Izrael - Palestina

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.817
2.610
113
... bomo videli ...

izrael ze 2 meseca jaga s top orozjem eno hordo z ak47 na res majhnem obmocju, pa se ni videti konca. vmes jim je pa uspelo pobiti 24.000 civilistov in 9.000 hamasovcev.

seveda slaba volja kamelarjev nas ne moti, moti pa tiste, ki plujejo mimo njih. posredno tudo tebe.
Rusi so v tem boljši!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Žališ in moderatorji te podpirajo. Verjami, da ko bom sam začel vračat ne bo sorazmerno. Seveda bodo mene banali, ti pa kot našist boš cvetel tu v svojem dre...

Jest žalim? 6power je prvi privlekel žaljivko v debato. Ti pa s svojimi komentarji pa pač kažeš svojo omejnost v pogledu na svet. Sej to ni žaljivka. Pač vidiš bolj ozko kot drugi. Pa sej nisi edini.

In btw, 6powerja je lahko sram. Pred 50 leti so kleni slovenci delali za štancami, naši očeti v fabrikah, pa naj gre njim govort, da je štancar neumen!

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
Jest žalim? 6power je prvi privlekel žaljivko v debato. Ti pa s svojimi komentarji pa pač kažeš svojo omejnost v pogledu na svet. Sej to ni žaljivka. Pač vidiš bolj ozko kot drugi. Pa sej nisi edini.

In btw, 6powerja je lahko sram. Pred 50 leti so kleni slovenci delali za štancami, naši očeti v fabrikah, pa naj gre njim govort, da je štancar neumen!
Saj, kriva je komunistična vzgoja, lahko ti rečeš da nisi komunist, samo si vzgojen kot komunist. Starši zamočili na celi črti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Saj, kriva je komunistična vzgoja, lahko ti rečeš da nisi komunist, samo si vzgojen kot komunist. Starši zamočili na celi črti.

no, vidiš. samo potrjuješ mojo trditev.

kakšni komunisti stari... dej se mal sprosti, pa stopi v leto 2024.

res, kako ste lahko tok obsedeni s tem komunizmom??? vse kar je drugače okoli vas je komunizem.

dihej dihej...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ja in to izklučno po civilih in običajno v državah, ki z njihovim "problemom" nimajo nobene veze Recimo od poboja na olimpiadi v minhnu

no, tukaj se pa ne strinjam. Koga pa so napadli na olimpiadi?

Pa sej point terorizma je, da tolčejo po civilistih?

Sej hočem ti povedat, da bi bilo bolje, da bi tako aktivno delali na rešitvi problema, kot pa na agresiji. Ker za terorizem se bo vedno našel kader, tega pač ne moreš izbrisat. Bolj ko jih bojo stiskal, večja bo verjetnost terorizma. Mislim, sej zgodovina je pa že pokazala neke vzorce do sedaj...

• Objave ne odobravam

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
no, vidiš. samo potrjuješ mojo trditev.

kakšni komunisti stari... dej se mal sprosti, pa stopi v leto 2024.

res, kako ste lahko tok obsedeni s tem komunizmom??? vse kar je drugače okoli vas je komunizem.

dihej dihej...
Kučan in Turk predlagata in podpreta kandidatko za predsednico.
Kučan se slučajno pojavi na nelegalnem zboru peciklistov in ima v žepu slučajno napisan govor na pet listih.
Marcel in njegovo fanatično levo agitatorstvo.
Golob hodi na inštrukcije h Golobičku.
Ukinitev muzeja osamosvojitve.
Postavili ste si spomenik ć v posmeh osamosvojitvi Slovenije.

Pa ne da se mi več naštevat.

Naši lahko vse! To je vaša parola.

Poštenosti in pravičnosti vas niso naučili!

Naučili pa so vas lagati in krasti.

Diham, diham.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Kučan in Turk predlagata in podpreta kandidatko za predsednico.
Kučan se slučajno pojavi na nelegalnem zboru peciklistov in ima v žepu slučajno napisan govor na pet listih.
Marcel in njegovo fanatično levo agitatorstvo.
Golob hodi na inštrukcije h Golobičku.
Ukinitev muzeja osamosvojitve.
Postavili ste si spomenik ć v posmeh osamosvojitvi Slovenije.

Pa ne da se mi več naštevat.

Naši lahko vse! To je vaša parola.

Poštenosti in pravičnosti vas niso naučili!

Naučili pa so vas lagati in krasti.

Diham, diham.

dobr, ti kr dihej.

jest sem pa vseeno nisem komunist.

pa da nadaljujeva, če bi bili vaši na oblasti bi tudi "NAŠI LAHKO VSE!". Če bi vaši imeli tok podpore, bi bilo itak vse po vaše brez debate sploh. Pa sej ne rečem, kdaj bi bilo prav tako.

a si videl, marcel se vrača? spet vas bo metal, hahaha...

• Objave ne odobravam

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
dobr, ti kr dihej.

jest sem pa vseeno nisem komunist.

pa da nadaljujeva, če bi bili vaši na oblasti bi tudi "NAŠI LAHKO VSE!". Če bi vaši imeli tok podpore, bi bilo itak vse po vaše brez debate sploh. Pa sej ne rečem, kdaj bi bilo prav tako.

a si videl, marcel se vrača? spet vas bo metal, hahaha...
Nisi komunist, vzgojen si kot komunist, kar je še huje - si neke vrste janičar.
Pa misliš da je to dobro za Slovenijo, da se Marcel vrača?
Pa misliš da je dobro nevladnike šopat z denarjem?
Sicer pa, tu sva izven teme, ki sva jo zasmetila.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
haah, smejali se bomo, ko bo drek mešal in bo smrdelo... pač material za Kaj dogaja.