
še jaz primaknem kak evro da bo fant spoznal kulturo evropskih prebivalcev ki jih tako veselo zastopa v drugem beogradu(bruselj)

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
tut mogoce, ampak mam dober zavarovanga in v njega se lahko zaleti tudi marocan, turk, negdo iz afrike,
patudi cistokrvni belgijec, nemc, slovenc,....
pac vsakgdo, ki je tist trenutek na cesti
pa tut men se lahko zgodi, da se v kerga zabijem

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
sam verejtno nisi star 15 let in tudi maročan ne bo star 15 let ki se ti bo nalepil v ritko.vsaj v bruslju se to ne bo zgodilo.pri nas in kje v tirani že mogoče.
te že dolgo ni bilo v Slo.bruselj moj doma

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.597
1.123
113
Titograd
Si ti sploh vsaj videl cigana drugače kot po TV? Ne vem kake imate v belgiji, če jih sploh imate, vsaj v Bruslju jih ni bilo videti, ampak ne lapaj o stvari o kateri pojma nimaš. Samo sranje delajo, država pa vse to dopusti. Pa nisem nor da bi še hrbet nastavo ko ti cigan roko zlomi
bonk.gif
če noče policija nič, bom pa jaz zrihtal da bo prav.

ApfelStrudel

Pripravnik
16. okt 2008
60
0
6
Pečica
Citat:
tut mogoce, ampak mam dober zavarovanga in v njega se lahko zaleti tudi marocan, turk, negdo iz afrike,
patudi cistokrvni belgijec, nemc, slovenc,....
pac vsakgdo, ki je tist trenutek na cesti
pa tut men se lahko zgodi, da se v kerga zabijem
Ti resno nimaš petih čistih o čem govoriš.
Pobje tukaj gor ti poskušajo dopovedat da, JA, krivdo se dokazuje pred sodiščem, ampak da cigana ne boš spravil na sodišče ker že prva linija odpora (beri policaji) pogori po polni črti in ne naredi (ne upa narediti) svojega posla.
Bo šlo? 2+2=4 ... stuff like that? Ali ti resno morajo vsi skupaj zadevo narisat na list papirja in poslat ke gor v Bruselj?

Torej če bi bila tista mrtva potnica tvoja žena ali hčerka, bi še vedno zagovarjal cigane in enakost pred zakonom, ki pa žal tukaj v naši kuri ne deluje?

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
bolj kaze nato, da tebe se nikol niblo v Bruslju
bil nisem samo huje kot v londonu,moskvi,kairu ne more biti
bruselj je drugi beograd za nas slovence ves drek in denar se tja voz

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
in kaj ima mohamed z cigani v sloveniji
confused-1.gif

kle se gre za to da je 15 letni cigan povzročil nesrečo.reakcija bi bila ista če bi jo povzročil 15 letni slovenec le da se poleg še izpostavlja probelm ciganov v sloveniji ki delajo probleme in pri tem ostajajo nekaznovani.mene bojo pa je.bali ker bom šel po AC namesto 130km/ 145km/h in me bo z lučko ganjal do naslednjega počivališča in napisal položnico

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.597
1.123
113
Titograd
In kaj ima Mohamed s cigani? Pri vas so kvečjemu imigranti iz severne in srednje afrike. In ti se boš tukaj prepiral o ciganih
bonk.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
zakaj bi se prepiru?
jest samo ves cas govorim, da je fse potrebno soditi enako, ne glede na barvo koze, veroizpoved,...

ne pa tako kot tuki, ko bi vsepovprek lincali in jemali zakon v svoje roke

primitivci pac

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.231
216
63
Ko mi bodo posili in zaklali otroka, da bo ena kur... sodnica, rekla, da je to del njihove KULTURE ?

Mars evrokrem, zaleti se.
VSAK človek ima pravico braniti svojo družino.
smirk-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
A še zdaj ne razumeš. Mi smo za to, da smo vsi enaki pred zakonom, vendar kot so ti že mnogi povedali, da Romi trenutno in že kar nekaj časa in tudi verjetno še dolgo ne bodo enaki pred zakonom z ostalimi državljani.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
>>> jest samo ves cas govorim, da je fse potrebno soditi enako, ne glede na barvo koze, veroizpoved,...
Se strinjam. Naj začnejo cigane tako obravnavati kot druge državljane. Dosedaj so imeli čisto preveč privilegijev.

Pa še poleg gornje novice:
en teden nazaj so v Trebnjem štirje mladi cigani (nekateri so bili pogojno izpuščeni iz zapora) sredi belega dneva za prazen nič pretepli mimoidočega invalida, ki je šel v trgovino. Kar tako spotoma. Situacijo so hvalabogu rešili mimoidoči, policija pa je rabila en teden, da je te cigane priprla.