Izrael - Palestina

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
me sploh ne skrbi, ker me ne bo tam.

btw.
ko so kolegi zehal pri verouku so dobil okol kepe, da se jim je mal zabliskal. al pa se kaj bolj domiselnega so obcutili.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
Tud jst priporočam vsem, ki jim tukaj ni všeč, da migrirajo v arabski/afriski raj. Tam jih bodo sprejeli muslimani in črnci z odptimi rokami in jih nosili po rokah in končno se boste lahko borili proti zlobnemu zahodu. Lahko zberemo sredstva na alterju za ytbnd, ahmed, mirsi,... da boste lažje migriral v vašo obljubljeno deželo.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.550
-3.695
113
Tud jst priporočam vsem, ki jim tukaj ni všeč, da migrirajo v arabski/afriski raj. Tam jih bodo sprejeli muslimani in črnci z odptimi rokami in jih nosili po rokah in končno se boste lahko borili proti zlobnemu zahodu. Lahko zberemo sredstva na alterju za ytbnd, ahmed, mirsi,... da boste lažje migriral v vašo obljubljeno deželo.
A Ukrajina je tudi na spisku destinacij za tiste, ki tako goreče navijajo zanjo? In bi jo najraje sprejeli v EU ?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Ti žal ničesar ne razumeš.

• Objave ne odobravam
Reactions: bpfc
19. jul 2007
2.894
1.609
113
To spada sem?

Turkish MP Has Heart Attack While Saying Allah Punishes Pro-Israel People

Epilog: umrl v bolnišnici, pri 54 letih

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Izraelska vojska je izrazila globoko obžalovanje zaradi tragičnega incidenta, ko je v Gazi v prijateljskem ognju ubila tri izraelske talce.

tko je to, ko se strelja vse povprek, kar miga.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Ubiti izraelski talci so imeli pri sebi belo zastavo

Izraelska vojska je razkrila nove podrobnosti glede smrti izraelskih talcev, ki so jih pomotoma ubili v petek. Ubiti moški so izstopili iz stavbe več ducat metrov stran od vojakov, pri tem so bili brez majic, eden od njih pa je imel na palici obešen kos belega blaga, poroča nemška tiskovna agencija dpa.
Eden od izraelskih vojakov se je ob tem čutil ogroženega in je začel streljati. Dva talca sta bila ubita nemudoma, tretji pa je zbežal nazaj v stavbo. Poveljnik je sicer odredil konec streljanje, ampak ko je tretji moški znova stopil ven, se je spet streljalo, pri čemer so vojaki ubili še tretjega talca, je sporočila izraelska vojska. Domnevno se je v času incidenta slišalo tudi klic na pomoč v hebrejščini, še piše dpa.