Ziher je kriv PfizerEpilog: umrl v bolnišnici, pri 54 letih
Srčna kap med kritiziranjem vlade je bila za turškega poslanca usodna #video
54-letni turški opozicijski poslanec Hasan Bitmez je umrl dva dni po srčni kapi, ki jo je doživel v torek med kritiziranjem vladne politike do Izraela, ko se je v nekem trenutku zgrudil pred poslanci parlamenta. Umrl je v mestni bolnišnici v Ankari.siol.net
A v bozicka tud verjames ?IDF zanesljivo ne ubija vse povprek, zgolj samo pristaše Hamasa (tudi če so dojenčki, zdravniki ali novinarji, če so pripadniki Hamasa, ni milosti),
To je pa nekaj za tebe in tebi podobnimA v bozicka tud verjames ?
Ti bi jih šel sredi battelfida legitimirat....tko je to, ko se strelja vse povprek, kar miga.
Odličen sarkazm !IDF zanesljivo ne ubija vse povprek, zgolj samo pristaše Hamasa (tudi če so dojenčki, zdravniki ali novinarji, če so pripadniki Hamasa, ni milosti),
Tako je v resničnem življenju videti izraelska pravica do obrambe.Domnevna "edina demokracija" na Bližnjem vzhodu, "najbolj moralna" vojska na svetu.
Poglej priponko 77799
je problem, ker meni se je utrnila solzica...V čem je problem?
V čem je problem?
Tako je v resničnem življenju videti izraelska pravica do obrambe.Domnevna "edina demokracija" na Bližnjem vzhodu, "najbolj moralna" vojska na svetu.
Poglej priponko 77799
temu se reče mučenik ne pa potrošna robaplus da verjetno se kakim otrokom namotajo bombe okol pasa. potrosna roba očitno zanje.
ce si islamofob, ga ni.
Msenjur, si tipičen fašist , saj vse označiš za islamofobe, ker imajo pač drugačno mnenje in jim dol visi za un BVzhod in probleme tam.
A jst sm tudi islamofob, ker mi je res veeno kaj delajo Židje tam Palestincem. Trenutno imamo vojno na pragu EU in to me bolj skrbi. Zidje so preganjani ze tisočletja, po svoji ali drugi zaslugi, vseeno mi je. In ko vidim neke palestinske proteste, nej spokajo med svoje muslimane dol in nej iščejo podporo pri njim sorodnih. Nej pustijo pri miru sekularno Evropo, ki si je komaj dobro opomogla od vojne z malarjem in Židi. Sedaj se bomo kar sami pojedli od znotraj, ker smo zgleda sami sebi v napoto in bi bilo bolje, da odstopimo prostor ubogim in nesposobnim.