Lahko me opredeljuješ kakor hočeš, dejansko stanje je že čez rob. V par letih bo sranje.
Zdaj pod to vrhunsko vlado boš imel prenos muslimanskih pizdarij na javni RTV.
Bolano
zeeeehhhh......
to poslusamo ze od migrantske krize.
Lahko me opredeljuješ kakor hočeš, dejansko stanje je že čez rob. V par letih bo sranje.
Zdaj pod to vrhunsko vlado boš imel prenos muslimanskih pizdarij na javni RTV.
Bolano
zeeeehhhh......
to poslusamo ze od migrantske krize.
Zakaj se nam ne želiš pridružiti?me sploh ne skrbi, ker me ne bo tam.
jp, emigrirajmo na vzhod, med in mleko.
Kratek povzetek iz govora Chrisa Hedgesa, s Pulitzerjevo nagrado nagrajenega novinarja, ki je to povedal prejšnji teden na predavanju z naslovom "Genocid v Gazi" v Sanctuary for Independent Media v New Yorku.
Zahod je glavno zlo tega sveta.
A Ukrajina je tudi na spisku destinacij za tiste, ki tako goreče navijajo zanjo? In bi jo najraje sprejeli v EU ?Tud jst priporočam vsem, ki jim tukaj ni všeč, da migrirajo v arabski/afriski raj. Tam jih bodo sprejeli muslimani in črnci z odptimi rokami in jih nosili po rokah in končno se boste lahko borili proti zlobnemu zahodu. Lahko zberemo sredstva na alterju za ytbnd, ahmed, mirsi,... da boste lažje migriral v vašo obljubljeno deželo.
Komot jo lahko grejo branit....A Ukrajina je tudi na spisku destinacij za tiste, ki tako goreče navijajo zanjo? In bi jo najraje sprejeli v EU ?
Ti žal ničesar ne razumeš.Tud jst priporočam vsem, ki jim tukaj ni všeč, da migrirajo v arabski/afriski raj. Tam jih bodo sprejeli muslimani in črnci z odptimi rokami in jih nosili po rokah in končno se boste lahko borili proti zlobnemu zahodu. Lahko zberemo sredstva na alterju za ytbnd, ahmed, mirsi,... da boste lažje migriral v vašo obljubljeno deželo.
To spada sem?
Turkish MP Has Heart Attack While Saying Allah Punishes Pro-Israel People
Turkish MP has heart attack while saying Allah punishes pro-Israel people
A Turkish Parliament official collapsed on Tuesday in the middle of a speech condemning Israel.www.newsweek.com
Izraelska vojska je izrazila globoko obžalovanje zaradi tragičnega incidenta, ko je v Gazi v prijateljskem ognju ubila tri izraelske talce.
Če pa je vezal Šarec!Fejk. Tole je narobe ''zvezan'' !
Res ni lepo da paradirajo goli vendar bi kar verjel da je v primeru Hamasa to varnostni ukrep. Ti imajo lahko dinamit tudi v riti!Slačenje ujetnikov je poniževanje in proti Ženevski konvenciji...
Article 13
In ne, ne podpiram tega, kar dela Hamas, prav tako pa ne tega, kar dela Izrael...
Ne sodit po sebi...Res ni lepo da paradirajo goli vendar bi kar verjel da je v primeru Hamasa to varnostni ukrep. Ti imajo lahko dinamit tudi v riti!