Izrael - Palestina

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
A je spet štanca zaštekala?
Ne vem, zakaj si tako omejen in me hočeš s tem žalit, pa ti ne rata. Sam spoštujem delavce na štanci, ampak jaz na tvojo žalost ne delam na štanci. Če ti možgani še delajo, si boš to zapomnil, drugače pa imaš dosti odvetnikov tu, pa te naj spomnijo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ne vem, zakaj si tako omejen in me hočeš s tem žalit, pa ti ne rata. Sam spoštujem delavce na štanci, ampak jaz na tvojo žalost ne delam na štanci. Če ti možgani še delajo, si boš to zapomnil, drugače pa imaš dosti odvetnikov tu, pa te naj spomnijo.
Saj nisem resno mislil, da si strokovnjak za pritiskanje knofa na štanci. To sem samo sklepal po stopnji IQ-ja, ki ga kažeš na Alterju.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Hutijev ni več, samo tega še ne vejo

ja ja.... kr vse bojo iztrebili.

kavbojci se mal prevec igrajo tam dol. slaba volja se siri...

naj raje najprej zaprejo eno fronto, pa se potem grejo drugo. rus z veseljem gleda tole. se kitajc gre mal v taivan pogledat, pa bo zmanjkalo orozarskega kapitala. in pol bojo vsi drugi zmagovalci, le americani ne. rus, kitajc in iran.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

hermann

Guru
19. mar 2014
9.735
6.631
113
Malo bolj na gosto bo en čas padalo z neba, da ne bo druge kot da se poskrijejo v jame. Potem bojo pa Savdijci vkorakali pa bo game over.

Slaba volja nekih kamelarjev prav nikogar nič ne briga. Še vsakič je bil game over v parih dneh, ko je resno padlo po njih.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran in Kamele0N

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
... bomo videli ...

izrael ze 2 meseca jaga s top orozjem eno hordo z ak47 na res majhnem obmocju, pa se ni videti konca. vmes jim je pa uspelo pobiti 24.000 civilistov in 9.000 hamasovcev.

seveda slaba volja kamelarjev nas ne moti, moti pa tiste, ki plujejo mimo njih. posredno tudo tebe.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

hermann

Guru
19. mar 2014
9.735
6.631
113
se ru tud lahko z ua opravi v nekaj min, pa se ze 2 leti pasejo tam.
Pasejo se, samo se pa zato tudi Ukrajini samo nekaj od daleč pomaga.

Enostavno, če imaš lahko počneš kar hočeš in Rusiji in Izraelu se ne bo zgodilo prav nič, prav džabe vse jokanje in resolucije. Pa neke komične tožbe. Plus Izraelu ne gre prav nič slabo, Palestince bojo pogenocidili in pregnali nahitro ali počasi.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
ja ja.... kr vse bojo iztrebili.

kavbojci se mal prevec igrajo tam dol. slaba volja se siri...

naj raje najprej zaprejo eno fronto, pa se potem grejo drugo. rus z veseljem gleda tole. se kitajc gre mal v taivan pogledat, pa bo zmanjkalo orozarskega kapitala. in pol bojo vsi drugi zmagovalci, le americani ne. rus, kitajc in iran.
Dej ne hajpej spet....
Rusi so 0
Kitajc pa grunta kaj bi, ekonomijo imajo u kurcu, Če bodo napadli Tajvan bo trgovinska menjava prekinjena in potem so fucked up. Irance imajo spet za norca, ko so jihmže od popizditisa prenehali dobavljat energente zaradi odirajoče cene, so sedaj potegnili asa iz rokova (pokrovke) in jim obljubile zaščito ob morebitnem napadu...

seveda dober spin, zgodilo se nebi pa nič. Kitajc ima svoj interes, ki mu sedaj tako paše, da moli, da to z kmeri in iranci traja. Oni pa zavgajo na fertik po norih cenah.

te kozjejebce vsi nategujejo, da glava peče. Da ZDA ne puca na fertik so krive nič drugega kot volitve in vse delajo v rokavicah. To je vse. Drgač pa se samo MOAB fuknejo, pa so komplet kozjejebci usrani do gat.

Amerika zmore več front za malo malco 800miljard je več kot vsi skupaj zagonijo za vojsko po svetu. Pa to brez koalicije imenovan NATO.
Bod ti vsaj enkrat malo realn.

Kar se dogaja v Rusiji pa je ena navadna komedija. Take blamaže si Putin ni predstavljal v najhujši mori. Že to da so generali (nekateri) govorili da bodo v 3 dneh pregazili. Realnost pa je taka, da jim je po par 100 km v Ukrajini zmanjkalo goriva, vsa komunikacija pa je tekla po boafeng ukw postajah...

domet kmerov.

to je to, fehtajo pa Iran in S Korejo.... njihov domet največje vojske, ko so jo oglaševali, prevedeno kup pijancev.