JAO JAO JAO

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
@ evrokrat

Glede na to, koliko govoriš o tem, da je v Bruslju veliko ras in podobnega ampak o veliko večji strpnosti ne moreš govoriti. Poznam Belgijce in Nizozemce, saj veš, te napredne misleče ljudi, ki jih nedvomno veliko poznaš. Ampak so mi že večkrat govorili o tem kako ne marajo priseljencev (milo rečeno) , tako da povsod je isti šmorn in meni se je včasih zdelo, da so npr na Nizozemskem še bolj nestrpni do drugih kot mi.

Tudi v Bruslju se belgijci in Maročani ne sprehajajo z roko v roki, še valonci in flamci se med sabo ne marajo.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
nutelko si je v tej temi dokončno priboril moj glas za pepčka leta

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
no, pa mi pokazi kje sn napisu, da se, potvoje, sprehajajo z roko v roki

edino, kar trdim je, da se vse meri z enakimi vatli in smo pred zakonom enaki

ampak tuki tega ne razumete

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik novaa pravi:

LOL, ce negdo zagovarja enakost pred zakonom je po tvoje pepcek
sprasujem se.gif

eh, pac nedorasla Alter otrocad

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
saj maš prav.... cigani niso krivi da so taki.....

država je kriva, ker jim to dovoli!!!
Če bi jim država stopla na prste tak kot vsem ostalim, potem bi hitro pobrisali... (upam da v Bruselj)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:

sprasujem se.gif

eh, pac nedorasla Alter otrocad

ne zaradi zagovarjanja enakosti.... zaradi nečesa drugega ampak to tak neboš pogruntal ali razumel

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
KSZ
OK, tu se razburjate čez cigane. Ja, so problematični amapak dejte raje težit policiji, ki ne opravlja svojega dela. Tričetrt dolenjcev bi se enako obnašalo, če policija sploh ne bi delovala...

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Saj ti vsi v tej temi dopovedujejo, da bi jih morali pred sodišče postavit pa kaznovati, eni pač na bolj slikovit način kot drugi. Ampak ti nam praviš, da mi ničesar ne razumemo?

Pa še malo za razmislek....Ali v Bruslju tudi podarjajo nepremičnine priseljencem, tako kot to dela naša država? Večjo pizderijo je naredil, boljša nagrada? Tega 15-letnika in njegovo družino bi potem lahko poslali na Havaje za cel mesec.

Sicer pa ne biti tako strog do nas nestrpnih Slovenčkov, saj nas država sama sili k večji nestrpnosti s tem, ko podeljujejo 'nagrade' za 'dobra dela', da o Jelinčiču sploh ne govorim.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
.Aha
zmaga.gif
.
Je buni civil, pride policaj in poka, položnica za žaljenje uradne osebe in kljenja reda.
se buni cigan, prec prleti eden in mu poštima kar ga boli. Gre sosed mal pokat s zračno, al pa magari za kozolc mal flobarta spucat, hop so policaji že tle in poberejo kar je za zaplenit (hm tle majo prov). Cigan zaropota s zastvo, zareglja kalšnik, mal bolj poč, uaa policajev ni
smirk-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Nič ne napišem v eni vrstici
grin1.gif
.

Ne nam pridigat kako naj, dejte nam politike prepričat in "ablast", da smo vsi ljudje. Ne sam politiki in cigani.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:

sprasujem se.gif

Enakost pred zakonom?
Ok. Plavi zamižijo, ko cigoti brez izpita v prometni nesreči fentajo potnika v drugem avtu.
Ok. Po analogiji bodo zamižali tudi, ko storilcu ob štirih zjutraj z bencinom zalijem kočo in prižgem - kot povračilni ukrep.

Enakost pred zakonom.
cool-1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
in kaj mam jest s tem, da organi pregona v SLO preveckrat zamizijo ?

sicer pa ne zamizijo samo pred cigani, oci si zatiskajo tudi pred precej vecjimi zadevami

in jest, ki se borim za pravicnost sem nominiran za pepcka,
sprasujem se.gif

kolker vidim, se zadeve nebojo hitro uredile, govora je za fsa podrocja

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
http://24ur.com/novice/crna-kronika/15-letnik-povzrocil-prometno-nesreco.html

sej ne vem ali naj se jokam ali smejem...ali pa naj me boli [censored] za to pofukano državo in sistem, ki ne zna v red spraviti nekaj 100.000 voznikov na cesti. Kaj bi bilo če bila Slovenija ne vem 10 mio folka in 5x več vozil itd?

kam to pelje?

Starši, vse ste krivi vi in samo vi. Da sem jaz sodnik, bi starše tega 15 letnika dal na giljotino! KER JE MORILEC! Da ne znajo starši vzgajat svojih otrok ja fak.

HALLOOOO !
Dvomim, da SLOVENCI dovolimo svojim otrokom in mu damo svoj avto za vozit !
Tako da tukaj Jado si bil preveč splošen, ker to, da je za volanom 15 letnik je lahko možno samo pri CIGANIJI, oni pa res nimajo pregleda nad svojimi otroci, saj se itaq nonstop žgejo ko zajci, da imajo prihodke še večje kot jih imajo !

Izgnat golazen brezdelno !!

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
in kaj mam jest s tem, da organi pregona v SLO preveckrat zamizijo ?

sicer pa ne zamizijo samo pred cigani, oci si zatiskajo tudi pred precej vecjimi zadevami

in jest, ki se borim za pravicnost sem nominiran za pepcka,
sprasujem se.gif

kolker vidim, se zadeve nebojo hitro uredile, govora je za fsa podrocja
Zagovarjaš neko fiktivno tvorbo, t.i. "pravno državo", katero naj bi furali v Evropi, kar pa še zdaleč ni res, ne v starih članiceh EU, ne pri nas, še manj pa v kakšnih drugih "evropskih" državah (RO, BG - kdo je te cigane sprejel v EU, ve samo Allah (ki je velik in peace be upon him)).

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.597
1.123
113
Titograd
Ja lahko bruseljski pisun govori kako bi moglo biti, lepo naučeno kot so mu tam pač oprali možgane, realnost je pa taka da ni nobene enakosti in s poudarjanejm tega ti nekdo samo pritisk dvigne. Navadno delanje norca iz navadnega naroda, nič drugega
10.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
preveč jim pustijo naši organi pregna verjetno tut grozijo kaj bolj podrobno pa lahko napiše nekdo ki živi v njihovi okolici v moji jih namreč ni! Vem samo iz govoric kak so kritični. Kar se tiče enakosti pred zakonom in ne vem še kje zakaj njim postavijo hišo in jim potem tut stroške plačujejo drugim prebivalcem pa ne je to enakost?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.597
1.123
113
Titograd
Jaz imam srečo, ena familija je blizu mene ampak oni so že Romi, ne pa cigani. V Mb recimo sem živel večji del življenja, ja tam jih je pa polno in do neprijetne izkušnje sploh ni težko priti, tudi če se jih izogibaš.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Če živijo v državi naj tut zakone spoštujejo in dgovarjajo za svoja dejanja. Sem bil enkrat zraven enega slo glasbenika, ki je igral pri novem mestu pa skupina ciganov, ki je bila prisotna sploh ni skrivala pištol
bonk.gif
čudn folk to pa je tut edini "stik" z nimi!