Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Dokler se pač hamas spet ne oboroži in sprovocira izrael v vojaški "spopad"
par let, bi rekel?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kakšen false flag pa?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Še bo pestro torej, treba rusijo čimbolj oslabit, da ne bo več zalagala irana?
Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Lahko bi vseeno malo založili. Da zaženemo gospodarsko rast. Pa pesticidov je ful ostalo neporabljenih in se jih da enostavno predelat v Sarin in VX ter tako vzpodbudit naložbe v slovensko kemijsko industrijo.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Lahko bi vseeno malo založili. Da zaženemo gospodarsko rast. Pa pesticidov je ful ostalo neporabljenih in se jih da enostavno predelat v Sarin in VX ter tako vzpodbudit naložbe v slovensko kemijsko industrijo.
glede dobave orozja teroristom ima ZDA kr konkreten monopol, tudi hrvasko orozje je slo cez ZDA roke
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Slike izraela je pač pri razstavi orožja, ne iz avta na neki ulici....
Torej šipac maha z orožjem iz avta...
Fotr gre v vojsko na dan odprtih vrat...
Bo šlo?
Citat:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
glede dobave orozja teroristom ima ZDA kr konkreten monopol, tudi hrvasko orozje je slo cez ZDA roke
Pa dobro, ameri so dobri v marketingu, mi v kemiji. Lahko bi še Top Shop reklamo naredili - Kupuj Slovensko - Ubij Žida z VX, pa da se vrti na Al Jazeera ob prime time. Zraven damo še 30% popust, če se včlanijo v Združeno Levico, če kupijo v roku treh minut po reklami, pa še zastojn bootcamp na strani ruskih uporanikov v Ukrajini ter obisk in rokovanje s Putinom, varuhom svobodnega sveta.
Citat:
Ma mi bi gradili socializem in se borili proti zahodnim plutokracijam.
Citat:
Ma mi bi gradili socializem in se borili proti zahodnim plutokracijam.