Dok si to smislio, na mom si k... visio.
stari, dej raje nehaj. ne pritice tvojemu razmisljanju.
Dok si to smislio, na mom si k... visio.
A je spet štanca zaštekala?Ne delaj iz sebe še večjega bedaka.
Ne vem, zakaj si tako omejen in me hočeš s tem žalit, pa ti ne rata. Sam spoštujem delavce na štanci, ampak jaz na tvojo žalost ne delam na štanci. Če ti možgani še delajo, si boš to zapomnil, drugače pa imaš dosti odvetnikov tu, pa te naj spomnijo.A je spet štanca zaštekala?
Saj nisem resno mislil, da si strokovnjak za pritiskanje knofa na štanci. To sem samo sklepal po stopnji IQ-ja, ki ga kažeš na Alterju.Ne vem, zakaj si tako omejen in me hočeš s tem žalit, pa ti ne rata. Sam spoštujem delavce na štanci, ampak jaz na tvojo žalost ne delam na štanci. Če ti možgani še delajo, si boš to zapomnil, drugače pa imaš dosti odvetnikov tu, pa te naj spomnijo.
Veš, če bi vi ponosni nasledniki malo manj žalili, bi s tem zelo dvignili nivo foruma.Saj nisem resno mislil, da si strokovnjak za pritiskanje knofa na štanci. To sem samo sklepal po stopnji IQ-ja, ki ga kažeš na Alterju.
Hutijev ni več, samo tega še ne vejo
Hutijev ni več, samo tega še ne vejo
Bodimo pošteni, Izrael opravi s Hamasom in celotno Gazo v parih minutah. Samo to pa res ne bo lepo za pogledat.
In res je, ravno zato, ker kamelarji motijo plovbo in škodijo biznisu bo po njih padlo. Drugače bi bilo vsem vseeno.
Pasejo se, samo se pa zato tudi Ukrajini samo nekaj od daleč pomaga.se ru tud lahko z ua opravi v nekaj min, pa se ze 2 leti pasejo tam.
bizi a veš tisti k dela štanci s svojim delom preko davkov ravna tudi tvojo knojevsko rit, tko da mal pomisli predno pišeš nebulozeA je spet štanca zaštekala?
Dej ne hajpej spet....ja ja.... kr vse bojo iztrebili.
kavbojci se mal prevec igrajo tam dol. slaba volja se siri...
naj raje najprej zaprejo eno fronto, pa se potem grejo drugo. rus z veseljem gleda tole. se kitajc gre mal v taivan pogledat, pa bo zmanjkalo orozarskega kapitala. in pol bojo vsi drugi zmagovalci, le americani ne. rus, kitajc in iran.
Saj nisem resno mislil, da si strokovnjak za pritiskanje knofa na štanci. To sem samo sklepal po stopnji IQ-ja, ki ga kažeš na Alterju.
Poduči nas nevednike...A ti veš, kdo oziroma kaj so Hutiji?