JAO JAO JAO

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Potem pa naj se cigane obravnava pred zakonom kot vse ostale državljane. Ne pa da se jim gleda čez prste, ker so "božčki" in manjšina
bonk.gif

Se nebo zgodilo. Takoj ko se najde nekdo , ki bi to začel. Dobi obiske in v skrbi za svojo družino, gredo stvari svojo pot.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Pred parimi neseci mi je cigan iz Dobruške vasi skočil brez luči, neregistriran, razkopan totalno, skuter, brez čalade na cesto pred avto. Za žabji las sem ga zgrešil
confused-1.gif
.
Če dobro premislim drugič ne bom bremzal in uničevaal Fuldk, pa še popravil bom s povratno vožnjo, če bo še kaj brcal.
Cigane bi bilo potrebno strpat v en kamnolom in jih učit civilizacije. Al pa vse na kol.
Evo pa tut, če grem na dopust v Banovce. Moderator, ki je imel oz ima stik s našimi romi iz dolenske ne bo tega neredil.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kar naj me pošljejo. Bi pa te tvoje ljubljenčke naselil v tvojo bližino, v center Bruslja. Pa ne seri ti vratarček Bruseljski.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Evrokrat,

naj se jih obravnava enako, ja, ne pa kot priviligirane. Slednje se večkrat dogaja v slo, nimajo denarja, imajo velike družine, slabe razmere, ...itd. Posledično manjša kazen oz. "prilagojena" zaradi statusa, ki ga imajo. Tako poteka pri nas v sodni praksi, zato so ljudje jezni. Kazen bi morala biti visoka glede na kaznivo dejanje in število le teh. V Belgiji al kjerkol da si že, bi zagotovo dobil višjo kazen.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
Če sem pa blizu doma madona. Aja mi tle domačine ne poznamo
smirk-1.gif
. Problematike pa sploh ne.

Mogoče imaš pa prov, lahko da se je kak Rom iz prekmurja s takim "mopedom" pripeljal na obisk.

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Kaj če bi jih Bruselj vzel v svoje mesto. Vsi bomo srečni, vi ker jih boste imeli blizu. Mi, ker se jih bomo rešili.

Kaj praviš ?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jebomater če pa ti nisi budala desetletja pol pa tud ni noben
bonk.gif

Cigansko vprašanje je treba rešit dokončno. Čas je za Novi red.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Evrokrat,

naj se jih obravnava enako,

hmm? enako?
celotno druzino je drzava izselila iz njihove zemlje,
kak bi se ti pocutu, ce bi te izselili,
jim je na koncu Ceferin pokazal kaj je prav

najemi ga tudi ti in dokazuj svoj prav

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ne vem a sto ti tko oprali možgane v Bruslu, al si že po naravi tko neumen. Ko bi bil ti sosed ciganov odkoder so jih izselili in živel v vsakdanjem strahu bi malce drugae pisal.

ApfelStrudel

Pripravnik
16. okt 2008
60
0
6
Pečica
Citat:
pravim, pred zakonom je potrebno fse enako obravnavat,
ne odobravam pa linca, ki ga nad manjsinami izvajajo nekateri nestrpnezi, ki vbistvu dokazujejo, da so na zelo niskem nivoju dojemanja sveta v katerem sobiva celotna nasa populacija
Enostavno je iz Bruslja kokodakat kajne? Preseli se ti malo sem na Dolenjsko, tako v radijus 500m od kakega "romskega" tabora in potem pridigaj o enakosti pred zakonom.

1) Jaz storim prometni prekršek - 1000 € kazni in pike
1a) Cigo stori enako - nič in nič, pa nič

2) Jaz tebe tresnem na gobec - policijska obravnava in po možnosti zasebna tožba
2a) Cigo nekoga tresne - policija niti v tabor ne upa, tožiti ga je enako samomoru

3) Jaz prodajam drogo - arest in xx let zapora
3a) Cigo prodaja drogo - se mu noben ne upa nič

...

tega je še miljavžent, ampak če ti še vedno trdiš da zakoni veljajo za vse enako, potem... mah ne bom preveč žalil, ... ti žal enostavno ni pomoči. Realnost zadeve je taka da za cigane tukaj doli vsi vedo da "dilajo", da imajo tovarne orožja po taborih in da počitnikujejo nelegalno z črnimi gradnjami na privatni lastnini - ta plavi in uradniki pa seveda ne ukrepajo.
Zgolj v razmislek še to : sosedu so podrli leseno lopo ker ni imel dovoljenja za njo, zadevo začinili še z mastnim računom. Ciganom pa legalizirali (in to zastonj) celotno naselje zgrajeno na črno.

In ti trobiš o enakosti pred zakonom?
crazy1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
... že nekaj časa me matra, da bi si kupil Dragunovko. Boš ti meni meril hitrost ter smer vetra? Bova nardila skupaj nekaj za dobrobit Slovenije.

Da sm jaz oče tiste 18 letne dečve, ki je vozila golfa.... Bog mi je priča, da zrediram celo familijo.....
Če se že grejo cigane, nej bodo.
V takih primerih mi je res žal, da ni Plemeniti predsednik...
zmaga.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
stvari se dokazujejo na sodiscu, ne pa rekla kazala kot tu na Alterju

sn enkrat prasu, kaj slabga so kermu tuki gor naredli cigani,
in se je en ogalsu, da so njegovmu bratrancu skor jakno pred petimi leti vkradli
uf-1.gif

torej, pejte na sodisce, najemte dobrega odvetnika in bo

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
modi,
tema je zrela za zaklep ter kandidati so si prsluzli najmanj bozicno-novoletni paket v banovcih

kajti to gre pa ze cez fse meje
uf-1.gif

Kaj teb ni jasno?????? Dej si oglej prvi post pa se spomni zakaj smo začel to pisat!