Izrael - Palestina

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Dej [cenzura] kva mešaš TO... z hordo...

a oni so pošiljali otroke, ženske na samomoriske pohode,
a oni so streljali z bolnic, vrtcev...

edino kar je JNA zasrala, da ni šipcev pobrisala, in so glupi amerkanci posegl vmes...

Čakam na pravnomočno obsodbo UN ja.... je ni basta..

Vsaka nacija se ima pravico branit proti gamadi like Hamas......

Z Italjani smo v najlepših odnosih..... Za šipce noben nima lepega odnosa je horda in horda bo... Za Srbe, Makedonce, Slovence in Hrvate....

Ko boš dojel bo lažje...

To si YU mislimo o vas... grupisanje....

Nazadnje urejeno:

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Dej [cenzura] kva mešaš TO... z hordo...

a oni so pošiljali otroke, ženske na samomoriske pohode,
a oni so streljali z bolnic, vrtcev...

edino kar je JNA zasrala, da ni šipcev pobrisala, in so glupi amerkanci posegl vmes...

Čakam na pravnomočno obsodbo UN ja.... je ni basta..

Vsaka nacija se ima pravico branit proti gamadi like Hamas......

Z Italjani smo v najlepših odnosih..... Za šipce noben nima lepega odnosa je horda in horda bo... Za Srbe, Makedonce, Slovence in Hrvate....

Ko boš dojel bo lažje...

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/w1ARtXK9n_o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

To si YU mislimo o vas... grupisanje....

Prekomplicirana primerjava? Kadarkoli imas nasproti sebe n-krat mocnejsega nasprotnika je gverilska taktika povsem normalna...

Tako je bilo skoraj v vsaki podobni vojni. Tako so se borili partizani. Tako bi se morala boriti tudi TO ,ker ni imela sredstev za frontalne napade. Stekas?

Posiljas tisto ,kar imas. Pravnomocnih "sodb" UN ni, to ni sodisce. Je pa tudi v UN dokumentih to OKUPIRANO ozemlje. Okupirani narod se ima pravico braniti. To cudovitost odnosov bos moral pojasniti Primorcem, pa tudi fasistom v Italiji
smirk-1.gif
Btw, tudi pri preostalih EU clanicah nekega pretirano "pozitivnega mnenja" ni.

p.s..: glede na to da znanje crpas iz komedij ...

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Ko boš tolikokrat v Gazi (in ko boš imel znance na Palestinski in Izraelski strani) kot sem bil jaz se pa postavljaj za njih - odgovori mi na par vprašanj - pa ne s floskulami ki jih slišiš v mošeji pls
- ali se ti zdi OK da borci H pod prisilo da bodo pobili vso družino, rekrutirajo otoke in odrasle mladoletnike
- ali je OK da izberejo najrevnejše družine (predvsem tiste, ki prejemajo hrano od Rdečega križa, zelenega polmeseca in direktno od Izraelcev) in jim obljubljajo vile in blagostanje za naslednjih xx let če bo kak samomorilec iz njenih članov
- zakaj jih ne marajo (niti jih niso marali pod katerokoli vlado) niti Egipčani - bratje po veri in sovraštvu do sionistov
- ali je OK da mednarodni denar namenjen za šole in bolnišnice porabiš za predore in sestavne dele za rakete
- ali je OK da postaviš v in okoli verskih in šolskih objektov makete pa tudi pravo orožje
- zakaj H ne dovoli da bi se prebivalci lahko izselili - ampak jih celo pod prisilo-puškami zadržujejo v področjih ki jih je bombardiral Izrael
- zakaj H ni dopustil, da bi reševalci iz I pomagali ranjenim Palestincem (ne glede na vero) ampak so celo streljali nanje
- zakaj je H uradno pobil 18 ovaduhov - po besedah znanca pa min 300 ljudi - ki so se umaknili-pobegnili pred bombardiranjem in to na njihovo stran in ne Izraelsko stran?
-

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Še enkrat da boš razumel

* rekrutiranje otrok, žensk, kriplev za samomoriske napade na civilne cilje
* raketiranje na civilne cilje iz bolnišnic, vrtcev, mošej (kjer je kup njihovega prebivalstva
* javna usmrtitev po njihovih izraelskih izdajalcev na ulicah
* teroriziranje lastnega prebivalstva
* namerno ogrožanje lastnega prebivalstva
..............

Ti temu praviš gverila.... jest temu pravim stoka, ki se zaletava v ograjo.

Izrael pa je jasen:
Citat:
Poziv Palestincem
"Hamas plačuje in bo plačeval visoko ceno za svoje zločine. Prebivalce Gaze pozivam, da zapustijo vsakršno območje, na katerem izvaja Hamas svoje teroristične dejavnosti. Vsak tak prostor je za nas tarča," je dejal Netanjahu, ki je zatrdil, da so tarča vojske vojaška oporišča Hamasa. Pri tem je oboroženo krilo palestinskega gibanja primerjal s skrajno sunitsko skupino Islamska država (IS), ki je na območju med Sirijo in Irakom razglasila kalifat.

Prosim, da partizanov in TO ne primerjaš s'tem opicam, ki 4 letnim frocom zavežejo trak okol glave in porinejo puško v roke, ter javno nastopajo z odrezanim glavam....

Šipac pravi temu gverila...

Ni čudno da vas kličejo dol stoka...

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.482
5.023
113
Se strinjam.
Motiš se edino v tem, če misliš, da so bili gverilski boji pred dobrega pol stoletja nedolžni do lastnega prebivalstva, otrok, žensk, izpostavljanje civilistov kot živi ščit, itd... Res pa je, da v Evropi že dolgo ni več v navadi sekanje glav.
Mislim, da je Hamas bolj ali manj profitna organizacija za vrhovne voditelje. To jih drži skupaj. Ti ljudje imajo bolj proti židom za svoj posel stoletja. Verjetno dobijo tudi končni izvajalci nekaj pogače kot delavci v normalnih poslih.
Po drugi strani ne znam oceniti, če je Izrael v preteklosti že imel priložnost, da sklene pravi mir s Palestinci in jim da pošteno priliko za gospodarski zagon. Verjamem, da se ljudje, ki imajo redno službo, neko izobrazbo, neko zanesljivo prihodnost, precej težko odločajo za resno vojskovanje. Potem ti ostanejo samo umsko moteni, ki se težko bolj široko organizirajo. Tudi v Jugoslaviji je zmeraj velo tiho sovraštvo, izbruhnilo pa je lahko šele po letu '90, ko je gospodarstvo opešalo in so se ljudje začeli zavedati, da bo jutrišnji dan slabši od današnjega.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Ko boš tolikokrat v Gazi (in ko boš imel znance na Palestinski in Izraelski strani) kot sem bil jaz se pa postavljaj za njih - odgovori mi na par vprašanj - pa ne s floskulami ki jih slišiš v mošeji pls
- ali se ti zdi OK da borci H pod prisilo da bodo pobili vso družino, rekrutirajo otoke in odrasle mladoletnike
- ali je OK da izberejo najrevnejše družine (predvsem tiste, ki prejemajo hrano od Rdečega križa, zelenega polmeseca in direktno od Izraelcev) in jim obljubljajo vile in blagostanje za naslednjih xx let če bo kak samomorilec iz njenih članov
- zakaj jih ne marajo (niti jih niso marali pod katerokoli vlado) niti Egipčani - bratje po veri in sovraštvu do sionistov
- ali je OK da mednarodni denar namenjen za šole in bolnišnice porabiš za predore in sestavne dele za rakete
- ali je OK da postaviš v in okoli verskih in šolskih objektov makete pa tudi pravo orožje
- zakaj H ne dovoli da bi se prebivalci lahko izselili - ampak jih celo pod prisilo-puškami zadržujejo v področjih ki jih je bombardiral Izrael
- zakaj H ni dopustil, da bi reševalci iz I pomagali ranjenim Palestincem (ne glede na vero) ampak so celo streljali nanje
- zakaj je H uradno pobil 18 ovaduhov - po besedah znanca pa min 300 ljudi - ki so se umaknili-pobegnili pred bombardiranjem in to na njihovo stran in ne Izraelsko stran?
-

a) ne zdi se mi ok, poleg tega da je to izraelska laz
b) tudi to je izraelska laz, ce ze verjames v taksne neumnosti potem si se zagotovo vprasal "zakaj je nekdo tako reven da pristane tudi na taksne ponudbe?"
3) Slovencev v EU ne "marajo", sploh sosednje drzave. Odstrel Slovencev je torej upravicen? Obstaja se kako bolj debilen argument?
4) spet sirimo izraelske lazi kajnede
5) laz
6) in sodelujejo pri etnicne ciscenju, ja fantasticna ideja
priden.gif
, le zakaj to ni ok
7) IDF unici pol soske in pobije xxx ljudi in je potem H. kriva za vse/karkoli po eksploziji
stupid-1.gif

8) ker so bili ovaduhi? kaj ze pocnejo ovadujom med katerokoli vojno?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:Ni čudno da vas kličejo dol stoka...

Ti narisem vprasanje?
Kako je oziroma bi TO napadala JLA? Frontalni juris ali gverilski hit&run?
Kje je TO skrivala orozje? V lepo oznacenih uradnih skladiscih orozja ali kje drugje morda?

Bos znal?

Nekatere fasisti klicejo stoka, nekaere schiavi.... Sicer pa "dol" stoka ni izraz ,ki se ga uporablja za "Sipce".
priden.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ja, Trst je naš, gremo izvajat samomorilske napade v Italijo.

Ce Italija spravi 2mio Slovencev na obmocje velikosti Bezigrada bos ti seveda pisal peticije... Seveda samomorilske napade izvajajo ,ker imajo sicer oh in sloh veliko izbiro. V cem je sploh problem problem samomorilskih napadov? Vsak napad "samomorilski" glede na to kaj se zgodi med napadom. To je samo stvar estetike.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:

Izselili kam? Preselili kam? Glede na to da Izrael nelegalno širi svoje meje na območje Gaze je to kar si ti napisal jebeni oksimoron.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:
Ce Italija spravi 2mio Slovencev na obmocje velikosti Bezigrada bos ti seveda pisal peticije... Seveda samomorilske napade izvajajo ,ker imajo sicer oh in sloh veliko izbiro. V cem je sploh problem problem samomorilskih napadov? Vsak napad "samomorilski" glede na to kaj se zgodi med napadom. To je samo stvar estetike.

Ti estetika, zate je to, da mulce pošiljaš z rastrelivom na suesajderske pohode. Da jih fotografiraš z kalašnikovim pri predšolskih letih....

stvar estetike praviš... vsaj vemo skom imamo opravka...
In potem se čudimo, zakaj Izrael nima več potrplenja....

Konec koncev Hamas Izrelcem nič ne stori, ampak pobije z glupo ideologije na tisoče svojih, še več pohabi. Podganja reprodukcija pa je nova rekrutska moč.....

Pa ne primerjaj NOB z to gamadjo razpuščeno dol.. Kup kruljenja, skandiranja, potem se stvar neha. Zato kasirajo... Je jasno tudi zakaj Egipt za hordo zapira mejo....

stvar je zelo enostavna.... podobna zgodba je Kosovo....

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:
Citat:

Ti estetika, zate je to, da mulce pošiljaš z rastrelivom na suesajderske pohode. Da jih fotografiraš z kalašnikovim pri predšolskih letih....

stvar estetike praviš... vsaj vemo skom imamo opravka...
In potem se čudimo, zakaj Izrael nima več potrplenja....

Konec koncev Hamas Izrelcem nič ne stori, ampak pobije z glupo ideologije na tisoče svojih, še več pohabi. Podganja reprodukcija pa je nova rekrutska moč.....

Pa ne primerjaj NOB z to gamadjo razpuščeno dol.. Kup kruljenja, skandiranja, potem se stvar neha. Zato kasirajo... Je jasno tudi zakaj Egipt za hordo zapira mejo....

stvar je zelo enostavna.... podobna zgodba je Kosovo....

Ti bom se enkrat narisal vprasanje....

Kako bi se oziroam sej slovenska TO ali Slovenci borila z JLA?
Z gverilsko hit&run kakor to dela Hamas ali frontalnim napadom?

Kje se je skrivalo orozje TO?
Se je svercalo in skrivalo po raznih civilnih objektih kakor to pocne Hamas ali se je skadiscilo v javno oznacenih in vsem dostopnih skladiscih?

Bos znal odgovoriti?

A navadni morilski pohodi so pa ok ce ze suesajderski niso (razlika je v cemu ze?!). Glede na to da deklice v Izraelu podpisujejo granate ,ki padajo Palestincem na glavo je moraliziranje malce perverzno. Sicer so starejsi otroci/ljudje nasploh ocitno legitimna tarca vojske
stupid-1.gif

Hamas nima kaj "storiti". Konec koncev je Hamasu to preprecil (tudi ce bi kaj kaj bistveno spremenil) Zahod kljub temu da je zmagal na postenih in nadzorovanih volitvah. Kaj za tebe naredi katerakoli stranka?

Ce bi Egipt ali kdorkoli drug odprl mejo bi aktivno sodeloval pri etnicnem ciscenju... Stekas? Ce Italija okupira Slovenijo in Avstrija odpre mejo za beg Slovencev to ni ravno uspeh clovestva... Poleg tega da tako nic ne resis. Podobnost z Kosovom je pa samo v tvoji glavi.

pipo

Majstr
19. mar 2008
932
444
63
Citat:
Uporabnik gloglo pravi:

izrael/ostali imajo score nekje 1/20 skozi čas , tako da če bodo vztrajni + reprodukcija zna bit da se jim izzide. Za rekrutiranje pa ni boljšega kot da ti civile pobijejo.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Napisal sem ti, da imam znance v Gazi - a ti to narišem - če pa si tak đek kot se delaš pa reskiraj tistga jurja pa pojdi z mano nalednji mesec dol pa se sam prepričaš ne pa da trosiš propagando, ki ne pije vode.
V vse kar si ti napisal, da je laž se boš lahko sam prepričal in če ni tako kot sem napisal ti jaz častim karto in bivanje.
Moraš pa razlikovati nekaj - imaš fanatike (ali ti) in normalne ljudi, ki si med prijatelji upajo povedat kar tvoja ušesa nebodo rada slišala.
Pa samo še eno o ovaduhih - govorim, da so pobili več kot 300 ljudi in to takih ki so si upali zapustiti svoje domove in so odšli v del Gaze ki je bil vseskozi pod H komando - kako so lahko potem ovaduhi če so bili za prvo bojno črto in to skupaj z družinami, pa niso jih pobili takrat ampak ko so se vračali na svoje porušene domove. Če bi pobili samo 18 svojih ljudi bi ti še verjel tako pa verjamem ljudem, ki jih poznam še skoraj 10 let in sem pri njih tudi bival in jim naskrivaj nosil zdravila, ki jih H ni hotel dati samo zato, da bi ljudje pomrli in bi lahko H s prrstom kazal na Izrael češ lejte kakšni grdi ljudje so ti I.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Gaza ni tako majhna kot si ti predstavljaš in ljudje so se želei premakniti iz dela bližje I. v del bližje Egipta.
Zakaj so H-zovci pobijali ljudi, ki so si upali brez njihovega soglasja vseeno preselili - zato, da ustrahujejo ljudi in iz tega kujejo dobiček zase.
I. je ponudil pred leti, da se lahko prebivalci gaze (ampak samo tisti, ki niso registrirani kot aktivni člani H. )preselijo na Zahodni breg pa se ljudje niso smeli - prišlo je samo nekaj deset družin preko tunela katerega so H-ovci razstrelili takoj ko so videli, da določene družine niso prisotne pri čekiranju.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Napisal sem ti, da imam znance v Gazi - a ti to narišem - če pa si tak đek kot se delaš pa reskiraj tistga jurja pa pojdi z mano nalednji mesec dol pa se sam prepričaš ne pa da trosiš propagando, ki ne pije vode.
V vse kar si ti napisal, da je laž se boš lahko sam prepričal in če ni tako kot sem napisal ti jaz častim karto in bivanje.
Moraš pa razlikovati nekaj - imaš fanatike (ali ti) in normalne ljudi, ki si med prijatelji upajo povedat kar tvoja ušesa nebodo rada slišala.
Pa samo še eno o ovaduhih - govorim, da so pobili več kot 300 ljudi in to takih ki so si upali zapustiti svoje domove in so odšli v del Gaze ki je bil vseskozi pod H komando - kako so lahko potem ovaduhi če so bili za prvo bojno črto in to skupaj z družinami, pa niso jih pobili takrat ampak ko so se vračali na svoje porušene domove. Če bi pobili samo 18 svojih ljudi bi ti še verjel tako pa verjamem ljudem, ki jih poznam še skoraj 10 let in sem pri njih tudi bival in jim naskrivaj nosil zdravila, ki jih H ni hotel dati samo zato, da bi ljudje pomrli in bi lahko H s prrstom kazal na Izrael češ lejte kakšni grdi ljudje so ti I.

A res? Imas celo znance? Jaz imam Palestinca v druzini (poleg znancev) pa to ni ravno argument za karkoli. Nisem nikjer govoril o cencah ampak o preverjenih UN podatkih. Ni mi potreben znanec v Palestini da videl kaj pomeni "okupirano ozemlje". Ni mi potreben znanec v Palestini da mi narise kaj pomenijo izraelske naselbine ,ki so jih tudi Americani ze nestetokrat "prepovedali", itd, itd...

Zadnji napad na Gazo se je zacel ako da so Izraelci odstrelili nekaj otrok, ki so se igrali na plazi. Pa to nisem zvedel od "znanca" ampak je o tem porocal novinar ,ki je potem zaradi izraelskega lobija ostal brez sluzbe.

Trditi da nekdo gradi tunele pod vrtci, dzamijami, ... je laz i ogromen kretenizem. Tunel je pogojen z nesteto dejavniki in taksno izbiranje "trase" ni mozno tudi ce bi to Hamas zelel. Naceloma se pri gradnji izogibajo ljudi. Pa ne zaradi humanosti ampak ,ker ima Izrael povsod vohune. Vec je ljudi, vecja je moznost da kdo opazi gradnjo tunela.

Zaradi teh vohunov je v zadnjem casu nastradalo precej pripadnikov Hamasa, tudi druzina glavnega arhitekta tunelov. Vohune so prejsnji teden javno usmrtili pred kamerami. Ni bila neka oh in sploh zarota.

Seveda za pomanjkanje zdravil, hrane, ... ni odgovoren Izrael. Odgovoren je Hamas! Sicer je res da je to neposredna posledice blokada Palestine ampak nima veze. Pa tudi je ubijanje prebivalstva sistematicno planirano od Izraela. V maniri nacistov so preracunali koliko kalorij potrebuje prebivalec da "strada" pocasi
crazy1.gif

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
še 1x - ni govora o 18 članih ki so bili brez sojenja pobiti ampak vsaj 300 ljudeh, ki niso naredili nič drugega kot to da so zapustili svoje domove.
Pravljica o stradanju je čista H propaganda - nisem bil samo 1x v Gazi in sem bil deležen vedno hrane kot sem si jo želel pa tudi nobenega sestradanega nisem videl pa sem jo kar nekajkrat prevozil podolgem in počez.
Namesto da pišeš laži in neumnosti pojdi raje na al-asr in se pokesaj za napisane laži. Lahko pa počakaš na Al-Maghrib in vmes napišeš še kako pravljico, v katero niti sam ne verjameš.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Gaza ni tako majhna kot si ti predstavljaš in ljudje so se želei premakniti iz dela bližje I. v del bližje Egipta.
Zakaj so H-zovci pobijali ljudi, ki so si upali brez njihovega soglasja vseeno preselili - zato, da ustrahujejo ljudi in iz tega kujejo dobiček zase.
I. je ponudil pred leti, da se lahko prebivalci gaze (ampak samo tisti, ki niso registrirani kot aktivni člani H. )preselijo na Zahodni breg pa se ljudje niso smeli - prišlo je samo nekaj deset družin preko tunela katerega so H-ovci ra zstrelili takoj ko so videli, da določene družine niso prisotne pri čekiranju.

Pa ti ves da filozofiras oziroma stvar ,ki je ze v startu vojni zlocin? Etnicno ciscenje je zlocin, to ni oh in sploh humano dejanje. Ni dopustno da kdorkoli kogarkoli preseljuje zaradi njegove nacionalne/verske/rasne pripadnosti. Stekas?

Gaza da ni majhna? Govorimo o 360kvadratnih kilometrih kjer zivi cca 2mio ljudi. Za primerjavo, Slovenija pokriva 20200kvadratnih kilometrov in ima cca 2mio prebivalcev. 20200 je kolikokrat vec povrsine od 360?

Pot na al-asr bo malce tezja glede na to da je to sura v Kur'nu. Magrib pa regija na katero ni potrebno cakati?! Vazno da zveni uceno kajne....

BTW, Izrael ima tudi uradno enote za sirjenje lazi po internetu.

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
A sem kje napisal, da sem za etnično čiščenje - nisem kot nisem za kakršnakoli nasilje - ne Izraelsko ne za Palestinsko zaradi slovenske zgodovine sem pa zelo alergičen za nasilje nad lastnim narodom kar je H, izvajal in še izvaja.

Ti boš meni o Gazi - pojdi z mano in se prepričaj sam da ne boš muftiju nasedal - sem bil najmanj 30x tam in lahko rečem da jo poznam.

Zdaj se pa zmente med sabo kaj je kaj (res da moja francoščina ni bog ve kaj ampak nekaj pa vse eno razumem La priere en Islam - zate pa prilagam prevod na strani https://play.google.com/store/apps/details?id=com.salatfr.androidsuite&hl=sl :
Pet dnevnih molitev
URANAK (ali kot-Subh al-Fajr)
Molitev opoldne (ADH-dhouhr)
Molitev popoldne (al-'ASR)
Molitev sončnem zahodu (Al-Maghrib)
Večerna molitev (al-'isha)

A Hamaz pa nima - če berem tebe sem 100% in da nikoli ne boš prišel v džano kaj šele v firdavs.

PS
Koran (ker sem v slo uporabljam-pišem slovensko ime) sem prebral (iz spoštovanja do kolegov in splošne razgledanosti) zate pa ne morem trditi, da si prebral Sveto pismo.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
A sem kje napisal, da sem za etnično čiščenje - nisem kot nisem za kakršnakoli nasilje - ne Izraelsko ne za Palestinsko zaradi slovenske zgodovine sem pa zelo alergičen za nasilje nad lastnim narodom kar je H, izvajal in še izvaja.

Ti boš meni o Gazi - pojdi z mano in se prepričaj sam da ne boš muftiju nasedal - sem bil najmanj 30x tam in lahko rečem da jo poznam.

Zdaj se pa zmente med sabo kaj je kaj (res da moja francoščina ni bog ve kaj ampak nekaj pa vse eno razumem La priere en Islam - zate pa prilagam prevod na strani https://play.google.com/store/apps/details?id=com.salatfr.androidsuite&hl=sl :
Pet dnevnih molitev
URANAK (ali kot-Subh al-Fajr)
Molitev opoldne (ADH-dhouhr)
Molitev popoldne (al-'ASR)
Molitev sončnem zahodu (Al-Maghrib)
Večerna molitev (al-'isha)

A Hamaz pa nima - če berem tebe sem 100% in da nikoli ne boš prišel v džano kaj šele v firdavs.

PS
Koran (ker sem v slo uporabljam-pišem slovensko ime) sem prebral (iz spoštovanja do kolegov in splošne razgledanosti) zate pa ne morem trditi, da si prebral Sveto pismo.

Tebi te zadeve niso povsem jasne kajnede? Vsaka manipulacija prebivalstva na podlagi vere/rase/barve koze je diskriminacija&etnicno ciscenje in je PREPOVEDANO. Stekas?

Filozofirati o tem kako Hamas (po zmagi na postenih volitvah btw) izvaja nasilje nad svojim narodom ,ki sicer zivi begunskih centrih zaradi Izraela je pa kretenizem. Poleg tega se, trpljenje Palestincev se je zacelo krpeko pred nastankom Hamasa. Za sam nastanek je spet kriv Izrael ,ker ga je uporabil za borbo proti PLO. Ce Hamas izbrisemo iz Planeta zemlja je se vedno 2mio pregnanih Palestincev in Izrael na ukradeni palestinski zemlji. Resil si kaj tocno?

Kaj ima mufti?! z Gazo? Ti nisem rekel da ima Palestinca v druzini? Pa ne da bi to uporabljal kakor argument. Stvar je tako preprosta da nek doktorat ni potreben.

Btw kaj je dzana? Firdavs? Hamaz?

p.s.. tvoja franscoscina je v riti
p.s.2: Kur'an se ne bere, cisto tako btw
smirk-1.gif
, zagotovo pa poznam bolje Sveto pismo bolje kakor ti Kur'an