Izrael - Palestina

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
"Vse Žide je treba zapret in jih izrebiti, ker so manjvredna rasa" - niso moje besede, so besede tistih, ki so Žide pobirali po cestah in jih vozili v logorje in jih pošiljali v nebesa čez dimnik.

Za te so bila ustanovljena sodišča.

ALi se bo morda kdaj kdo vprašal, zakaj ne bi veljalo isto:
"Vse Muslimane je treba zapret in jih izrebiti, ker so manjvredna rasa" - niso moje besede, so besede tistih, ki Muslimane pobirajo po cestah in jih vozijo neznano kam.

Bodo tudi za te kdaj bila ustanovljena sodišča?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.304
113
Enačil sem zgolj in samo to, da sta obe strani absolutno prepričani v svoj prav ter popolno upravičenost dejanj, ki jih izvajata in čisto nič drugega.

• Všeč mi je
Reactions: corsol in Gavran

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
No tole je lep povzetek oz. bistvo (dela) problema - tako propalestinska kot proizraelska stran sta prepričani, da so oni tisti, ki vračajo udarec.
Dokler vračaš udarec tistemu, ki ti ga je zadal, je ok. Ko zaradi tega pretepeš njegovega mlajšega brata in nečaka, ni več ok. Ali pa če za vračilo udarca pripelješ zraven še tri bratrance... tudi ni OK...

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.530
2.288
113
Dejmo nehat s prispodobami pa dajmo dejstva.

Muslimani delajo sranje po celem svetu, ker se ne prilagajajo in vsiljujejo drugim svojo bolano vero
Palestinski muslimani delajo sranje v Izraelu.
Izrael se je odločil da naredi temu konec enkrat za vselej.
In jih bodo spucali neglede na civilne žrtve - ali je to prav ali ne - naj vsak pri sebi razmišlja

Teh neandertalcev pa itak ne bo izučilo, tako da bo čez x let - repeat

Ni daleč čas, ko jih bo treba spucat ven iz cele Evrope in jih deportirati nazaj od koder so prišli, ker bo v Evropi zelo kmalu Izrael 2.0
Samo tukaj bo večja težava, ker se ne bo nihče upal uporabiti vojske, zbiranja na kup in deportacije.

Malo se sprehodite čez belo Ljubljano in BTC v teh dneh - pol folka je že tujcev - pa ne skandinavcev in nemcev, ampak čefurjev, šiptarjev in vsega ostalega nepotrebnega balasta

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.500
122
63
Dejmo nehat s prispodobami pa dajmo dejstva.

Muslimani delajo sranje po celem svetu, ker se ne prilagajajo in vsiljujejo drugim svojo bolano vero
Palestinski muslimani delajo sranje v Izraelu.
Izrael se je odločil da naredi temu konec enkrat za vselej.
In jih bodo spucali neglede na civilne žrtve - ali je to prav ali ne - naj vsak pri sebi razmišlja

Teh neandertalcev pa itak ne bo izučilo, tako da bo čez x let - repeat

Ni daleč čas, ko jih bo treba spucat ven iz cele Evrope in jih deportirati nazaj od koder so prišli, ker bo v Evropi zelo kmalu Izrael 2.0
Samo tukaj bo večja težava, ker se ne bo nihče upal uporabiti vojske, zbiranja na kup in deportacije.

Malo se sprehodite čez belo Ljubljano in BTC v teh dneh - pol folka je že tujcev - pa ne skandinavcev in nemcev, ampak čefurjev, šiptarjev in vsega ostalega nepotrebnega balasta
Ne morm se spomnt, kdo je ze isto razmislju. Tm okol 1934 leta, ko je dobil na moci.