Srbski slogan: Od Beograda do Triglava tudi ni prepovedan!Hamasov slogan "from the river to the sea" sredi Ljubljane. V nekaterih EU državah je prepovedan, pri nas očitno ne.
Srbski slogan: Od Beograda do Triglava tudi ni prepovedan!Hamasov slogan "from the river to the sea" sredi Ljubljane. V nekaterih EU državah je prepovedan, pri nas očitno ne.
Torej Izraelci izgubljajo vojno? Kaj so merila za zmago/poraz v tem konfliktu, da se lahko izjavi (meni, namiguje), da Izrael izgublja?Israelis Need the Army Spokesman's Lies to Keep Believing We're Winning
Torej Izraelci izgubljajo vojno? Kaj so merila za zmago/poraz v tem konfliktu, da se lahko izjavi (meni, namiguje), da Izrael izgublja?
kaki tuneli, saj ne obstajajo.Prav fino, razstrelili tunele in verjetno zraven še 200 civilistov, ki so bili v okolici. Briga njih, saj so tako podrasa.
Če bi sam mal vedu kako funkcionirajo velike korporacije (multinacinalke).... boli njih krščen duš za tebe k si bel, al za unga v indiji, afriki, antarktiki, nima veze. 100 folka gor ali dolPrav fino, razstrelili tunele in verjetno zraven še 200 civilistov, ki so bili v okolici. Briga njih, saj so tako podrasa.
Nekaj delati zaradi države ki izvaja največji genocid po Ruandi. Že to da so sploh kaj obljubili je preveč. ZaIzgleda da ni vse mirno v koaliciji:
Spain, Italy, France Decline US Command Of Red Sea Operation Prosperity Guardian
by Dmitry Zhdannikov (Reuters) The United States is assembling a multinational naval coalition to help safeguard commercial traffic from attacks by Yemen’s Houthi movement. On Thursday, the Pentagon said more than 20 countries had...gcaptain.com
Slabo ciljajo. Ciljajo Hamasovce, zadanejo pa otroke in starčke, pa bolnišnice. Kaj sedaj?Prav fino, razstrelili tunele in verjetno zraven še 200 civilistov, ki so bili v okolici. Briga njih, saj so tako podrasa.
Recimo. Kako lahko ločiš med Palestincem in Hamasovcem?ZDA so jezne, ker ostale države nočejo podpirati masakra. Kaj more ZDA še narest, da bodo ljudje videli resnico, da so vsi otroci v Palestini del Hamasa?
Jup. A kljub temu sem malo razočaran nad manjkom odgovora na moje vprašanje. I know, I know, silly me.pisalo je v izraelski "Mladini"... lol, sej veš komu odgovarjaš, a ne?