Izrael - Palestina

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
IDF zanesljivo ne ubija vse povprek, zgolj samo pristaše Hamasa (tudi če so dojenčki, zdravniki ali novinarji, če so pripadniki Hamasa, ni milosti),

• Všeč mi je
Reactions: bizi

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.408
4.979
113

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
tko je to, ko se strelja vse povprek, kar miga.
Ti bi jih šel sredi battelfida legitimirat....
Tako brihto bi takoj poslal na fronto. Lapal bi točno par sekund, verjamem, da nebi imel cajt dojeti svojih blodenj.

Ti še enkrat vojno dojemaš kot froc, to ni humanitarna akcija ampak vojna, kjer ni prostora za moraliziranje, ko to začneš, imaš svinc v čelu preden ustreliš prvi naboj..

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
OK, glede na tvoje trditve, potem je normalno da IDF strelja na vse, tudi otroke, zdravnike in novinarje, ker IDF nima prostora za moraliziranje, ampak strelja prva, ne ugotavlja, na koga?

HH - nissem niti proti kristjanom, normalnim moskim, samo tesko gledam rasiste, ne glede kake barve kože ali vere so.

Priponke

• 1702796746112.png
    1702796746112.png
    46,3 KB · Ogledi: 58

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Verski blazneži in genocidneži, ki se sklicujejo na stare knjige

Israeli journalist Shimon Riklin called for the ethnic cleansing of Gaza and openly supported War crimes on national TV:

- I am for the war crimes, I don't care if I am criticized. I am unable to sleep if I do not see houses being destroyed in Gaza, I want there to be nothing for them to return to. They must remember that they are Amalek. This is why we cannot reach a solution with them.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Tako je v resničnem življenju videti izraelska pravica do obrambe.Domnevna "edina demokracija" na Bližnjem vzhodu, "najbolj moralna" vojska na svetu.
img.jpg

Tako je v resničnem življenju videti izraelska pravica do obrambe.Domnevna "edina demokracija" na Bližnjem vzhodu, "najbolj moralna" vojska na svetu.
Poglej priponko 77799

Torej ti otroci imajo starše. Ti starši so zagotovo polnoletni, imajo volilno pravico, vedo kaj HAMAS počne, na kak način počne itd. Torej ti starši (pa še kdo drug) bi se že iz naslova zaščite svojih otrok lahko uprli HAMASu, ki jih dejansko izkorišča kot živi ščit. Je pa tu vprašanje ali dovolj sovražijo Izrael, toliko da na tiho podpirajo HAMAS četudi za ceno svojega potomstva? Ali jim morda lastni otroci pomenijo več? V Rusiji smo videli da je na začetku posebne operacije bil sin/vojak vreden nove lade.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
ce si islamofob, ga ni.

Msenjur, si tipičen fašist , saj vse označiš za islamofobe, ker imajo pač drugačno mnenje in jim dol visi za un BVzhod in probleme tam.

A jst sm tudi islamofob, ker mi je res veeno kaj delajo Židje tam Palestincem. Trenutno imamo vojno na pragu EU in to me bolj skrbi. Zidje so preganjani ze tisočletja, po svoji ali drugi zaslugi, vseeno mi je. In ko vidim neke palestinske proteste, nej spokajo med svoje muslimane dol in nej iščejo podporo pri njim sorodnih. Nej pustijo pri miru sekularno Evropo, ki si je komaj dobro opomogla od vojne z malarjem in Židi. Sedaj se bomo kar sami pojedli od znotraj, ker smo zgleda sami sebi v napoto in bi bilo bolje, da odstopimo prostor ubogim in nesposobnim.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Msenjur, si tipičen fašist , saj vse označiš za islamofobe, ker imajo pač drugačno mnenje in jim dol visi za un BVzhod in probleme tam.

A jst sm tudi islamofob, ker mi je res veeno kaj delajo Židje tam Palestincem. Trenutno imamo vojno na pragu EU in to me bolj skrbi. Zidje so preganjani ze tisočletja, po svoji ali drugi zaslugi, vseeno mi je. In ko vidim neke palestinske proteste, nej spokajo med svoje muslimane dol in nej iščejo podporo pri njim sorodnih. Nej pustijo pri miru sekularno Evropo, ki si je komaj dobro opomogla od vojne z malarjem in Židi. Sedaj se bomo kar sami pojedli od znotraj, ker smo zgleda sami sebi v napoto in bi bilo bolje, da odstopimo prostor ubogim in nesposobnim.

on se je sam proglasil za islamofoba, btw.

evropa in zahodni svet se je od 2. sv. vojne zelo trudil, da do taksnih ekstremov ne bi vec prihajalo. Sedaj se tepta ves ta trud, in se vracamo v leto 45, ko so ugasnile zadnje peci. in vse te "varovalke" so bile sprejete ravno zaradi njih.

pa vtakni si to tvojo sekularno evropo nekam, ce noces dojeti da tudi v tej evropi zivijo muslimani, ze od nekdaj.

ne bit en hitler kle, pa povelicevat samo sebe in svojo raso, nacijo ali vero.

zakaj bi se pojedli med sabo? al samo tebe to tok gnjavi, da bi pojedel drugace mislecega soevropejca??