Izrael - Palestina

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Nisi komunist, vzgojen si kot komunist, kar je še huje - si neke vrste janičar.
Pa misliš da je to dobro za Slovenijo, da se Marcel vrača?
Pa misliš da je dobro nevladnike šopat z denarjem?
Sicer pa, tu sva izven teme, ki sva jo zasmetila.

ja, ti veš kako sem jest vzgojen.

Marcel, ne vem če je dobro, ne vidim pa nobenga škodovanja v tisti oddaji.

Nevladniki - ja, treba bi blo malo pretrest tale sektor, ampak vem, da veliko nevladnikov naredi veliko dobrega za vse odrinjene na rob. Ampak ja, ti tega ne vidiš, ker vidiš ozko. vidiš le tisto, ker ti povejo tvoji v tvojih oddajah. o tej širini sem prej govoril. Je pa tudi res, da je v zadnjem času nastalo veliko balasta, ki zlorablja sistem. Ampak še enkrat, niso vsi NVO požeruhi denarja in lenuharji.

Ja, imaš prav, tema je bolj za v sosednjo temo Planet golob.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Tako namiguje bizi. Oziroma, kot praviš zdaj ti, namiguje, da so delavci na štanci omejeni.

ne morem, verjet, da ste tok nepismeni. bizi govori o stanci v njegovi glavi, ker stanca eno in isto, kot mirsi v ua temi.

ti pa si napisal, da so neumni tisti za stanco. jest sem te pa popravil, da je holobis le omejen, in ne neumen in sploh nisem govoril o tistih za stanco.

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.137
-369
63
ne morem, verjet, da ste tok nepismeni. bizi govori o stanci v njegovi glavi, ker stanca eno in isto, kot mirsi v ua temi.

ti pa si napisal, da so neumni tisti za stanco. jest sem te pa popravil, da je holobis le omejen, in ne neumen in sploh nisem govoril o tistih za stanco.
Seveda, ko se za=bete pa so vas narobe razumeli. Ah prodajaj te buče na Gnoju, pardon Kloju.
Tu tu tutka pogrešam. Kaj je na rehabilitaciji?

• Haha
Reactions: msenjur

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.397
1.395
113
Ni, samo nekateri so dojeli, da lahko več pametnega naredijo, da živijo pametno normalno življenje in celo kandidirajo in so izvoljeni v Izraelski parlament.
Isto kot gor Sirci na Golanski planoti mulce raje pošiljajo v izraelske šole.

Hamasu, Hezbolahu in podobnim, niso Palestinci nič v interesu. Samo izkoriščajo jih za svojo sveto vojno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Ni, samo nekateri so dojeli, da lahko več pametnega naredijo, da živijo pametno normalno življenje in celo kandidirajo in so izvoljeni v Izraelski parlament.
Isto kot gor Sirci na Golanski planoti mulce raje pošiljajo v izraelske šole.

Hamasu, Hezbolahu in podobnim, niso Palestinci nič v interesu. Samo izkoriščajo jih za svojo sveto vojno.

a ker jih izkoriscajo, nimajo tam kaj delat? al kako hoces zdej ta genocid opravicit?

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.397
5.669
113

Pr biziju ne štanca....ampak bl ššŠšmelca v glavi!