Izrael - Palestina

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.669
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Navijači Celtica:
1703436972173.png

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Izgleda da ni vse mirno v koaliciji:

Sejšeli FTW! Estonske čiwawa flote ni zraven ?

1200 milj od Jemenske obale dron zadel tanker

Od
According to ABC News, Ambrey
naprej

Zanimivo dejstvo:
Only a few minutes after the start of the 7th October operation Antony Blinken gave a phone call to... not Israel nor Palestine but Turkey.

On the morning of the 7th October operation the entire Israeli security establishment was locked down from 8am to 11am in a secured room for a preplanned meeting unrelated to the ongoing operation.

The Israeli army took 7 hours to start responding to the attack.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Jesus Would Be Killed in Gaza”
Peter Oborne’s Alternative Christmas Message

Za 8888

Israeli military bans reporting on 8 subjects amid war on Gaza: Leaked docs

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
se ne motis. ampak, kaj, a smo ze pri whataboutizmu? v drugi temi se stalno kritizira ta whataboutizem, ko gre na roke dolocenim, je pa cist ok, a ne?

takih ekstremistov se je treba izogibat. in zal so na obeh straneh. in spet smo pri posplosevanju, ki se ga tukaj na alterju kar ne morete otrest.
V hitlerjevi Nemčiji je bil ekstremizem uradna politika kar je jasno narobe. Že desetletja je uradna politika mehka da bolj ne bi mogla bit, to se na veliko izrablja, v Švici je turkinja 20+ let živela od sociale prej pa še 20 na račun moža, sedaj pa javka ko bo deportirana.
Priseljenci z vzhoda izrabljajo sistem, če se uradna politika ne spremeni in prilagodi bo prišlo do spontanega ekstremizma. Sam nisem pristaš tega saj bi vsi zunanji nasprotniki to z veseljem sprejeli, prvi je Putin. Kaj je tvoja rešitev če že tako vehementno okarakteriziraš ljudi? Ali ne vidiš problema?

delter333

Guru
21. maj 2010
1.929
1.627
113
Notranjska
Prav fino, razstrelili tunele in verjetno zraven še 200 civilistov, ki so bili v okolici. :bonk:Briga njih, saj so tako podrasa.
Ob vsakem napadu Izraelci obvestijo kje bo padalo, zdaj koliko ljudi to doseže je druga zgodba, tu so uničili tunele, verjetno z nastavljenim eksplozivom. Jaz bi rekel da so kar dobro spucali okolico, kar ni odšlo je verjetno držalo puško v roki.

• Všeč mi je
Reactions: wolffstein

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.091
3.593
113
41
Lj
Zakaj Američani ne pomagajo Izaelcem izvajati pogrom nad civilisti? A niso ravno oni izumili bombardiranje middlea easta?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
V hitlerjevi Nemčiji je bil ekstremizem uradna politika kar je jasno narobe. Že desetletja je uradna politika mehka da bolj ne bi mogla bit, to se na veliko izrablja, v Švici je turkinja 20+ let živela od sociale prej pa še 20 na račun moža, sedaj pa javka ko bo deportirana.
Priseljenci z vzhoda izrabljajo sistem, če se uradna politika ne spremeni in prilagodi bo prišlo do spontanega ekstremizma. Sam nisem pristaš tega saj bi vsi zunanji nasprotniki to z veseljem sprejeli, prvi je Putin. Kaj je tvoja rešitev če že tako vehementno okarakteriziraš ljudi? Ali ne vidiš problema?

ja sistem je premahak, ampak kaj naj mi naredimo? zarad tega izvolimo drugega ekstremista?

jest sem mnenja, da je treba tezave resevat na zacetku in ne na koncu. ko imas cloveka enkrat tukaj, je prepozno.

kako resiti tezave na zacetku? ne vem. mastno se placuje znalce v bruslju. naj postudirajo oni.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in corsol

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.190
4.311
113
Jesus Would Be Killed in Gaza”
Peter Oborne’s Alternative Christmas Message

Za 8888

Israeli military bans reporting on 8 subjects amid war on Gaza: Leaked docs

Verjetno zato pred musliči branijo katedrale v EU....

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ob vsakem napadu Izraelci obvestijo kje bo padalo, zdaj koliko ljudi to doseže je druga zgodba, tu so uničili tunele, verjetno z nastavljenim eksplozivom. Jaz bi rekel da so kar dobro spucali okolico, kar ni odšlo je verjetno držalo puško v roki.
Pajade in potem Palestinci na tista področja namenoma pošljejo ženske in otroke. :bonk:

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri