ja seveda, ampak verjetno ne bos pa udaril se mimoidocega.Jaz sem prepričan, če me nekdo udari, da imam jaz vso pravico udariti nazaj. Pa civilizacija gor ali dol. Zato bom tudi podprl takega, ki bo udarec vrnil.
ja seveda, ampak verjetno ne bos pa udaril se mimoidocega.Jaz sem prepričan, če me nekdo udari, da imam jaz vso pravico udariti nazaj. Pa civilizacija gor ali dol. Zato bom tudi podprl takega, ki bo udarec vrnil.
No tole je lep povzetek oz. bistvo (dela) problema - tako propalestinska kot proizraelska stran sta prepričani, da so oni tisti, ki vračajo udarec.
... le da Izraelci vsaj poskušajo udarjati po legitimnih ciljih, ...
Ti pa sploh ne prebereš tega, kar ne paše v tvojo agendo.Ti si funkcionalno nepismen in nisi zmozen razumet kaj kdo napise
Še imamo nagrade za najneumnejši prispevek leta, ta je blizu vrha.... le da Izraelci vsaj poskušajo udarjati po legitimnih ciljih, palestinci pa izključno po nedolžnih civilih, tudi po Evropi. Enačiti to dvoje je neumnost.
To je ta problem, šer froce imajo v učbenkih kot martyre....civilisti
tedva samo iščeta belo zastavo, palico sta že našlacivilisti
Dokler vračaš udarec tistemu, ki ti ga je zadal, je ok. Ko zaradi tega pretepeš njegovega mlajšega brata in nečaka, ni več ok. Ali pa če za vračilo udarca pripelješ zraven še tri bratrance... tudi ni OK...No tole je lep povzetek oz. bistvo (dela) problema - tako propalestinska kot proizraelska stran sta prepričani, da so oni tisti, ki vračajo udarec.
BELO!
Malar po prepričanju?
Ne morm se spomnt, kdo je ze isto razmislju. Tm okol 1934 leta, ko je dobil na moci.Dejmo nehat s prispodobami pa dajmo dejstva.
Muslimani delajo sranje po celem svetu, ker se ne prilagajajo in vsiljujejo drugim svojo bolano vero
Palestinski muslimani delajo sranje v Izraelu.
Izrael se je odločil da naredi temu konec enkrat za vselej.
In jih bodo spucali neglede na civilne žrtve - ali je to prav ali ne - naj vsak pri sebi razmišlja
Teh neandertalcev pa itak ne bo izučilo, tako da bo čez x let - repeat
Ni daleč čas, ko jih bo treba spucat ven iz cele Evrope in jih deportirati nazaj od koder so prišli, ker bo v Evropi zelo kmalu Izrael 2.0
Samo tukaj bo večja težava, ker se ne bo nihče upal uporabiti vojske, zbiranja na kup in deportacije.
Malo se sprehodite čez belo Ljubljano in BTC v teh dneh - pol folka je že tujcev - pa ne skandinavcev in nemcev, ampak čefurjev, šiptarjev in vsega ostalega nepotrebnega balasta
Ajp, malarjev je bilo pa kar negaj!BELO!
Malar po prepričanju?
Lahko me opredeljuješ kakor hočeš, dejansko stanje je že čez rob. V par letih bo sranje.Ne morm se spomnt, kdo je ze isto razmislju. Tm okol 1934 leta, ko je dobil na moci.