Ti to meni?
ja, jest to tebi.
Ti to meni?
No Bizi, sedaj pa ti presodi o pravičnih in sorazmernih protiukrepih. Hamasovci so v civilu, da se lahko skrijejo! Ni to kurvinsko? Kot levuharji, ki jih podpirajo.These videos are difficult to watch
These are crimes against humanity – and the world must know.saturday-october-seven.com
Res je malo čudna teorija.ma dej ne bluzi.
Res je malo čudna teorija.
Normalno vsi (več ali manj so Hamas). To je main problem. Od mulca naprej je učen tako.....Izraelu je uspelo uničite v Gazi vse, razen Hamasa!
Jaz se ne mislim naslajati ob takih posnetkih. Vi pa kar uživajte, pa še otrokom jih kažite.No Bizi, sedaj pa ti presodi o pravičnih in sorazmernih protiukrepih. Hamasovci so v civilu, da se lahko skrijejo! Ni to kurvinsko? Kot levuharji, ki jih podpirajo.
Normalno lefta-rd nikoli ne bo pokazal otroku vzroka, proti čemu se bori Izrael. Ampak bo vpil free Palestine, ne da ta sploh vedel kaj je fora.Jaz se ne mislim naslajati ob takih posnetkih. Vi pa kar uživajte, pa še otrokom jih kažite.
Kdo se najslaja in kje? Zakaj lažeš? Zakaj lažeš? Nisi vzgojen?Jaz se ne mislim naslajati ob takih posnetkih. Vi pa kar uživajte, pa še otrokom jih kažite.
No Bizi, sedaj pa ti presodi o pravičnih in sorazmernih protiukrepih. Hamasovci so v civilu, da se lahko skrijejo! Ni to kurvinsko? Kot levuharji, ki jih podpirajo.
Teroristi imajo to navado, da niso v uniformah.
Ližeš dupeja, jest to tebi.
V kaki polovici primerov po hamasovih dojenčkih. Očitno imajo pa Izraelci tudi pametne bombe, ki se znajo izogibati njihovim talcem.... in potem jokaš, da izrael tolče po civilistih...
Ližeš dupe
... in potem jokaš, da izrael tolče po civilistih...
Ne delaj iz sebe še večjega bedaka.V kaki polovici primerov po hamasovih dojenčkih. Očitno imajo pa Izraelci tudi pametne bombe, ki se znajo izogibati njihovim talcem.
Dok si to smislio, na mom si k... visio.haha, kar sanjaj ja!
No to so pa naši mediji, eno in isto pogosto sfejkano non stop propaganda.So kar prav naredili, ko so nasprotovali projekciji teh/takih slik in videov.
No sedaj pa prepovejte še trenutne slike iz Gaze!